Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (;;;) ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές κτηματομεσιτικές εταιρείες, η TURYAP, που ειδικεύεται για κτηματικές επενδύσεις στο εξωτερικό, αποφάσισε να ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα καθώς όπως αναφέρουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, εδώ και καιρό υπάρχει έντονο ενδιαφέρων από πλούσιους Έλληνες να αγοράσουν ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη και ιδίως στα Πριγκηπόννησα.


Παράλληλα η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται, έχει δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για αγορές ακινήτων στους Τούρκους και για επενδύσεις στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Ιδιαίτερα η ανάπτυξη του τουρισμού και η μεγάλη προσέλευση Τούρκων τουριστών στην Ελλάδα έχει ανοίξει τους ορίζοντες για αγορές ακινήτων ακόμα και σε τουριστικές τοποθεσίες, αλλά και για σπίτια σε μεγάλα αστικά κέντρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.