Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΤΖΙΑΣ : «ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ… ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ»



Ιανουάριος 12, 2018. 22:38
Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, γράφει η σλαβική εφημερίδα «Βέτσερ», δεν απαιτείται δημοψήφισμα στη χώρα του για το όνομα των Σκοπίων, καθώς η κυβέρνησή του έχει πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, ενώ ταυτόχρονα προτρέπει στο βόρειο γείτονα να μην κάνει δημοψήφισμα.
«Και για τα Σκόπια δεν είναι καλή απόφαση να διεξαχθεί δημοψήφισμα», δήλωσε ο Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση Αντένα «διότι εάν απορριφθεί, θα έχει πολλές αρνητικές συνέπειες». Αααααααααααααααααα!!!! αρνητικες λοιπον!!!!! Κε Κοτζια!
Με αλλα λογια εδω τους λεγει: Εμεις εδω θα το περασουμε [το μακεδονια], Εσεις να μην κανετε καμια μ……κια και χαλασει η δουλεια. Δηλαδη ο Κοτζιας αγωνιζεται εδω προσωπικα παση θυσια να περασει το »Μακεδονια» στα Σκοπια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.