Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ



ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ / Afrin έγινε η Μυτιλήνη: Mασκοφόροι τρομοκράτες τζιχαντιστές του FSA επιτέθηκαν σε κούρδους στο ΚΥΤ Μόριας στη Μυτιλήνη. Τους άνοιξαν τα κεφάλια γιατί δεν τηρούσαν το Ραμαζάνι. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι…. »4 νεκροί και 20 τραυματίες » σύμφωνα με αραβόφωνα και κουρδικά μέσα.Μιλούν για Daesh…

Αφρίν έγινε η Μυτιλήνη . Εισβολή τούρκων πρακτόρων σε καταυλισμό προσφύγων αίμα , θάνατος . Μέλη του FSA τζιχαντιστές τρομοκράτες  που υποστηρίζει η Τουρκία κατά του συριακού στρατού και του SDF στη Συρία και που κατέλαβαν μαζί με τον τουρκικό στρατό την Αφρίν και μεγάλο τμήμα του συριακού βορά τραυμάτισαν σοβαρά ή και σκότωσαν Κούρδους σε καταυλισμό προσφύγων στη Μυτιλήνη. Πρέπει κατά τα φαινόμενα να ήταν μια αιματηρή  διένεξη μεταξύ Κούρδων και Αράβων για πολιτικούς λόγους. Αφού σκότωσαν και σκόρπισαν το τρόμο στη συνέχεια έστησαν ανενόχλητοι γλέντι τζιχαντιστικό να γιορτάσουν τα επινίκια με τραγούδια στον καταυλισμό ύψωσαν την τρίστερη σημαία την ψευδοσυριακή σήμα κατατεθέν των τρομοκρατών του FSA.
Μεταφέρω αυτούσιο αραβόφωνο δημοσίευμα . 
 »Στοιχεία της  « Daesh » σκότωσαν 4 Κούρδους και  τραυμάτισαν πάνω από 20 σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ελλάδα αναφέρουν αραβόφωνα μέσα.
Μια ομάδα ισλαμιστών από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε κούρδους εισβάλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα  και σκότωσαν 4  ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20. Πολυάριθμοι ακτιβιστές κούρδοι ανάρτησαν  vidéos και φωτό από ομάδες μασκοφόρων ιαρακινών και σύριων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν  μαχαίρια blanches, απειλώντας τους Κούρδους  ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν. Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθονται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα  με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος.
Το vidéo επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός κούρδου που τον πήραν μαζί τους και μετά από λίγο ακούγεται ξυλοδαρμός και κραυγές πόνου του θύματος.
Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι άραβες τζιχαντιστές τους επιτέθηκαν καλώντας τους αθέους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.
Άλλα αραβικά μέσα μιλούν για επεισόδια μεταξύ αράβων και κούρδων με το θάνατο 4 κούρδων. » xeber24

ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Σύριοι κι ιρακινοί άραβες ισλαμιστές σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο rudaw σήμερα. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλει οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους μετανάστες με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες προσθέτει το rudaw.

Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και κούρδοι ακτιβιστές.


Τα τοπικά μέσα της Μυτιλήνης αναφέρουν
 »Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο ΚΥΤ Μόριας, όπου ακόμα και τώρα η κατάσταση παραμένει τεταμένη.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Μόριας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μεταξύ μεταναστών και γρήγορα γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε 6 τουλάχιστον τραυματίες.
Οι μετανάστες μετέφεραν με κουβέρτες (βίντεο) τους τραυματίες σε ΙΧ αυτοκίνητα για να τους οδηγήσουν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στην περιοχή μετέφερα 4 τραυματίες.
Με την επέμβαση της αστυνομίας επανήλθε η τάξη έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ωστόσο μέσα στο χώρο του Hotspot η κατάσταση είναι ακόμα εκρηκτική. »To site ενημερώνει ότι θα επανέλθει με νεώτερα σε λίγο ωστόσο από χθες μέχρι τώρα δεν έχει προσθέσει τίποτα… 
L’image contient peut-être : plein air
Kαι το baladi news μιλάει για 4 νεκρούς .

 »Η φημολογία για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και απο ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται απο τις Αρχές. Οδήγησε όμως στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο. ».avgi. gr
Η ΜΙΤ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Την ίδια στιγμή ένα άλλο κουρδικό πρακτορείο το ANF θίγει το ζήτημα που βάλαμε εξ αρχής την ανάμειξη της ΜΙΤ στην επίθεση που διαπράχθηκε σε ελληνικό έδαφος.
Επίθεση κατά των κούρδων στη Λέσβο: 7 τραυματίες
Μια ομάδα επιτέθηκε σε κούρδους στο ελληνικό νησί Λέσβος και τραυμάτισε  7 κούρδους. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είναι ύποπτες ότι είχαν ένα ρόλο στο επεισόδιο. Στον κρατικό καταυλισμό όπου ζουν μαζί κούρδοι κι άραβες στο ελληνικό νησί της Λέσβου μια λογομαχία εξελίχθηκε σε διαμάχη  όπου τραυματίστηκαν 7 Kούρδοι και 4 επιτιθέμενοι συνελήφθηκαν. Ενώ άλλοι
επιτιθέμενοι καταζητούνται από την ελληνική  αστυνομία , οι κούρδοι εκκενώθηκαν σε άλλη τοποθεσία για λόγους ασφαλείας. Αναφορές ότι η ομάδα επιχείρησε να μετατρέψει το επεισόδιο σε κουρδο- αραβική διαμάχη. Έλληνες και κούρδοι στον καταυλισμό λένε ότι αυτοί υποπτεύονται τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ότι είχαν ένα ρόλο στο επεισόδιο. Δύο προηγούμενα παρόμοια περιστατικά στην ίδια σκηνή ενισχύουν τις υποψίες για το ρόλο της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT.ANF
EKANAN ΥΑRMOUK ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
οι κάτωθι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή επίθεση σύμφωνα με την διαρροή των ελληνικών αρχών αυτά τα άτομα δεν είναι ισλαμιστές.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.