Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

50 ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΒΟΥ ΤΟΥ…ΠΟΥΤΙΝ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πενήντα βόμβες λέγεται ότι «είχαν τοποθετήσει» τρομοκράτες στην καθημερινή διαδρομή του κομβόι του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με τουρκικά, (Yeni Şafak) και με ρωσικά ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dimitry Peskov, υπήρξαν πληροφοριες ότι είχαν τοποθετήσει 50 βόμβες για να τινάξουν στο αέρα την αυτοκινητοπομπή του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται έγινε ένα τηλεφώνημα που ανέφερε για την τοποθέτηση των βομβών, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην υπηρεσία ασφαλείας του Ρώσου προέδρου.
Φυσικά όπως αποδείχτηκε αργότερα το τηλεφώνημα ήταν μια φάρσα, που όμως έδειξε κάποια χαρακτηριστικά πράγματα και τώρα ερευνάται η πηγή του τηλεφωνήματος, πολύ πιθανόν από το εξωτερικό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.