Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

«ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ… ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ»!!!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ευθεία καταγγελία ότι οι Έλληνες έχουν δημιουργήσει ένα… κέντρο Τούρκων αντικαθεστωτικών που έχουν διαφύγει της σύλληψης από την Τουρκία, κάνει ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Ümit Yalım.

Είναι γνωστό πως ο Ümit Yalım με άρθρα του προσπαθεί κατά καιρούς να ανάψει φωτιές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καλώντας την τουρκική πλευρά να εισβάλλει και να απελευθερώσει τα νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα.
Στο τελευταίο του «χτύπημα» όπως δημοσιεύεται στον τουρκικό τύπο, υποστηρίζει ότι οι νήσος Οινούσσες, (Koyun Adası), απέναντι από τις τουρκικές ακτές, έχει μετατραπεί σε κέντρα διαφυγής Τούρκων πραξικοπηματιών που κατάφεραν να ξεφύγουν από την σύλληψη στην Τουρκία.
Περιττό να αναφέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει, αλλά φαίνεται πως οι προσπάθειες να δημαρχήσουν ανθελληνικό κλίμα συνεχίζονται αμείωτες στην γειτονική χώρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.