Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δηλαδή, ο Ρώσος ή ο κινέζος, που δεν έχει ιδέα για την αμερικάνικη "αργκό", καταλαβαίνει ότι το φρικιό είναι ο Αντετονκούμπο και όχι το έθνος των Ελλήνων.


Σχόλιο ΛΦ: Όσο για σχόλια περί ρατσισμού, ακροδεξιά κτλ από "πατριωτικά" site επώνυμων ή και ανώνυμων δημοσιογράφων, ας σταματήσουν την γενική παραπληροφόρηση σε άλλα θέματα, και μετά ας μιλήσουν. Η απάντηση μας σαν ιστολόγιο περί ρατσισμού και άλλων κατηγοριών, είναι αυτό το άρθρο ("ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ".) που το δημοσίευσαν πρώτα πολλά πατριωτικά μπλογκ και μετά τα site της "αδέσμευτης ενημέρωσης".
Το παρακάτω κείμενο είναι ένα εύστοχο σχόλιο ενός αναγνώστη. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα, αλλά η ουσία είναι ότι αποτελεί δυσφήμιση για την Ελλάδα (η φράση στην μπλούζα του παίκτη) σε έναν τηλεθεατή από κάποια άλλη χώρα που δεν γνωρίζει την Αμερικάνικη "αργκό". Το αν πρέπει ο Αντετονκούμπο να τιμωρηθεί; Όχι, είναι από τα νεανικά λάθη στυλ Κατίδη ή και Παπαχρήστου. Μόνο που στον Κατίδη έγινε πανικός γιατί αυτό επιβάλλουν τα "αντιρατσιστικά" ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ που προβάλλουν την ΧΑ συνέχεια και μετά αναρωτιούνται γιατί ο Κατίδης που δεν έχει καμία γνώση ιστορίας σήκωσε το χέρι του έτσι.

Αθεράπευτα αφελείς "Antifa", πότε επιτέλους θα καταλάβετε την έννοια της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ;;
Φόρεσε λέει ο Αντετοκούνμπο τη μπλούζα που γράφει "Greek Freak Nation".
Όσοι είναι "γνώστες" της "διαλέκτου" των γηπέδων ή της slang, θα διαβάσει στη μπλούζα ενα " μάλλον θετικό μήνυμα" για την Ελλάδα.
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ που ξερει Αγγλικά αλλά δεν ξέρει τη "διάλεκτο" του Αμερικάνικουη Μπάσκετ, ΤΙ ΘΑ διαβάσει ;;;;;

Θα διαβάσει: "Ελλάδα Χώρα Φρικιών" ή κάτι τέτοιο.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... Κάτι ανάλογο με το:
"Κωλο-Έλληνες Ρατσιστές"....

Επομένως το θέμα δεν είναι αν εσείς γνωρίζετε τη γλώσσα των γηπέδων!

Το θέμα είναι ότι όσοι ΔΕΝ τη γνωρίζουν, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ τη Μπλούζα, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ μία ΥΒΡΗ για την Ελλάδα!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ μικρά, αθώα γκοήμ "Antifa";;;;; Ότι σας τρώνε οι Σιωνιστές για breakfast το καταλαβαίνετε;;;

3 σχόλια:

  1. Εντάξει ρε παιδιά μην το παρακάνετε..
    το παιδί κάνει διαφημιση στην Ελλάδα
    και εμείς ψάχνουμε να βρούμε και να κατηγορήσουμε..
    ΟΚ ανεβάσατε ένα αρθρο αλλα ήταν λάθος γιατι το συνεχίζεται.. δεν υπαρχει λόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος σχηματιζει αποψεις για ενα εθνος απο χειρογραφα στη μπλουζα ενος φασιστα μισελληνα ειναι απλα στοκος ,ευπιστος και ευμεταβλητος,η απλα στην Ελληνικη αργκο ...ΒΛΗΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟ ΤΟ GREEK FREAK, ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ GREEK FREAK NATION

    Οπως '' οι Αμερικανοι αποκαλουν GREEK FREAK τον Αντετοκουνμπο λογο ταλεντου.. σε ερωτηση που του εγινε ''γιατι ΕΘΝΟς'' ? απαντησε ''ατην φανελα εγραφα GREEK FREAK κι ο αδερφος μου νομισε καλο να προσθεση ''ΕΘΝΟς'' (δεν εξηγη γιατι ο αδερφος του νομισε καλο να προσθεση το ΕΘΝΟς)
    Η λεξη απο μονη της εχει διαφορες ερμηνιες. και η πραγματικη ερμηνεια ειναι η παρακατω.

    freak-ουσιαστικό
    τέρας, monster, freak, prodigy, abortion έκτρωμα abortion, freak, abnormity, monster
    ιδιοτροπία
    whim, maggot, caprice, quirk, crankiness, freak κάτι αφύσικον φρίκιο

    η λεξη freak χρησημοποιηται σημερα και σ αυτους που εχουν καποιο ταλεντο που εμεις οι αλλοι δεν εχουμε.

    τωρα γιατο ο αδερφος του χρησημοποιησε την λεξη ΕΘΝΟς.. αυτο ειναι μια ωραια ερωτηση στον αδερφο του και γιατι δεχτηκε ο ιδιος να προσθεση την λεξη Εθνος ? Οσο και να προσπαθουν να δικαιολογησουν το GREEK FREAK NATION δεν δικαιολογειται .

    ο Αντετοκουνμπο εκανε ενα λαθος.. εσκεμμενα ..? ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.