Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΜΕΡΕΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΩΝ ΜΑΧΩΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ…



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παρά την μεγάλη τουρκική προπαγάνδα ότι τουρκικές δυνάμεις πλησιάζουν την πόλη του Αφρίν, στο κέντρο του θύλακα, οι ίδιες οι τουρκικές εφημερίδες με τους χάρτες που δημοσιεύουν ομολογούν πως μετά από 35 σχεδόν μέρες εντατικώνεπιχειρήσεων χρησιμοποιώντας όλο το πολεμικό δυναμικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν ούτε 20 χιλιόμετρα μέχρι το κέντρο του θύλακα.


Οι προπαγανδιστικοί τουρκικοί χάρτες, για εσωτερική κατανάλωση, δείχνουν ακριβώς πως η κοντινότερη απόσταση από την πόλη του Αφρίν περί τα 18-20 χιλιόμετρα, είναι ακόμα εκτός τουρκικής κυριαρχίας.
Εντωμεταξύ οι απώλειες των Τούρκων αυξάνονται καθημερινά, ενώ άγνωστος είναι ο μεγάλος αριθμός των αρμάτων μάχης που έχουν καταστραφεί από κουρδικά πυρά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.