Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία κάνει λόγο για περισσότερους από 500.000 διαδηλωτές την Κυριακή 21 Ιανουαρίου επικρίνοντας το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το νούμερο των 90.000 που εξέδωσε.

Παράλληλα καταγγέλλεται η προσπάθεια σύνδεσης του συλλαλητηρίου με ακροδεξιούς και εθνικιστικούς κύκλους, αναφέροντας πως ακροδεξιά στοιχεία και κουκουλοφόροι που επιχείρησαν να παρεισφρήσουν στη διαδήλωση απομακρύνθηκαν, ενώ καυτηριάζεται η επιχειρούμενη σύνδεση της μαζικής διαδήλωσης με την πυρπόληση της κατάληψης Libertatia.
«Το Συλλαλητήριο ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου που έχει πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 25 χρόνια. Διαδήλωσε πάνω από μισό εκατομμύριο Ελλήνων που αγαπούν την πατρίδα τους και σέβονται την ιστορία τους. Η φωνή του λαού τρόμαξε το Σύστημα. Ο λαός μπορεί να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων» καταλήγει η ανακοίνωση, που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλούσε για μόνο 90.000 πολίτες, ενώ καταδικάζεται η…χουντική συμπεριφορά της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ3.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.