Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Οι Τούρκοι σήμερα σήκωσαν το χέρι για να δώσουν ΡΑΠΙΣΜΑ στην Κύπρο, όπως μας το προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
« Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει , αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
«Θα παρέμβουμε στα εσωτερικά της Κύπρου αν χρειαστεί» επισημαίνει ο Τούρκος διπλωμάτης Οκτάι Ακσόι

Σε απειλές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και σε «άμεσες παρεμβάσεις» στα εσωτερικά του νησιού εκ μέρους της Άγκυρας, κάνει λόγο ο Τούρκος διπλωμάτης Οκτάι Ακσόι με αφορμή την απρόσκοπτη συνέχιση του ενεργειακού προγράμματος εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, o Τούρκος αξιωματούχος είπε «Έχοντας αποδεχθεί την Κύπρο, με όλα τα άλυτα προβλήματά της, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διέπραξει το ανεπανόρθωτο. Οι Ελληνοκύπριοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση, είναι μέλη της ΕΕ και ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το νησί. Γι’ αυτό δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος».
«Η Τουρκία δεν θα υποκύψει στις προκλήσεις. Δεν θα πραγματοποιήσουμε στρατιωτική παρέμβαση στην Κύπρο ενάντια στις γαλλικές και ιταλικές ενέργειες. Τουλάχιστον, όχι αμέσως», συνέχισε ο Ακσόι, προσθέτοντας «Θα στραφούμε πρώτα στο ΝΑΤΟ, καθώς είμαστε μέλη της Συμμαχίας και θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την κατάσταση. Ωστόσο, αν η Συμμαχία πάρει την πλευρά των ευρωπαϊκών χωρών, η Τουρκία θα λάβει αυστηρά μέτρα από μόνη της, φτάνοντας μέχρι και σε άμεσες παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις του νησιού». sigmalive.com/7.08.2017 14:57
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ Απαντάει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Το πιο κάτω κείμενο είναι αποσπάσματα του 10ο κεφαλαίου από το (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο : «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
« Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια.
Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του.
Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα.
Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν.
Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους…, αλλά θα είναι προσωρινό.
Η Τουρκία θα σβήσει , αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι». hggiken.pblogs.gr/Από filtor στις Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011
Θα μου πείτε τι θα γίνει με την ναι ή όχι μακροημέρευση της πώλησης των ρωσικών S-400 πυραυλικών συστημάτων στην τουρκία.
Από ότι διαφαίνεται πιθανώς να έχουμε και μέσα στην Ρωσία αλλαγή διάθεσης
« Ο Μιχαήλ Μπαραμπάνοφ, ανώτερος ερευνητής στο Κέντρο Ανάλυσης Στρατηγικών και Τεχνολογιών που εδρεύει στη Μόσχα, αποδίδει τη σιωπή ως αναφορά τους S-400 στην εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ρωσίας.
“Η πώληση αυτή προκαλεί μικτές αντιδράσεις στη ρωσική κοινή γνώμη και μεταξύ εμπειρογνωμόνων, δεδομένης της εκδήλωσης αντιτουρκικών συναισθημάτων μετά την κατάρριψη ενός ρωσικού αεροσκάφους το 2015.
Ο ίδιος τόνισε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία είναι ευχαριστημένη “γιατί η συζήτηση για τους S-400 μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη εντός του ΝΑΤΟ. Μια πιθανή διάλυση των σχέσεων ΝΑΤΟ-Τουρκίας θα ΄ναι στρατηγικό κέρδος για τη Μόσχα. Επιπλέον, δείχνοντας ότι μπορεί να πουλήσει τέτοια συστήματα σε μια χώρα του ΝΑΤΟ, η Ρωσία ενισχύει την κατάταξή της στην παγκόσμια αγορά όπλων, “δήλωσε.» militaire.gr/ Π. Καρβουνόπουλος 04/08/2017 | 13:12
Η Παγκόσμια Ιστορία ετοιμάζεται να σβήσει όλες τις μαύρες σελίδες που αφορούν τους γείτονες
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.