Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΙ… ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!



Η πρωτοφανής αυτή είδηση έρχεται από μια γερμανική διαφήμιση και δείχνει για άλλη μια φορά τον χαρακτηριστικό μισελληνισμό κάποιων «φίλων» της χώρας μας, ιδιαίτερα σε παραδοσιακά θρησκευτικά σύμβολα.


Όπως έγινε γνωστό Γερμανική εταιρεία τροφίμων αφαιρεί τους σταυρούς από ελληνικές εκκλησίες που απεικονίζονται σε συσκευασίες προϊόντων.
Η παραπάνω «αθλιότητα» αποκαλύφθηκε από έναν καταναλωτή και δημοσιεύθηκε σε μέσα ενημέρωσης ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων στο RTL του Βελγίου!
Τα προϊόντα «Eridanous», όπως μουσακάς, γιαούρτι, φέτα και φυστίκια πωλούνται σε αρκετά καταστήματα ευρωπαϊκών χωρών (όπως για παράδειγμα το Βέλγιο), με την στάμπα «Αυθεντικό ελληνικό προϊόν».
Οι συσκευασίες αυτών των προϊόντων απεικονίζουν ένα κλασσικό ελληνικό τοπίο της Σαντορίνης με επίκεντρο μια Ορθόδοξη εκκλησία.
Αυτά από τους εταίρους μας που μας… «έσωσαν». Μάλιστα!
Πηγή : Newsbomb
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.