Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τα… ψάρια πηδάνε έξω από το Ποτάμι – Παραιτήσεις και καταγγελίες!


Τα… ψάρια πηδάνε έξω από το Ποτάμι – Παραιτήσεις και καταγγελίες!

Όταν φτιάχνεις κόμμα (λέμε τώρα) με τις ευλογίες των media και τα λόγια του αέρα, απολιτίκ μόρφωμα δίχως ταυτότητα, ιδεολογία, ένα χυλό δηλαδή από τους θαυμαστές των εκπομπών σου, είναι αναμενόμενο αυτά που σπέρνεις, αυτά να θερίζεις.
Άρχισαν, λοιπόν, να πηδάνε έξω από το Ποτάμι αρκετά από τα ψάρια…

Μέσω… Facebook παραιτήθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερις εθελοντές του Ποταμιού στον τομέα νότιας Αττικής διαμαρτυρόμενοι για τις εσωτερικές διαδικασίες και μεταξύ άλλων για την αποστολή «λιστών», όπως καταγγέλλουν, προς υποστήριξη προσώπων, στις εσωκομματικές εκλογές του συνεδρίου μέσω sms από τα κεντρικά.
Παράλληλα μέλος της Επιτροπής Ηρακλείου του Ποταμιού, με ανάρτηση στις ομάδες μελών του κόμματος στο Facebook, καταγγέλλει με σκληρά λόγια τις «μεθοδεύσεις», όπως υποστηρίζει, της κεντρικής ηγεσίας του κινήματος, προκειμένου να ελέγχει τις οργανώσεις.
Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή και η παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Μαρίας Κάνα, η οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.
Γεια σου βρε Σταύρο πολιτικέ γίγαντα, τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ μέλος δεν έμαθες τίποτα; Ή δεν πρόλαβες -να μάθεις- γιατί σε διέγραψε ο Τζουμάκας! Αλήθεια, μιας και τα λέμε εδώ, δημόσια, γιατί σε είχε διαγράψει ο Τζουμάκας;
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν ανατρεξει κανεις στον ορισμο της "συνειδησεως", απλα και χοντρικα, σημαινει αυτο που κανω το γνωριζω κι ο,τι με περιβαλλει επισης το γνωριζω ή το σπουδαζω για να το γνωρισω καλυτερα. Αυτον τον κακομοιρη τον πηραν ως γραφικο με το τσουβαλι στην πλατη, οπως γυρνανε οι γανωτιδες στα πανηγυρια και γανωνουν μπρικια και κουταλοπηρουνα και τον εντυσαν αργηγο του ποταμιου κι ο δολιος φουσκωνε απο περιφανεια σα γαλος, γιατι τον φωναζαν αργηγε.
    Ο ανθρωπακος αυτος, δεν διαφερει σε τιποτα, οταν βλεπουμε νοητικα καθυστερημενους να τους κρατανε απο το χερι εξω απο εκλογικο τμημα να πανε να ψηφισουν. Ποια η διαφορα; Καμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.