Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΑΤΟΣ-ΡΕΖΙΛΙ : ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ελληνικό Πεντάγωνο, το κέντρο της άμυνας του ελληνικού κράτους έγινε… «μπάστε σκύλοι αλέστε», από μια ομάδα αναρχικών που έχει και το γοητευτικό όνομα… Ρουβικώνας!

Όπως αναφέρεται, περίπου 20 μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στον χώρο του υπουργείου Άμυνας και πέταξαν φέιγ – βολάν στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου.
Οι προκηρύξεις αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των στρατιωτικών συνεργασιών της χώρας καθώς και σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Το θέμα δεν είναι το περιεχόμενο των προκηρύξεων, αλλά το πώς μια ομάδα αναρχικών που δεν διστάζει να καίει ελληνικές σημαίες, εισέβαλε ανενόχλητοι ουσιαστικά μέσα στο Πεντάγωνο.
Θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι από τα πιο χαμηλά μέχρι τα πιο υψηλά.
Κάπου το ποτήρι έχει ξεχειλίσει επικίνδυνα και θα μας πνίξει, όπως έγινε αυτές τις μέρες στην δυτική Αττική όπου πνίγηκε ο κόσμος προς χάριν όλων των ελληνικών-ανθελληνικών κυβερνήσεων.
Φτάνει πια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.