Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ




Ειλικρινά πολλά ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς για τα επεισόδια στο Πισοδερι.
«ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545
EMAIL: eayn.kast@gmail.com
www.eaykas.gr
Καστοριά, 17 Ιουνίου 2018
Αριθμ Πρωτ: 33/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με επεισόδια και ένταση σημαδεύτηκε το σημερινό συλλαλητήριο στο Πισοδέρι Φλώρινας ενόψει της σύναψης συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

Με αφορμή τα παραπάνω θλιβερά γεγονότα και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τουλάχιστον έξι (6) Αστυνομικοί οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γ.Ν.Ν Καστοριάς, η ένωση μας εκφράζει την πάγια θέση της καταδικάζοντας κάθε μορφής βίας και έκνομων ενεργειών.
Είναι απογοητευτικό όταν η οργή και η αγανάκτηση, ενάντια σε κάθε είδους πολιτική απόφαση, εκφράζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο ενάντια στο πρόσωπο των Αστυνομικών.
Οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι, έχουν οικογένειες και δεν αποτελούν σάκους του μπόξ ή απορροφητήρες της λαϊκής δυσαρέσκειας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εκφράζει προσωπικά τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συνέβαλαν στα επιχειρησιακά σχέδια για την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, εύχεται σε όλους τους τραυματισμένους συναδέλφους καλή και ταχεία ανάρρωση και θέτει το νομικό της σύμβουλο στη διάθεση τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης (6946773061)
Ο Γενικός Γραμματέας ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς(6972404187)»
Εσείς τι λέτε;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.