Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

H ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Τούρκους στις μάχες στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν, όπου κυριολεκτικά οι τουρκικές δυνάμεις έχουν καθηλωθεί και αδυνατούν να προελάσουν προς το κέντρο του θύλακα και να καταλάβουν την πόλη Αφρίν.

Απέναντι τους όπως διαπίστωσαν, μάχονται μαχητές της διεθνούς ταξιαρχίας και όπως δείχνουν και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, καταγράφονται Γάλλοι, Ολλανδοί, Ισπανοί, ακόμα και Βαλκάνιοι χριστιανοί, δηλαδή Σέρβοι, Έλληνες, ακόμα και Βούλγαροι, να βρίσκονται στις γραμμές της διεθνούς ταξιαρχίας προκαλώντας πολλά θύματα στους Τούρκους.
Η διαπίστωση αυτή έχει εξοργίσει την Άγκυρα, γιατί βλέπει να παίρνει επικίνδυνες διεθνείς διαστάσεις η πολεμική της επιχείρηση στο Αφρίν και ήδη όπως μεταδίδεται από την Άγκυρα, ο Ερντογάν που συνεχίζει να απειλεί τους πάντες και τα πάντα, είναι στα… κάγκελα από τον «λάκκο» στον οποίο έχουν πέσει οι τουρκικές δυνάμεις που διαφήμιζαν ότι θα κάνουν περίπατο στην περιοχή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.