Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (βιντεο)



Η νέα πάνθρησκεία που τώρα αναδύεται  θέλει να καταπιεί όλους μας.
Η «Τikkun Olam» κίνηση είναι προφανώς ακόμα μια Εβραιοσιωνιστική απάτη με τα συνηθισμένα επιτήδεια κλισέ για επικοινωνιακές ατάκες, που καταλήγουν εν τέλει σε ακόμα μια απόπειρα κατασκευής της Βαβέλ (βλέπε Βρυξέλες) που στερούνται τον Χριστό και το οτιδήποτε Θείο. 


Υπάρχει ένα νέο κίνημα-τάση μέσα στα πλαίσια της Ιουδαικής θρησκευτικής ιδεολογίας που προμηνύετε να είναι η θρησκεία του μέλλοντος. Η τάση αυτή αποκαλείται «Τikkun Olam», που μεταφράζεται στα ελληνικά «Διορθώνοντας τον Κόσμο» και βασίζεται στην Καμπάλα – «Κabbalah», όπου ο Εβραικός λαός είναι ο αποκλειστικός ιερός συνεργάτης με το Θείο.

Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο:



Οι ηγέτες του; Ο Reb Zalman Schacter-Shalomi και ο ραββίνος MichaelLerner υπόσχονται στους οπαδούς τους ότι, το κίνημα αυτό θα θεραπεύσει τον κόσμο και τις καρδιές αυτών. 
Οι Εβραίοι Σιωνιστές όμως έως τώρα έχουν καταστρέψει τον κόσμο όλο και ακόμα ένα μάτσο από τις ίδιες και απαράλλαχτες νευρωτικές οντότητες, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να θεραπεύσουν το οτιδήποτε τον αιώνα των άπαντα.
Ήδη έχουν εξαπατήσει τον κόσμο στο ότι, μόλις δημιουργηθεί η πλήρως διευρυμένη και πατροπαράδοτα δικιά τους πολιτεία (βλέπε Παλαιστίνη), θα αποτελέσουν και το «Φώς όλων των Εθνών».
Στην πραγματικότητα όμως μαύρο σκοτάδι έχει πέσει στον Παλαιστινίο λαό, τον οποίο το Ισραήλ πολιορκεί, σκοτώνει και λεηλατεί μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε και που όλα τα διεθνή κανάλια αποκρύπτουν ενδελεχώς. 
Με άλλα λόγια δηλαδή και λείαν επιεικώς η σχέση με τους γείτονές τους είναι ήδη σε ημί-πολέμια κατάσταση...και αυτοί είναι που θα θεραπεύσουν τον κόσμο; Δεν νομίζω!
Η «Τikkun Olam» κίνηση είναι προφανώς ακόμα μια Εβραιοσιωνιστική απάτη με τα συνηθισμένα επιτήδεια κλισέ για επικοινωνιακές ατάκες, που καταλήγουν εν τέλει σε ακόμα μια απόπειρα κατασκευής της Βαβέλ (βλέπε Βρυξέλες) που στερούνται τον Χριστό και το οτιδήποτε Θείο. 
Αλλά πάρτε ακόμα μια γεύση από τον Michael Lerner για να καταλάβαιτε ακριβώς για τι μιλάω, στο παρακάτω βίντεο. (Από το 21’ και μετά για το ζουμί)

Ο Michael Lerner λοιπόν και ο Reb Zalman ώς ιδρυτές του προαναφερθέντος κινήματος, παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ώς εξασκόμενους Ιουδαιστές μιάς γενικής θρησκείας, ενός νέου είδους Ιουδαισμού, του «Νew Age» Ιουδαισμού, στον οποίο δεν χρειάζεται καν να είσαι Εβραίος για να συμμετάσχεις. 
Ακούστε το όμως ακριβώς και από τον ίδιο το Reb Zalman εδώ: (Βάλτε το στο 3.07) https://www.youtube.com/watch?v=hAHfis-CiIQ

Αυτά τα λόγια είναι ο πρόδρομος της θρησκείας του μέλλοντος λοιπόν.
Η νέα πάνθρησκεία που τώρα αναδύεται και θέλει να καταπιεί όλους μας.
Μπορείς να είσαι Ινδουστής,
μπορείς να είσαι Βουδιστής,
μπορείς να είσαι Χριστιανός ή άθεος
ή ακόμα και μάγος που εξασκείς άσπρες και μαύρες μαγείες,
είναι όλα οκ για να συμμετάσχεις στο «Tikkun Olam». 
Κανείς δεν θα σε εμποδίσει ή πειράξει.
Θα σε υπερασπιστούμε κιόλας για την άσκηση και διάδοση των πεποιθήσεων σου, αρκεί όμως να αφήσεις αυτούς να κάνουν το κουμάντο. 
Μπορείς να πιστεύεις όπου θέλεις, αλλά το όριο μεταξύ του Ιουδαίκού και του μη-Ιουδαικού κόσμου (Gentiles-Goyim=Aναλώσιμοι) έχει τόσο έντεχνα καμουφλαριστεί με μεταξένιο πέπλο, ώστε να μήν αισθανθεί κανένας μή Ιουδαίος ώς παρείσακτος. 
Aλλά ταυτόχρονα η κόκκινη αυτή γραμμή είναι σαν χαραγμένη σε μάρμαρό, στα μυαλά των μοναδικών «προμηθευτών» Θείου στον κόσμο.
Η γλώσσα μπορεί να είναι διαφορετική από τον κλασσικό Ιουδαισμό, αλλά η πρόθεση του «New Age» Ιουδαισμού είναι ακριβώς η ίδια. «Οι Εβραίοι είναι οι θεοί και οι υπόλοιποι τα πρόβατα»
Το πραγματικό Φώς ήρθε στον κόσμο 2014 χρόνια πρίν, αλλά οι Εβραίοι σταύρωσαν τον πιό Όμορφο που υπήρξε ποτέ, τον Φέροντα του Φωτός και έκτοτε προσπαθούν να το σβήσουν ώστε να το καπηλευτούν. Τώρα θέλουν να σταυρώσουν τους πάντες.
Οι Σιωνιστές Εβραίοι δεν έχουν τίποτα πλέον να προσφέρουν σε αυτό τον κόσμο δηλαδή, από την διαρκή και επαναλαμβανόμενη σταύρωση του Ενός, του οτιδήποτε είναι καλό και πραγματικά όμορφο σε αυτό τον κόσμο. 
Αναρωτιέμαι τί καλό γενικότερα άραγε θα μπορούσε να βγεί από δαύτους. 
Δέν χρειαζόμαστε ακόμα μια Ιουδαική ουτοπική πραγματικότητα, ούτε ακόμα ένα αμερικανικό παραμύθι της κακιάς Βασίλισσας, της Χιονάτης και των επτά νάνων. 
Έχουμε μάθει πλέον από το παρελθόν. 
Βλέπεπρώτον την επανάσταση των Μπολσεβίκων όπου ακολούθησε η συνέλιξη των Σιωνιστών, δεύτερον βλέπε το αίμα που τρέχει ακόμα στην Ιερουσαλήμ και πόσα μα πόσα άλλα... 
Η δουλειά της διόρθωσης του κόσμου δεν είναι σίγουρα έργο των Ιουδαίων χωρίς τον Χριστό. 
Και η εξάπλωση της θρησκείας του μέλλοντος την οποία προγραμματίζουν θα είναι σίγουρα και η τελειωτική καταστροφή του κόσμου.
Βασίλης Παπαδόπουλος
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.