Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Απειλεί ο φύλαρχος του ισλάμ στην Αγγλία για την διακίνηση του νέου φύλλου του Charlie Hebdo!


Απειλεί ο φύλαρχος του ισλάμ στην Αγγλία για την διακίνηση του νέου φύλλου του Charlie Hebdo!

Αντίποινα και ισλαμικές επιθέσεις βλέπει και στην Αγγλία για την τιμή του Μωάμεθ…
Στο άλλο ευρωπαϊκό ξέφραγο αμπέλι των ισλαμιστών και οπαδών της σαρίας, Αγγλία, όπου οι κυβερνήσεις διαγωνίζονται για το ποια θα παραχωρήσει περισσότερα προνόμια και ελευθερίες στην ισλαμική σέχτα που κατοικεί στην χώρα, ο γνωστός για τις ακραίες, αλλά ταυτόχρονα ενδεικτικές για μουσουλμάνο θρησκευτικό άρχοντα τοποθετήσεις του υπέρ της τζιχάντ, Anjem Choudray, απειλεί τα μαγαζιά που θα προμηθευτούν το νέο φύλλο του σατυρικού Charlie Hebdo!

Χιλιάδες αντίτυπα του πρώτου φύλλου μετά την τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού αναμένονται να πωληθούν στην Αγγλία σήμερα, ημέρα Τετάρτη. Ο γνωστός ιμάμης Anjem Choudray έχει, όμως, διαφορετική άποψη και αφού βλέπει την αγγλική κυβέρνηση και κοινωνία να χαϊδεύει τα ισλαμικά απορρίματα που απειλούν με τις χατζάρες, αποφάσισε να εκδόσει ισλαμικό φιρμάνι, προειδοποιώντας τους καταστηματάρχες που θα τοποθετήσουν στα ράφια τους το νέο φύλλο του Charlie Hebdo για «αντίποινα»!
Ο τζιχαντιστής που οραματίζεται την εφαρμογή σαρίας στην Δύση και την μετατροπή των «απίστων» σε δούλους και υπηρέτες των οπαδών του προφήτη, δήλωσε ότι «Το να γελοιοποιεί κάποιος τον Μωάμεθ αποτελεί επίθεση κατά της προσωπικότητάς του», συμπληρώνοντας ότι «Αυτές οι πράξεις είναι πάρα πολύ σοβαρές», υπενθυμίζοντας την θανατική ποινή που επιφέρει ο ισλαμικός νόμος σε περίπτωση προσβολής του προφήτη των μουσουλμάνων!
Παράλληλα, είπε ότι: «Δεν πρόκειται για ένα καρτούν. Είναι προσβλητικό, γελοίο και προκλητικό», ήταν τα λόγια του για τις γελοιογραφίες του γαλλικού σατυρικού περιοδικού που απεικόνιζαν τον Μωάμεθ και κάπως συμπαθητικό κατά την άποψή μου…
Μάλιστα, ο τρομολάγνος της τζιχάντ, Choudray, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι μουσουλμάνοι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τα περιστατικά προσβολής του ευερέθιστου προφήτη τους, προμηνύοντας ισλαμικές επιθέσεις και εντός της Αγγλίας: «Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί κάπου και θα πάρει το νόμο στα χέρια του. Είναι αναπόφευκτο»!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.