Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


aggliko polemiko

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το επικίνδυνο παιχνίδι της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο με το ΝΑΤΟ συνεχίζεται με ανησυχητικές εξελίξεις καθώς, όπως μας πληροφορούν τα τουρκικά ΜΜΕ, (Milliyet), στην δύναμη του ΝΑΤΟ που περιπολεί στα ύδατα του ελληνικού Αιγαίου αναμένεται να προστεθούν και πολεμικά πλοία του βρετανικού βασιλικού ναυτικού.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες η δύναμη του ΝΑΤΟ που περιπολεί στο Αιγαίο, υποτίθεται για την αποτροπή της εισόδου προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, (εδώ… γελά ο κάθε πικραμένος!), θα στελεχωθεί εκτός από ελληνικά, τουρκικά, γερμανικά, καναδικά και βρετανικά πολεμικά πλοία και το γεγονός αυτό έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην τουρκική ακτοφυλακή,  ( στην ελληνική ???).
Η εξέλιξη αυτή όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, έγινε γνωστή στην Διάσκεψη Κορυφής στις Βρυξέλες όπου ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως η Βρετάνια θα… βάλει και αυτή «χέρι» στο ελληνικό Αιγαίο συμμετέχοντας στην δύναμη του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Είναι γνωστά τα… πολύ έντονα «φιλορωσικά» αισθήματα του κυρίου Κάμερον από την Αγγλία, που ονειρεύεται να δει τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν,… κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία!
Μάλιστα οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας Άγγλοι που τόσο πολύ μας «συμπαραστάθηκαν» πολλές φορές στο παρελθόν ειδικά όταν είχαμε πρόβλημα με την τουρκική προκλητικότητα, έγραψαν, (εφημερίδα Ingiliz Gardian), ότι… άσκησαν πίεση στον κύριο Νταβούτογλου, (!!!), να δεχτεί το σχέδιο επαναπατρισμού προσφύγων στην Τουρκία. Μάλιστα!
Για την Ελλάδα όλα εξελίσσονται τόσο ωραία!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.