Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

EKTΑΚΤΟ: O τουρκικός στρατός εισέβαλε στην περιφέρεια του Κομπάνι.



O τουρκικός στρατός μπήκε και ανέπτυξε στρατιωτικές δυνάμεις στο  »καντόνι » του Kobanê στη Β Συρία.

Το κουρδικό πρακτορείο Hawar News Agency (ANHA) μετέφερε ότι ο τουρκικός στρατός εισβολής μπήκε στο έδαφος των χωριών  Bobene και Sifteke δυτικά από το Kobanê στις 21:30 μ.μ το βράδυ της Κυριακής κι ανέπτυξε στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή. anfnews 30.7.17

Οι τούρκοι εισβολείς βομβαρδίζουν και σήμερα το βράδυ πολλές ζώνες σε Shahba και Efrin, στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου στη Συρία.
Σύμφωνα με άλλη πηγή αν και η πληροφορία παραμένει ανεπιβεβαίωτη η εισβολή ήταν σύντομη στο συριακό έδαφος και ο τουρκικός στρατός γρήγορα επανήλθε στην επικράτεια του.
Κατά το Conflict News‏ υπάρχουν αναφορές ότι κάποιοι τούρκοι στρατιώτες παραμένουν στο εσωτερικό του εδάφους που ελέγχουν οι SDF/YPG στα Δ του Kobane.Προσθέτει ότι το πρώτο γκρουπ των τούρκων στρατιωτών που διέσχισε το δυτικό Kobani έφυγαν, ενώ το β΄γκρουπ των τούρκων στρατιωτών παραμένει αν και δις προειδοποιήθηκε.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.