Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!




Όσοι υπολόγιζαν ότι όλα θα πάνε καλά με τις ευλογιές των Δυτικών για την συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο που στην περίπτωση αυτή είναι η Ρωσία.
Είναι γνωστή η καθετή αντίδραση της Μόσχας στην διεύρυνση του ΝΑΤΟ στην κεντρική Βαλκανική και όπως δείχνει και η τελευταία ελληνορωσική κρίση, η Αρκούδα δεν αστειεύεται καθώς βλέπει τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της στην περιοχή μας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 90.1 το βράδυ (10) της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018, ο ελληνοαμερικανικός πολιτικός ηγέτης, π. βουλευτής και π. Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), κ. Κρις Σπύρου, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα και στο μέλλον της «Συμφωνίας των Πρεσπών», προέβλεψε . Ότι, δ η Μόσχα θα βάλει veto στη «Συμφωνία των Πρεσπών», όταν, όπως είπε ο κ. Σπύρου, αυτή υποχρεωτικά θα πάει για έγκριση, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!
Όπως αναφέρεται το θέμα πρέπει πρώτα να πάει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, όπου ο Πούτιν έχει veto. Όπως η Ελλάδα έχει μονομερές veto στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει veto στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Όπως έχει η Αγγλία, η Γαλλία, η Κίνα και οι ΗΠΑ. Δηλαδή, τα πέντε μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Yes I am totally agreed with this article and I just want say that this article is very nice and very informative article. I will make sure to be reading your blog more. You made a good point but I can't help but wonder, what about the other side? !!!!!!Thanks
    토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.