Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ




Νίκος Χειλαδάκης
Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο υποψήφιος του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης, CH,P, για την προεδρία, θα είναι ο πρώην, (2002-2015), βουλευτής του κόμματος της περιοχής Γιάλοβας, (ευρύτερη περιοχή Κωνσταντινούπολης), ο Muharrem İnce.

Ο Muharrem İnce, (54 ετών), είχε διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος στο συνέδριο του 2014, αλλά εκλέχτηκε τότε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και για τον λόγο αυτό είχε παρατηθεί.
Ενδιαφέρων έχει η καταγωγή του, που από τον πατέρα του είναι από την Θεσσαλονίκη ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι Πόντιος, από την περιοχή της Ριζούντας, από όπου κατάγεται και ο Ερντογάν.
Πάντως εικάζεται ότι αν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο το κόμμα θα υποστηρίξει την Μεράλ Ακσενέρ επίσης Θεσσαλονικιά στην καταγωγή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογωράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.