Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ε.Ε: Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΔΕΝ… ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με σαφή τρόπο ο Τούρκος υπουργός, Ömer Çelik, υπεύθυνος για τις σχέσεις Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμβουλος του Ερντογάν για την εξωτερική πολιτική, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν συζητά καν την παρουσία του κατοχικού στρατού στην κατεχόμενη Κύπρο και αυτό να το βγάλουν από τις θέσεις τους οι Ελληνοκύπριοι.

Μιλώντας στις Βρυξέλες ο Τούρκος υπουργός και αναφερμένος στο Κυπριακό πρόβλημα, τόνισε πως δεν μπορεί να γίνουν συζητήσεις για την επίλυση του Κυπριακού με την θέση να αποχωρήσει ο τουρκικός κατοχικός στρατός από την νήσο.
Στην συνέχεια απαίτησε και παρά τις τελευταίες εξελίξεις, να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο άνοιγμα τον επομένων φακέλων για την προώθηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.