Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Yπ. Ενέργειας Ισραήλ: θα σκοτώσουμε τον Άσαντ……




Ένας υπουργός του Ισραήλ μέλος του Γραφείου Ασφάλειας δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να σκοτώσει το σύριο πρόεδρο Bachar al Assad και ν΄ανατρέψει την κυβέρνησή του   αν το Iράν που τον υποστηρίζει χρησιμοποιούσε  το συριακό έδαφος για να επιτεθεί στο Ισραήλ.

« Το Ισραήλ δεν αναμείχθηκε στον εμφύλιο πόλεμο (συριακό) ως τώρα », δήλωσε ο Yuval Steinitz, ο Υπουργός Ενέργειας, στο ισραηλινό site πληροφοριών Ynet. « Αν ο σύριος πρόεδρος   Bachar al Assad συνεχίσει να εξουσιοδοτεί το Ιράν να επιχειρεί σε συριακό έδαφος, το Ισραήλ θα τον σκοτώσει και θ΄ανατρέψει το καθεστώς του », δήλωσε. « Αν ο Assad αφήσει το Ιράν να μεταμορφώσει τη Συρία σε στρατιωτική βάση εναντίον μας για να μας επιτεθεί  από συριακό έδαφος, θα όφειλε να ξέρει ότι αυτό θα είναι το τέλος του  « ,πρόσθεσε. »Είναι απαράδεκτο ο Assad να κάθεται ήσυχα στο παλάτι του και να ξανακτίζει το καθεστώς του, επιτρέποντας στη Συρία να μετατραπεί σε μια βάση για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, » είπε. dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.