Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ




Αδίστακτοι οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν Έλληνες υπαξιωματικούς μετά την «περίεργη» σύλληψη τους στην περιοχή των Καστανιών του Έβρου.

Όπως αναφέρεται. ο ταξίαρχος της δύναμης των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών, πέρασε στην Τουρκία για να δει την κατάσταση των ανδρών. Εκεί διαπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους, σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.