Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ : ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ




Συνεχώς έρχονται και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια που επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η σύλληψη, ή το σωστό, η αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, ήταν στημένη ενέδρα.
Άλλα δυο στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια είναι :

Η περιοχή που ελέγχουν τα ελληνικά περίπολα είναι όλη κι όλη 480 μέτρα. Έξι λεπτά πεζοπορίας στο πήγαινε και έξι στην επιστροφή. Δεν υπάρχει κανένα τζιπ που κάποιοι αναζητούν. Ποια είναι η αποστολή της περιπόλου; Απλά να διαπιστώσουν αν οι Τούρκοι έχουν κάνει κάποια “παρατυπία”. Το ίδιο κάνουν από την πλευρά τους και τα τουρκικά περίπολα…
Επειδή η περιοχή είναι “περίεργη” εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια “άτυπη συμφωνία”, ώστε τα περίπολα να μην συμπίπτουν χρονικά. Δεν είναι κάτι μυστικό. Συνεπώς οι Τούρκοι επίτηδες “έσπασαν” αυτή την “άτυπη” συμφωνία και περίμεναν τους Έλληνες στρατιωτικούς. Λένε ψέματα ότι εντόπισαν τους δικούς μας στρατιωτικούς σε “βάθος 200 μέτρων” στο δικό τους έδαφος, γιατί στα 100 μέτρα υπάρχει τουρκικό φυλάκιο!
Οι Τούρκοι μετά από πάρα πολλά χρόνια έκαναν άσκηση επιπέδου μονάδας στη συγκεκριμένη περιοχή. Πότε έγινε η άσκηση; Άρχισε τρεις μέρες πριν από το επεισόδιο της Πέμπτης. Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη! Γιατί; Οι Τούρκοι προετοιμάζονταν για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και γι΄ αυτό μιας αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.
Όλα αυτά ενισχύουν την άποψη ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη επιχείρηση, η οποία καθοδηγείται από πολύ ψηλά.
Militaire
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.