Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ : «ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ…ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ»!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ανάμεσα στα πολλά ωραία και…ευτράπελα από την κατευθυνόμενη συνέντευξη του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν, όπου τα έπαιξε «όλα» στο ελληνόφωνο κανάλι, σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ επισημαίνουν από την συνέντευξη αυτή και ένα άλλο ευτράπελο και… ωραίο στοιχείο που διαφεύγει από την ελληνική ενημέρωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός περίπου εξαπάτησε τον Τούρκο πρόεδρο μετά την σύλληψη των 8 Τούρκων αξιωματικών, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με τους Τούρκους, είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν ότι σε 15-20 μέρες θα τους παρέδιδε «πακέτο» στην Τουρκία.
Δυστυχώς όμως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν τήρησε την υπόσχεση του. Μάλιστα!!!
Αντιλαμβάνεστε ότι και για το θέμα αυτό φρόνησε το ελληνόφωνο κανάλι να δημιουργήσει κλίμα με τις δηλώσεις του Ερντογάν υπέρ της Τουρκίας που εμφανίζεται…αδικημένη.
Να δούμε τι άλλο θα δούμε από την επίσκεψη αυτή, κόλαφος για τα ελληνικά συμφέροντα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.