Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

«ΣΤΡΑΤΟ» ΑΠΟ 20.000… ΧΑΚΕΡΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Διαβλέποντας ότι ο πόλεμος των χάκερς θα ενταθεί και θα διευρυνθεί τα επόμενα χρόνια παίρνοντας και διαστάσεις ηλεκτρονικού πολέμου, η Τουρκία αποφάσισε με τον συντονισμό δέκα τουρκικών πανεπιστήμιων να δημιουργήσει κυριολεκτικά ένα νέο στρατό από 20.000 ειδικευμένους χάκερς, που θα συνεργάζονται με το Γενικό Επιτελείο.


Σύμφωνα με τις πληροφοριες που έρχονται από την τουρκική πρωτεύουσα, η «Κρατική Αρχή Επικοινωνιών και Ενημέρωσης» και το «Τουρκικό Ίδρυμα Πληροφορικής» σε συνεργασία με τους πρυτάνεις δέκα πανεπιστήμιων, θα δημιουργήσουν ειδικά τμήματα εκπαίδευσης χάκερς που θα χρησιμοποιηθούν τα επόμενα χρόνια σε… «ειδικές αποστολές».

Η επιλογή των σπουδαστών που θα φτάσει τον αριθμό των 20.000, θα είναι υπό άκρως μυστικά και εδικά κριτήρια, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα καις στις επιτελικές γνώσεις και η ικανότητα συνεργασίας και συντονισμού  με τις ένοπλες δυνάμεις.
Όπως φαίνεται άλλο ένα… τουρκικό «φρούτο» θα έχουμε να το βρούμε μπροστά μας.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.