Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ… ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζεται στην Τουρκία το όργιο του εμπορίου μικρών παιδιών, ιδιαίτερα μικρών κοριτσιών των προσφύγων από την Συρία, σύμφωνα και με αποκαλυπτικό δημοσίευα των Times.
Όπως αναφέρεται σε έρευνα της βρετανικής εφημερίδας, ειδικά στην περιοχή του Gaziantep που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Συρία και όπου υπάρχουν χιλιάδες Σύριοι προσφυγές, τα τουρκικά κυκλώματα εμπορεύονται μικρά παιδιά και οι τιμές αρχίζουν από 5 με 6 χιλιάδες τουρκικές λίρες και φτάνουν μέχρι και τις 11 χιλιάδες.


Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Louise Callaghan, που τόλμησε να κάνει αυτή την έρευνα, το εμπόριο ιδιαίτερα μικρών κοριστών που πέφτουν θύματα της τουρκικής μαφίας έχει οργιάσει τα τελευταία χρόνια και ως συνήθως τα μικρά αυτά κορίτσια υφίστανται βιασμούς από τους αγοραστές τους. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από την εποχή του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, όταν τότε μικρά κορίτσια βιάζονταν από τους Τούρκους Τσέτες.
Το σκάνδαλο είναι μεγάλο και όπως δήλωσε ένας Σύριος στον Βρετανό δημοσιογράφο, πολλά κορίτσια έχουν καταστραφεί ήδη από μικρή ηλικία καθώς έχουν επανειλημμένα βιαστεί από τους Τούρκους μαφιόζους.
Άλλο ένα δείγμα του… τουρκικού «πολιτισμού»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.