Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

O Trump αποκάλυψε στους ρώσους επιχείρηση ισραηλινών commando στη Συρία…..




O Donald Trump αποκάλυψε μια επιχείρηση commando στη Συρία τον Μάη που συντονίστηκε από τη μονάδα  commando της Sayeret Matkal και τη Mossad .
Όταν ο Donald Trump αποκάλυψε ισραηλινές πληροφορίες σε ανώτερους ρώσους αξιωματούχους το Μάρτη αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια συγκεκαλυμμένη ισραηλινή αποστολή διείσδυσης σε πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία δήλωσε την Τετάρτη ο Howard Blum της Vanity Fair.  Η διαρροή της πληροφορίας έγινε από τον Trump σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν αναφέρει το israel24.news.

Φέρεται ότι ο Trump πέρασε την πληροφορία  στους ρώσους χωρίς πρώτα να ειδοποιήσει και να συζητήσει την απόφαση με τους διευθύνοντες του Ισραήλ. Σύμφωνα με Vanity Fair, η παραβίαση της εμπιστοσύνης μεταξύ U.S.Α -Iσραήλ  εμπλέκει ευρέως τη Μ Ανατολή , καθώς το Ισραήλ υπέθεσε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να περάσει την πληροφορία στους συμμάχους της ιρανούς.
Μέσα στο πλαίσιο της επιχείρησης σύμφωνα με την αμερικάνικη αναφορά οι  commandos της Sayeret Matkal μπήκαν μέσα σε βάσεις της Daesh στη Συρία εγκατέστησαν εξοπλισμούς μ΄αισθητήρες και ακουστικά προηγμένα. Οι μαχητές έφθασαν με ελικόπτερο  και μετακινήθηκαν από οχήματα καμουφλαρισμένα από οχήμτα του συριακού στρατού. Η ηχητική εγκατάσταση αποκάλυψε αργότερα το γεγονός ότι η Daesh προσανατολιζόταν να οδηγήσει μια επίθεση κατά τη διάρκεια της πτήσης  πολιτικού αεροσκάφους στη διαδρομή του από τη Μ Ανατολή προς ΗΠΑ.  Η μέθοδος της επιχείρησης ήταν η αντίναξη ενός φορητού υπολογιστή που θα μεταφερόταν από καμικάζι εντός του αεροσκάφους.
 Με την δημοσιοποίηση της αναφοράς επήλθε η αιχμαλωσία πράκτορα της ισραηλινής Mossad ο οποίος εργάστηκε σε μια κρίσιμη στιγμή στο εσωτερικό της Daesh.Η αμερικάνικη εφημερίδα  αναφέρει ότι σύμφωνα με μια ισραηλινή πηγή ο πράκτορας εκτελέστηκε.
Στη συνέχεια της ισρηλινής αναφοράς οι αμερικανοί απαγόρευσαν σε πολλές μουσουλμανικές χώρες να πετούν πάνω από το έδαφός τους και απαγόρευσαν επίσης τόσ τους φορητούς υπολογιστές όσο και τα  iPads εντός των αεροσκαφών.Αργότερα αυτή η ντιρεκτίβα ακυρώθηκε.  Σύμφωνα με άλλες αναφορές , υποτίθεται ότι λόγω της απερίσκεπτης συμπεριφοράς του Τραμπ το Ισραήλ είναι επιφυλακτικό σχετικά με ορισμένες πληροφορίες  που διαβιβάζονται στους Αμερικανούς.
Κάποιες είναι κρυμμένες κι άλλες μεταδίδονται στους πράκτορες των ΗΠΑ χωρίς να λαμβάνει γνώση ο πρόεδρος. Κάποιοι υψηλοί αξιωματούχοι της διοίκησης δήλωσαν αυτή την εβδομάδα  ότι ο Trump είναι ένας «ανόητος με την νοημοσύνη ενός παιδιού νηπιαγωγείου».haaretz,israel24.news 23.11.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.