Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ζήτω η 25η Μαρτίου, περισσότερο από ποτέ!




Γενναίος αλλά άνισος αγώνας του Ελληνισμού, ο αγώνας της Κύπρου. Η μέρα που ξημερώνει είναι η Εθνική Εορτή των Ελλήνων και αντιπροσωπεύει την Ελευθερία μας, τα Ιδανικά μας, το Όραμά μας, το Μέλλον μας.

Την ημέρα τούτη διάλεξαν να μας θυμίσουν οι δήθεν εταίροι ποιος είναι το αφεντικό, ποιος είναι ο ρόλος μας. Μας θέλουν ραγιάδες. Από εδώ και πέρα ξεκινά και τυπικά ο πόλεμος. Οι μάσκες έπεσαν. Είμαστε ολομόναχοι ενάντια σε όλους. Καλύτερα, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι μας φταίει, τώρα ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε. Ο αόρατος εχθρός έγινε ορατός επιτέλους ώστε να μπορούμε να τον δείχνουμε στα παιδιά μας.
Δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο ΟΧΙ υπάρχουν, πιστεύω και θέλω. Όλοι μαζί μπορούμε, χώρια όχι!
Ζήτω λοιπόν η 25η Μαρτίου 1821 αλλά και αυτή του 2013!
(λουκάς / Geopoitics & Daily News)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.