Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…1ΟΟ ΕΤΩΝ!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τελευταία επίθεση που γίνεται στον Ρώσο πρόεδρο από γνωστές και «άγνωστες» πηγές, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό καθώς τον «αναβιβάζει» σε… επίπεδο βαμπίρ και παρουσιάζεται να έχει ζήσει από τις αρχές του εικοστού αιώνα μέχρι σήμερα σε διαφορετικές ταυτότητες.

Την πρώτη φορά 100 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1920 σαν αξιωματικός του ρωσικού στρατού, ενώ η δεύτερη εμφάνιση του Ρώσου προέδρου –βαμπίρ είναι το 1941 σαν πιλότος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που μάχονταν τα ναζιστικά στρατεύματα που είχαν τότε εισβάλλει στην Ρωσία.
Πραγματικά… «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις οι οποίες υποστηρίζουν, όπως τώρα αποκαλύπτεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι κυριολεκτικά ένα βαμπίρ, γι’ αυτό και έχει ένα… «περίεργο» περπάτημα όπως έχει σχολιάσει συχνά ο διεθνής τύπος.
Όλα αυτά μας θυμίζουν τα αμερικανικά προτεσταντικά κανάλια που τα τελευταία χρόνια προπαγανδίζουν με λύσσα ότι ο Πούτιν είναι ο… Αντίχριστος που πρέπει να καεί στην πυρά.
Να δούμε τι άλλο θα σοφιστούν για τον Ρώσο πρόεδρο που απασχολεί κατά καιρούς έντονα την διεθνή επικαιρότητα με πολλά ερωτηματικά.  Εντωμεταξύ όπως αναφέρεται προαναγγέλλονται και… άλλες αποκαλύψεις για το… μυστήριο πρόσωπο του.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.