Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ» ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ…ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ 18 ΝΗΣΙΩΝ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για πολλούς, (εσωτερικούς κυρίως), λόγους η Τουρκία φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει το ζήτημα του επεισοδίου ανοιχτά της Ρόδου με το ύποπτο τουρκικό φορτηγό πλοίο και σήμερα είχαμε μια θεαματική εμφάνιση πάνω σε αυτό το ζήτημα.


Ο Ali Türkşen, που τον έχουν παρουσιάσει σαν ένα ήρωα κομάντο της κρίση των Ιμίων, (στην πραγματικότητα όλοι οι Τούρκοι κομάντος έχουν πεθάνει ή σκοτωθεί : http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5/) αναφερόμενος στο επεισόδιο με το τουρκικό φορτηγό που βλήθηκε από πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής, τόνισε πως δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση και ότι η αυτή πρέπει να είναι η Τουρκία να προχωρήσει στο να… διώξει τους Έλληνες από τα 18 νησιά του Αιγαίου που κατέχουν παράνομα!
Εντωμεταξύ σήμερα τα τουρκικά κανάλια μεταδίδουν ότι το πλοίο ελέγχτηκε στο λιμάνι της Μαρμαρίδας όπου κατέφυγε και δεν βρέθηκε κανένα φορτίο με ναρκωτικά, αρά η… ελληνική επέμβαση ήταν παράνομη!
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.