Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ : ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ S-400 ΑΛΛΑ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η αμερικανική υποκρισία στην εξωτερική πολιτική σε όλο της το μεγαλείο, σε ένα πολύ καυτό θέμα που δυνητικά θα αποτελέσει μεγάλη  απειλή για την Ελλάδα.

Στην συνάντηση που έγινε αυτές τις μέρες του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, με τον Αμερικανό συνάδελφο του, Mike Pompeo στην Ουάσιγκτον, ο Pompeo διαμήνυσε στον Τούρκο για το καυτό θέμα των ρωσικών πυραύλων ότι η Αμερική δεν έχει αντίρρηση να προμηθευτεί η Τουρκία αυτό το ρωσικό οπλικό σύστημα αρκεί να… μην το ενεργοποιήσει και το χρησιμοποιήσει. Με λίγα λόγια δηλαδή ποιος κοροϊδεύει ποιον.
Παράλληλα συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δυο χωρών στο θέμα του θύλακα του Menbiç στην Συρία, όπου οι Κούρδοι θα εξαναγκαστούν να αποχωρήσουν, εξέλιξη που ικανοποιεί απόλυτα την Τουρκία.
Κατά τα άλλα για διάφορους αφελείς υπάρχει κρίση στις σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ και εμείς… βαυκαλιζόμαστε ότι θα μας σώσουν κάθε φορά οι διάφοροι σύμμαχοι- εκτελεστές μας
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.