Ειδικότερα, οι Σκοπιανοί άφησαν στα κρύα του λουτρού τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς, αν και είχαν συμφωνήσει μετά την «περίεργη» συνάντηση τους στις Βρυξέλλες να δοθεί στη δημοσιότητα μια ολιγόλογη ανακοίνωση, προκειμένου να μην «αποκαλυφθεί» η ατζέντα, δεν τήρησαν …τις υποσχέσεις τους. Έτσι, υπογράμμισαν ότι «συζητήθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική προτεραιότητα που δίνουν οι δύο πλευρές στην επίλυση της διένεξης για το όνομα, καθώς και οι συνέπειες του χρέους και της οικονομικής κρίσης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο», στοιχεία τα οποία απέφυγε να…αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.
Για το χρέος
Μάλιστα, συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών διατείνονταν ότι ουδέποτε συζητήθηκαν θέματα χρέους, ωστόσο δεν μπήκαν στον κόπο να εκδώσουν μια σχετική ανακοίνωση διάψευσης… Στο μεταξύ χθες, μετά τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων, με τις συνεχείς παραβιάσεις, στο παιχνίδι μπήκαν και οι Σκοπιανοί. Οι άσπονδοι γείτονες μέσω της υπουργού Εσωτερικών Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα κατηγορούν την Ελλάδα για «ανεπαρκή» συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα των παράνομων μεταναστών.
δημοκρατία
history-of-macedonia.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.