Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας , ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.



Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμα , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου .

Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας «Ελλάδα¨ και φυσικά από τους «Τσάμηδες» που υπογράφουν από τους πρώτους, ως «δεδιωγμένοι» από τις «αλύτρωτες» εστίες τους
Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη )
Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση «Αλβανικά εδάφη» και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές.
Ξυπνήστε !
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεποίθηση.
Η Αλβανία ακολουθεί την ίδια τακτική με την Τουρκία στο Αιγαίο .Μια Τουρκία που πλέον , θα κληθεί την κατάλληλη ώρα και στρατιωτικά, ως Προστάτιδα Δύναμη της Μεγάλης Αλβανίας.
Την χρόνια πολιτική αδράνεια – ανεπάρκεια της Ελλάδας να διευθετήσει το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα – δηλαδή την Ένωση της Β.Η. με την μητέρα Ελλάδα – εκμεταλλεύονται τώρα οι Αλβανοί .
Ήρθε η ώρα το θέμα να ανοίξει με δική μας πρωτοβουλία .
Έχετε το πολιτικό ανάστημα να το κάνετε ή να δράσουμε όπως στα Σκόπια ;
Το ζήτημα αυτό θα απασχολήσει – μέσα Νοεμβρίου – το ¨Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας¨ κατά την 3η του συνεδρίαση.
Αναγνωρισμένοι διεθνολόγοι , εν αποστρατεία ανώτατοι αξιωματικοί , και προσωπικότητες ( που επιθυμούν την ανωνυμία τους ) συγκρότησαν – για όσους το αγνοούν – το εν λόγω «Συμβούλιο» με την μορφή σωματείου με μόνο τους κίνητρο την ελληνική τους συνείδηση.
Οι φύλακες ξύπνησαν και μέχρι να το καταλάβετε , θα σας έχουν ¨αντικαταστήσει ¨
Καληνύχτα !!
Σημ. Το παρόν θα αποσταλεί στα Αλβανικά ΜΜΕ και sites
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτά να τα δείξετε στους σαμαραδες που του επιτρεψανε διείσδυση και τους βλακοπροδευτικους που τους θέλουν ακόμα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.