Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Αμερικανικό στρατηγικής αναγνώρισης αεροσκάφος που απογειώθηκε από την αμερικάνικη βάση της Σούδας στην Κρήτη πέταξε κοντά στις 2 ρωσικές βάσεις στη Συρία σε Hameimim και Tartus. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ για μια ακόμη φορά η Σούδα ορμητήριο των ΗΠΑ για χτύπημα κατά Συρίας.
Αμερικανικό αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης πραγματοποίησε εισβολή κοντά στην ακτή της Συρίας τη Δευτέρα, όπου βρίσκεται η ρωσική βάση Hameimim και η ρωσική  βάση ανεφοδιασμού της Tartus, ανέφεραν sites δυτικών αερομεταφορών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος των ΗΠΑ, το RC-135V, το οποίο φέρει τον αριθμό 64-14846 και χρησιμοποιεί το σήμα κλήσης FIXX74, απογειώθηκε από την αμερικάνικης βάσης «Souda Bay» στην ελληνική νήσο Κρήτη και πετούσε για πολύ ώρα κοντά στην μεσογειακή ακτή της Συρίας και του Λιβάνου.
Το αναγνωριστικό αεροσκάφος πτήση σε υψόμετρο 11.000 μ. πάνω από τα διεθνή ύδατα της Μεσογείου.rt, lebanondebate dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.