Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ… ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όλα τα τουρκικά ΜΜΕ το βράδυ της Παρασκευής μετέδιδαν το κατηγορητήριο για τους δυο Έλληνες υπαξιωματικούς που συνελήφθηκαν με την χαρακτηριστική φράση στα τουρκικά : «Askeri casusluğa teşebbüs etmek» και «Askeri yasak bölgeye girmek», δηλαδή επιχείρηση κατασκοπίας και είσοδος σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.


Και οι δυο αυτές κατηγορίες αν απαγγελθούν στο δικαστήριο προβλέπουν πολύ βαριές ποινές μέχρι και ισόβια, κάτι που ακόμα μάλλον δεν το έχουν συνειδητοποιήσει κάποιοι καρεκλοκένταυροι εκεί στην Αθήνα.
Γεγονός είναι πως η όλη αυτή η υπόθεση «βρωμάει» από την αρχή της και η παραδοχή της ελληνικής πλευράς ότι πράγματι είχαν εισέρθει σε τουρκικό έδαφος ήταν μια λάθος κίνηση, γιατί δίνει το πρώτο έρεισμα για την εδραίωση των τουρκικών κατηγοριών.
Κάπου η κατάσταση δεν πάει άλλο και δεν καταλαβαίνουμε ποιο είναι το χειρότερο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.