Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

H δήλωση του 2017/ Πούτιν: ευχαριστώ τους αμερικανούς, ευχαριστώ τη CIA.Eυχαριστίες στον Τραμπ για τις πληροφορίες που έδωσε η CIA στη Ρωσία και αποτράπηκε τρομοκρατική επίθεση στο καθεδρικό της Παναγίας του Καζάν στην Αγ. Πετρούπολη…..


TRUMP ET POUTINE DISCUTENT DE LA CORÉE DU NORD
O ρώσος πρόεδρος Vladimir Poutine σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump τον διαβεβαίωσε ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες  qθα δώσουν στους αμερικανούς ομολόγους τους πληροφορίες για απειλές τρομοκρατικές κατά των ΗΠΑ. 
Ο Πούτιν είπε ότι « οι ρωσικές μυστικές υπηρείσες μόλις δεχθούν πληροφορίες αναφορικά με τρομοκρατικές απειλές κατά των ΗΠΑ και των πολιτών τους απρουπόθετα και άμεσα θα τις διαβιβάσουν στους αμερικανούς ομολόγους τους», υπογράμμισε η υπηρεσία τύπου του προέδρου.TASS
Κατά την ίδια συνδιάλεξη ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ για τα δεδομένα που διαβιβάστηκαν από τη CIA στη Μόσχα και επιτεύχθηκε η αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης στην Αγ. Πετρούπολη και η σύλληψη των τρομοκρατών αναφέρει το Κρεμλίνο.«Ο ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε τον αμερικανό ομόλογό του για τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν από την  (CIA), που επέτρεψαν να παρακολουθηθεί ο πυρήνας ν΄ανακαλυφθεί και να συλληφθεί μαι ομάδα τρομοκρατών που προετοίμαζαν επιθέσεις στον καθεδρικό της Παναγίας του Kazan της Αγ. Πετρούπολης όσο και σε άλλους δημόσιους χώρουτς της πόλης.» Ο Πούτιν ζήτησε απο τον Τραμπ να μεταφέρει στο διευθυντή της CIA και στους πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών που δέχθηκαν αυτή την πληροφορία.sputnik.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.