Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…?


putin-praying-AP

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι ο πιο καταστροφικός από όλους τους άλλους στην ανθρώπινη ιστορία ???

00-putin-christmas-2014-church-of-the-icon-of-christ-not-made-by-hands-sochi-rf-14-01-14-777x437
Ένα τρομακτικό ερώτημα που αιωρείται πάνω από την συριακή τραγωδία, από την κρίση στην Ουκρανία και γενικότερα. Η ομιλία του Ρώσου προέδρου από την Αθήνα ήταν σαφής στις προθέσεις των δυτικών να εγκαταστήσουν τα πυραυλικά τους συστήματα στα σύνορα της Ρωσίας στοχεύοντας την. Η ρωσική απάντηση θα είναι ανάλογη.
Η όλη ιστορία της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010 η οποία είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Η πρώτη φάση ήταν να ακυρωθούν τα όποια σχέδια της ενεργειακής σύνδεσης Ιράν-Ιράκ και Συρίας και αφετέρου και κυρίως για να μεταφέρουν απρόσκοπτα με την μεσολάβηση των Κούρδων του βορείου Ιράκ και της Τουρκίας, το πετρέλαιο του Ιράκ στα τουρκικά λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου και από εκεί στις ΗΠΑ και κυρίως στο Ισραήλ. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή άρχισε να προχωρεί και το σχέδιο της άμεσης πλαγιοσκόπησης της Ρωσίας, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής της Ευρώπης σε φυσικό αέριο με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση εξάρτηση από ένα βασικό αστάθμητο παράγοντα, όπως είναι η Ρωσία του Πούτιν.
Όλες οι κινήσεις του Ρώσου προέδρου τα τελευταία χρόνια, όπως η μεγάλη του στήριξη στην αναζωογόνηση της Ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας, η απαγόρευση των ξένων ΜΚΟ, (που δρούσαν υπονομευτικά), οι νομικές διώξεις των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, αλλά κυρίως η απαγόρευση λειτουργίας ξένων τραπεζών που υπονόμευαν το ρωσικό τραπεζιτικό σύστημα, έδειξαν πως προβάλλονταν σαν ένα μεγάλο ανάχωμα στην επέλαση της Νέας Τάξης. Η δυναμική επέμβαση του Πούτιν στην Συρία όπως και η κίνηση του να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου ΔΝΤ από την ομάδα των BRICS, (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική), ήταν η αποκορύφωση της «ανταρσίας» του Ρώσου προέδρου.
Όπως αποκάλυπτε μια τουρκική αντισιωνιστική εφημερίδα, η Milligazete, στις 20/7/2014, επικαλουμένη δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, η περίφημη οικογένεια των Ρότσιλντ, η μεγάλη οικογένεια που ελέγχει άμεσα το ΔΝΤ, είχε επικηρύξει τον Ρώσο πρόεδρο γιατί για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία κλονίζονται τα οικονομικά της συμφέροντα και η φιλοδοξία της να υποτάξει όλο τον πλανήτη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Όσοι παρακολουθούν αμερικανική τηλεόραση θα γνωρίζουν ότι από τις αρχές της πρώτης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα, τα μεγαλύτερα δορυφορικά αμερικανικά θρησκευτικά κανάλια, όπως πχ. το GOD TV, το DayStar το Christian Television, το The Family Channel κ.α. έκαναν αλλεπάλληλες εκπομπές με μακροσκελείς αναλύσεις αφιερωμένες στον νέο τότε πρόεδρο της Ρωσίας που τον παρουσίαζαν σαν τον αναμενόμενο Αντίχριστο. Μέσα σε αυτό το πνεύμα ήταν και η πρωτοφανής δήλωση που έκανε στις 5 Μαΐου 2014, ο τότε Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ, (ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας 1991-1994, τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg, του Council on Foreign Relations, (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη και ένας από τους «νεκροθάφτες» της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας), πως η Ορθοδοξία είναι άμεση απειλή για τον δυτικό πολιτισμό και πως το πρόβλημα είναι πως η Ρωσία… είναι ορθόδοξη χώρα.
Το μεγάλο μισός που καλλιεργείται στις δυτικές χώρες κατά του Πούτιν και της ορθόδοξης ταυτότητας του, έχει από την μια σαν αφετηρία το σκληρό και αρρωστημένο θρησκευτικό πουριτανικό προφίλ των Προτεσταντικών σέκτων και από την άλλη, την υποκριτική έμφαση πάνω στα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις «δημοκρατικές διαδικασίες», την ελευθερία των ομοφυλόφιλων, τα φεμινιστικά κινήματα που κηρύττουν πως ο Πούτιν είναι στυγνός δικτάτορας χειρότερος ακόμα και από τον Στάλιν. Όποιοι ακόμα νομίζουν πως στην Αμερική και στην Γερμανία υπάρχει ελευθερία πληροφόρησης, δυστυχώς απατούνται οικτρά. Ένα τεράστιο και καλά οργανωμένο σύστημα ΜΜΕ με μεγάλες δυνατότητες παραπληροφόρησης, κατασκευής πλαστών βίντεο, δημιουργίας τεχνητών ειδήσεων, έχει στήσει μια τρομερή εκστρατεία δυσφήμησης του Ρώσου πρόεδρου που τον παρουσιάζουν σαν η «μάστιγα της ανθρωπότητας» και σαν η παγκόσμια απειλή για την ειρήνη.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda στις 1 Μαΐου 2015 που υπογράφεται από τον γαλλικής καταγωγής Nicolas Bonnal, για πρώτη φορά αναλύονταν όπως αναφέρονταν, οι πέντε λόγοι με το ανάλογο αιτιολογικό για τους οποίους η σημερινή αμερικανική ηγεσία επιδιώκει με κάθε μέσο να καταστρέψει την Ρωσία.
Ο πρώτος λόγος είναι ο «πνευματικός», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται. Η Ρωσία χαρακτηρίζεται σαν μια ανερχόμενη πνευματική χώρα εξ αιτίας της αναδυόμενης Ορθοδοξίας και τον κυρίαρχο ρόλο στον χριστιανικό κόσμο που έχει αρχίσει να παίζει η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία. Ο Nicolas Bonnal υπενθυμίζει ότι το βασικό λήμμα της Μασονίας στον δέκατο ένατο αιώνα ήταν το ρητό, «Destroy the Cesar and the Pope», δηλαδή «Καταστρέψτε την εξουσία του Καίσαρ και του Πάπα». Είναι σχεδόν αδύνατο η σημερινή Δύση να αποδεχτεί μια ανερχόμενη Ορθόδοξη υπερδύναμη που δεν μπορεί να ελεγχτεί. Είναι αδύνατο η σημερινή άθεη Δύση να συνδιαλλαχτεί με μια σημερινή Ρωσία που της θυμίζει τουλάχιστον την Ορθόδοξη Ρωσία των Τσάρων, σε μια εποχή που επιδιώκει να επιβάλει με κάθε μέσο ένα ανεξίθρησκο και άθεο κοινωνικό πρότυπο.
Ο δεύτερος λόγος είναι ο…σεξουαλικός. Αν και αυτό ακούγεται εκ πρώτης παράδοξο και όμως ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο γνωστός Brzezinski, έχει επιμείνει σε αυτό το θέμα, δηλαδή στην επιβολή μιας ανώμαλης κατά φύση διπλωματίας και πολιτικής. Είχαμε εδώ ένα πολύ πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την περίοδο εκείνη η Γάλλια έστελνε στο Βατικανό τον καινούργιο πρέσβη της ο οποίος όμως απελάθηκε σχεδόν αμέσως. Ο λόγος ήταν ότι ο Γάλλος πρέσβης ήταν δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος. Αλλά να μην πάμε μακριά. Πολλοί σημερινοί πολιτικοί της Δύσεως, (π.χ. πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, σημερινός πρωθυπουργός του Βελγίου κλπ), είναι δεδηλωμένοι ομοφυλόφιλοι. Αντιλαμβάνεται κανείς την δυτική λύσσα κατά του Πούτιν τον οποίο έχουν καταγγείλει ότι προωθεί την ομοφοβία. Εδώ καταλαβαίνουμε γιατί και στην δική μας χώρα έχουν λυσσάξει (μέχρι και νόμο προώθησαν), πολλοί όταν κάποιος εκφράζεται κατά αυτής της ανωμαλίας και σπεύδουν να τον καταδικάσουν σαν ομοφοβικό, κ.λ.π.
Ο τρίτος λόγος είναι ο «μεσσιανικός». Η Αμερική, (βλέπε Νέα Τάξη) σήμερα ουσιαστικά και μέσω της Γερμανίας κυβερνά την Ευρώπη αλλά δεν κυριαρχεί ένεκα της Ρωσίας στην Ευρασία και αυτό την έχει εξοργίσει. Τα μεσσιανικά της σχέδια είναι να επικρατήσει απόλυτα στο μαλακό υπογάστριο της Γης, δηλαδή στην Ευρασία μέσω Ουκρανίας, Ρωσίας και Καζακστάν. Αλλά αυτό προς το πάρων δεν είναι εφικτό. Παλαιοτέρα είχε προσπαθήσει να στρέψει την Κίνα, (βλέπε γεωστρατηγικές αναλύσεις του καθηγητή Mearsheimer), κατά της Ρωσίας αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε βάρος της Αμερικής καθώς η Κίνα διάκειται φιλικά προς την Ρωσία. Για τον λόγο αυτό πολλοί θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον δεν βλέπουν άλλο μέσο να εκπληρώσει η Αμερική τον μεσσιανικό της ρόλο από τον ατομικό πόλεμο. Προς τον σκοπό αυτό έχει αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια να προπαγανδίζεται και αυτό προωθείται από τις διάφορες προτεσταντικές σέκτες και τα δορυφορικά τηλεοπτικά θρησκευτικά κανάλια, ο μεσσιανικός ρόλος της Αμερικής που προϋποθέτει την απόλυτη κυριαρχία της και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας για το…καλό της ανθρωπότητας.
Ο Ατλαντικός παράγοντας είναι ο πέμπτος λόγος. Η Ευρώπη από το 1945 μέσω του βορειοατλαντικού συμφώνου είναι στρατηγικά μια αμερικανική αποικία. Η κατάρρευση της ανατολικής Ευρώπη έδωσε την ευκαιρία στο ΝΑΤΟ να επεκταθεί στις βαλτικές χώρες και στην ανατολική Ευρώπη στις παρυφές της Μόσχας. Παρ όλο που ο σκοπός του ΝΑΤΟ ήταν να καταπολεμηθεί ο κομουνισμός, σήμερα αντί να καταργηθεί αφού εξέλειπε αυτός ο λόγος ύπαρξης του, επεκτείνεται και η αμερικανική προπαγάνδα το παρουσιάζει σαν τον κύριο προστάτη της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» της Ευρώπης που καταπατώνται στην Ρωσία. Έτσι το στρατοκρατικό αμερικανοκρατούμενο ΝΑΤΟ προβάλλεται σαν… ο προστάτης των ανθρωπίνων ελευθεριών. Αυτό όμως έχει προκαλέσει κάποιες πολιτικές αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που βλέπουν πως η Ευρώπη έχει καταντήσει ένα στρατηγικό προτεκτοράτο του αμερικανικού ΝΑΤΟ και ένα υποχείριο μιας αδίστακτης τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απόρροια αυτών των αντιδράσεων είναι το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, ο Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία, οι Ποντέμος στην Ισπανία, το UKIP στην Αγγλία. Το ΝΑΤΟ για να δικαιολογεί την συνέχιση της ύπαρξης του πρέπει να προβάλλει τον ρωσικό «κίνδυνο» μέχρι τελικής εξοντώσεως της Ρωσίας.
Τέλος υπάρχει και ο γεωστρατηγικος παράγοντας. Η Αμερική φαντάζει πως είναι το κέντρο του κόσμου όπως είχαν περιγράψει κάποτε την Αγγλία οι συγγραφείς, McKinder και Spykman. Ο κόσμος όλος γύρω από τον κεντρικό αμερικανικό άξονα θα πρέπει να ελέγχεται απόλυτα και με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι η Ουκρανία έπρεπε να καταστραφεί αντί να πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Τώρα λένε πως σχεδιάζεται ένας ολοκληρωτικός παγκόσμιος πόλεμος χρησιμοποιώντας και δορυφορικές χώρες. Για παράδειγμα χρησιμοποίει την Ιαπωνία εναντίον της Κίνας για να ελέγξει όσο μπορεί την ανερχόμενη κινεζική υπερδύναμη. Μια διάσπαση της Ρωσίας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για το Αμερικανικό Κέντρο του κόσμου, όπως και μια μελλοντική σε δεύτερη φάση διάσπαση της Κίνας, σύμφωνα πάντα με τα σχέδια του μεγάλου διδασκάλου του Ομπάμα, του Zbigniew Brzezinski.
Σύμφωνα με μια τελευταία έκθεση του Ινστιτούτο Brookings τον Φεβρουάριο του 2015 που επηρεάζεται από την σχολή σκέψης του Μπρεζίνσκυ, η Αμερική θα αναγκαστεί αργά η γρήγορα να προμηθεύσει με «ανωτέρου τύπου» οπλικά συστήματα το ναζιστικό καθεστώς του Κίεβου έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους Ρώσους στην ανατολική Ουκρανία, διευρύνοντας όμως με αυτόν τον τρόπο την αιματηρή σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Ο Francis Anthony Boyle, Αμερικανός καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο πανεπιστήμιο του Illinois των ΗΠΑ, σε άρθρο του στις 18/2/2015
τόνισε πως τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί στο αμερικανικό κογκρέσο ένα έντονα αντιρωσικό κλίμα. «Υπάρχουν δυο πολύ ισχυρές φατρίες εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά της Ρωσίας και των Ρώσων οι οποίες καθοδηγούν αυτή την πολιτική και υπάρχουν πολύ λίγες φωνές που αντιτίθενται σε αυτή». Όπως τόνισε ο Αμερικανός καθηγητής, «η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Από τότε που είχε εκραγεί η κρίση της Κούβας το 1962 δεν θυμάμαι μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση. Η κρίση της Κούβας με είχε προτρέψει από τότε να κάνω μια μελέτη για την Σοβιετική Ένωση στο πανεπιστήμιο του Σικάγου και του Χάρβαρντ και με την μεγάλη πείρα στο θέμα αυτό επισημαίνω για άλλη μια φορά τους κίνδυνους που οδηγεί αυτή η πολιτική των ΗΠΑ καθοδηγούμενη από τα σχέδια του Μπρεζίνσκυ γιατί υποτιμά με εγκληματικό τρόπο τις ρωσικές αντιδράσεις».
Η προσοχή της παγκόσμιας Ελίτ αυτή την χρονική περίοδο συγκεντρώνεται σε μια πλαγιοσκόπησης της Ρωσίας και στον πόλεμο της Συρίας. Οι εξελίξειες προκαλούν τον τρόμο για τις πιθανές συνέπειες μιας ολοκληρωτικής θερμής σύγκρουσης και την ομαδική κατευθυνόμενη έξοδο εκατομμυρίων από τη περιοχή αυτή, που αποστέλλονται σχεδιασμένα στην Ευρώπη για την διάλυση και πολτοποίηση των ευρωπαϊκών λαών με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα.
Η ψήφιση στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 από την τουρκική βουλή της παράτασης της άδειας στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων της Τουρκίας, κατά παράβαση κάθε διεθνούς δικαίου, (και κανένας ΟΗΕ δεν διαμαρτύρεται), η συγκέντρωση για πρώτη φορά μετά την εισβολή στο Ιράκ αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην περιοχή και οι πληροφορίες για αποστολή επίλεκτων ρωσικών κομάντος στο συριακό έδαφος, σκιαγραφούν ένα άκρως εκρηκτικό τοπίο.
Εκτός από τις ΗΠΑ και το Κατάρ φαίνεται πως έχει συνάψει συμφωνία με την Τουρκία για την συμμετοχή του σε επιχειρήσεις εντός του συριακού εδάφους. Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες το Κατάρ θα στείλει αεροπορικές δυνάμεις σε τουρκικά αεροδρόμια για να λάβουν μέρος υποτίθεται στις επιχειρήσεις στο συριακό έδαφος κατά της DAEŞ, (στρατιωτική δύναμη των Τζιχαντιστών). Συγκεκριμένα το Κατάρ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποίει το αεροδρόμιο του Ιντζιρλίκ μαζί με τις ΗΠΑ για να συμμετέχει στις πολεμικές επιχειρήσεις με αεροπορικές επιδρομές.
Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι το Κουρδικό όπου εδώ υπάρχει διαφωνία απόψεων από τις ΗΠΑ και την Τουρκία και από την άλλη το Ιράν που έχει δείξει τα «δόντια» του στη Τουρκία. Ένας από τους κυριότερους λόγους τουρκικής επέμβασης εναντίον των Κούρδων είναι η διαφαινόμενη δημιουργία διαδρόμου στην βόρειο Συρία υπό τον έλεγχο κυρίως του ΡΚΚ, (PYD, συριακός κλάδος του ΡΚΚ) που θα διοχετεύει το πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ στην Μεσόγειο και η πιθανότητα ανακήρυξη αυτονομίας της κουρδικής περιοχής γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την ανακήρυξη αυτονομίας στο τουρκικό Κουρδιστάν. Σύμφωνα με τον Mehmet Alşı Güller, αρθρογράφου και στρατηγικού αναλυτή της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, ο πόλεμος γίνεται καθαρά για αυτόν τον περίφημο ενεργειακό διάδρομο. Την κατάσταση επιδείνωσε και η ουσιαστικη κατάρρευση της διαδικασίας επίλυσης του κουρδικού που είχε διαφημίσει τα τελευταία χρόνια ο ίδιος ο Ερντογάν
Στον πιθανό Αρμαγεδδών στο ένα μέτωπο, το «Ατλαντικό», σύμφωνα με Mehmet Alşı Güller, βρίσκονται οι Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Μπαρζανί και από πίσω Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ. Στο άλλο μέτωπο βρίσκονται το Ιράν, Κίνα, Ρωσία, Ιράκ, Συρία και Λίβανος. Οι Κούρδοι βρίσκονται μεταξύ αυτών των δυο μετώπων αλλά είναι σαφής η αντιπαράθεση τους με τον Ερντογάν. Το ενδιαφέρων σε όλα αυτά είναι η στάση του Ισραήλ.
Ένεκα των εξελίξεων υπάρχει μια επαναπροσέγγισης Τουρκίας Ισραήλ με την πρωτοβουλία του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας , Feridun Sinirlioğlu. Όπως αποκαλύπτεται, στις 23 Ιουνίου 2015 ο τότε σύμβουλος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Feridun Sinirlioğlu, συναντήθηκε στην Ρώμη με τον διευθυντή του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Dore Gold, με τον οποίο συμφώνησαν ότι με την νέα τουρκική κυβέρνηση να δοθεί άδεια ώστε οι τουρκικές εταιρίες θα αναλάβουν να προωθήσουν το φυσικό αέριο του ισραηλινού κοιτάσματος Λεβιάθαν στην Τουρκία και από εκεί στην δυτική Ευρώπη. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν υλοποιηθούν αυτά τα σχέδια τότε η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελλάδα μένουν έξω και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την προώθηση του φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και αυτό μέσω Τουρκίας.
Η Μέση Ανατολή σήμερα μοιάζει περισσότερο με το θρυλικό αερόστατο Hindenburg γεμισμένο με υδρογόνο όπου μια σπίθα μπορεί να το πυροδοτήσει ανά πάσα στιγμή. Η Τουρκία αναφλέγει πυροτεχνήματα σε κάθε ρωσικό «αερόστατο» και έχει ήδη επιβάλλει περιορισμούς σε ρωσικά εμπορικά πλοία στα στενά του Βοσπόρου καθυστερώντας το πέρασμά τους σε παραβίαση των διεθνών συνθηκών. Βλέπουμε και έναν Ρώσο στρατιώτη ο οποίος φωτογραφήθηκε στο κατάστρωμα ενός ρωσικού πολεμικού πλοίου το Caesar Kunikov, με έναν πύραυλο να στοχεύει τους Τούρκους καθώς διέσχιζε το Βόσπορο.
Την κατάρριψη του ρωσικού τζετ στις 24 Νοεμβρίου 2015 από 2 τουρκικά F-16 ακολούθησε μια αυξημένη στρατιωτική ρωσική παρουσία στη Συρία, ενώ η Τουρκία απειλεί να κλείσει τα Στενά της στα ρωσικά πλοία αν θεωρήσει ότι απειλείται η εθνική της ασφάλεια. Ο Πούτιν προχώρησε στην εγκατάσταση πυραύλων S-400 μεγάλης εμβέλειας σε μια ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία, μόλις 50 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Τουρκία απειλώντας να καταρρίψει οποιοδήποτε τουρκικό τζετ.
Πολλοί στην Τουρκία μπορεί λανθασμένα να πιστέψουν ότι ο Πούτιν είναι μόνος του χωρίς να υπολογίζουν ότι η Κίνα μπορεί να σπεύσει σαν σύμμαχος για να βοηθήσει. Η Τουρκία αισθάνεται κάποια σιγουριά καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός θεωρεί ότι έχει την έγκριση των πράξεων του από τις ΗΠΑ, με τον «σκλάβο» του τον Ομπάμα και στην Ευρώπη, με την «παλλακίδα» του τη Μέρκελ από τη Γερμανία.
Η Ρωσία έχει από τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια. Πρόσφατα ο Vladimir Zhirinovsky πρότεινε να ρίξουν μια πυρηνική βόμβα στο Βόσπορο για να σβήσουν την Κωνσταντινούπολη. Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ίσως ήταν η τελευταία σταγόνα. Η οργή της κοινής γνώμης στην Ρωσίας για την Τουρκία άρχισε πριν λίγο καιρό και αφορούσε τον Καύκασο, τη Μεσσόγειο, την Κύπρο και πιο πέρα. Η Ρωσία σύντομα θα αυξήσει τις κυρώσεις της κατά της Τουρκίας με την υποστήριξη και άλλων συμμάχων της όπως το Ιράν Κίνα και Ινδία. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η Τουρκία έχει πολλούς φίλους στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει επίσης μια μεγάλη συμμαχία με Ιράκ, Ιράν στην Μέση Ανατολή.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας του ιρακινού κοινοβουλίου Zamili κατήγγειλε την κίνηση της Τουρκίας προς τη Μοσούλη σαν μια εισβολή. Πρόσθεσε ότι τα τουρκικά στρατεύματα έχουν ως στόχο την κυριαρχία του Ιράκ. Οι ιρακινές αεροπορικές δυνάμεις ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό, Haider al-Abadi, για την κατάσταση και περίμεναν την άδεια του για να επιτεθούν στα τουρκικά στρατεύματα. Η λανθασμένη πολιτική της Αμερικής για την Μέση Ανατολή δημιούργησε ένα κενό το οποίο επιδιώκουν να «γεμίσουν» το Ιράν και η Τουρκία.
Η Μοσούλη ήταν κάτω από τον έλεγχο του Ιρακινού Κουρδιστάν μέχρι το προηγούμενο χρόνο. Αλλά τον Ιούνιο του 2014 οι τρομοκρατικές ομάδες της ISIS κατέλαβαν τη μεγαλύτερη πόλη του βορείου Ιράκ μετά από σκληρές συγκρούσεις με τις Ιρακινές κουρδικές δυνάμεις. Η Τουρκία στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τον πόλεμο κατά του ISIS σαν μια δικαιολογία για να διεισδύσει στα πιο πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου του Ιράκ. Υπάρχει ένα παλιό μίσος από τους Άραβες προς τους Τούρκους. Πιο πολλές πιθανότητες έχουν Τούρκοι να τα βρουν με τους Κούρδους του β Ιράκ, παρά με τους Άραβες.
Για πολλούς το 2016 θα είναι το πιο κρίσιμο έτος και το έτος των πιο κρίσημων αμερικανικών εκλογών. Για τον λόγο αυτό η ανάγκη πνευματικής καθοδήγησης για ένα ηγέτη του αναστήματος του Πούτιν τον οδήγησε στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος.
Η σκηνή που ο Πούτιν έκανε την προσευχή του μπροστά τον ιερό ναό του Άξιον Εστί. ήταν η πιο συγκινητική εικόνα της επίσκεψης του στο Άγιο Όρος.
Δυστυχώς. δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κανένα Έλληνα πολιτικό ηγέτη να κάνει το ίδιο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

754 σχόλια:

 1. Field Engineer is an online marketplace that connects businesses who have jobs with Telecom Engineers who have the skills and availability to complete them.
  know more: Field Engineer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Install your office.com/Setup by downloading now. Microsoft Office applications are a complete package if multiple integrations like Microsoft Office, Microsoft Power Point, Microsoft Excel etc. 
  McAfee.com/Activate Since the world is developing each day with new computerized advances, digital dangers, malware, information, and harming diseases have additionally turned out to be increasingly more progressed with every day. These digital contamination's harm a gadget or documents in different ways. McAfee.com/Activate  follows the concept of refine your system, you don’t need to worry about data loss or system failure because of the malfunctions. McAfee.com/Activate   works finely on every system including android and ios and supports device like, computer, laptops, mobile phones and tablets. Norton.com/Setup  McAfee.com/Activate 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Thanks for all the tips mentioned in this article! it’s always good to read things you have heard before and are implementing, but from a different perspective, always pick up some extra bits of information. Visit@
  QuickBooks Support
  norton.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. McAfee is one of the most known security suites for computers and other advanced gadgets. By introducing McAfee in your computer, you can keep your gadget from such web dangers and noxious programming. McAfee has won the trust of a huge number of clients around the world.
  mcafee.com/activate | www.mcafee.com/activate | mcafee download
  McAfee antivirus programming incorporates an individual firewall and offers WebAdvisor apparatus. You just need to take one membership of McAfee antivirus to utilize its administrations. This antivirus squares infections and malware, which can hurt your own information and gadget.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Notwithstanding that, Norton Internet Security gives all that you have to defend your PC from dangers both new and rising.
  This even enables the product to get out vindictive programming which isn't known at this point, since it distinguishes the conduct of such programming as opposed to the product itself. Norton Internet Security gives all that you have to defend your PC from dangers
  norton.com/setup || norton download | norton login | norton.com/setup | Norton setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. mcafee.com/activate –So as to annihilate such an issue, clients need to download and introduce an antivirus to secure the framework. McAfee is a standout amongst other antivirus programming accessible in the market that can assist the clients with getting free of the critical step. | mcafee activate | install mcafee with activation code | mcafee activate 25 digit code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. As a leading-edge cyber security company, McAfee provides advanced security solutions to consumers, small and large businesses, enterprises, and governments. Security technologies from McAfee use a unique, predictive capability that is powered by McAfee Global Threat Intelligence, which enables home users and businesses to stay one step ahead of the next wave of fileless attacks, viruses, malware, and other online threats.
  For more details visit our website!
  https://mcafeepro.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. I just wanted to say that I love every time visiting your wonderful post! Very powerful and have true and fresh information. Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such a blog.
  Mcafee.com/activate | Office.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. I just want you to know that I’m deeply grateful for your amazing post! Thanks for the kindness in sharing your expertise to us. You must go through my website once
  Pof Login
  Plenty Of Fish Login
  Pof.Com Login
  Pof Login In English Login
  Pof Sign In Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. It’s truly a great and useful piece of info. I’m happy that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
  Mcafee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. One exceptional feature you will see on the Plenty Of Fish Login Page is the chemistry predictor through which the clients have the decision of going through a single or the entirety of the available tests which incorporate psychological assessment, sex test, chemistry assessment, keeper test, and needs assessment.
  For more details visit!
  https://plenty-offish.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. canon.com/ijsetup offers the Printer Setup download link where you can install the printer setup further. office.com/setup gives multiple options to activate and register setup for everything you work on office products. Visit roku.com/link & roku.com/link/activation and enter the link code shown on your display to connect Roku with your account and device as well. The 123.hp.com/setup & 123.hp.com/setup is actually a website which is set up by HP technicians to help people set up their HP Printer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Twitch TV has been the greatest and the most famous video streaming platform for every gamer on this planet
  twitch.tv/activate .
  The 123.hp.com/setup & 123.hp.com/setup is actually a website which is set up by HP technicians to help people set up their HP Printer. Go to mcafee. com/activeate and register your subscribed McAfee product such as McAfee total protection or McAfee Internet Security. Use the 6 digit amazon mytv code displayed on your smart tv screen at Amazon.com/mytv .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. webroot.com/safe Install webroot on new computer-Activate highly rated Webroot antivirus in your PC, Andriod or Laptops and protects them from the virus, spam, spyware, and malware. Visit roku.com/link which allows access to your favorite channels among these. This link activates the Roku Streaming device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Entertainment can be more fun with Hulu as here you get access to a world full of your favorite TV shows. Here will get the opportunity to enjoy the latest content that you can stream in any of your devices supporting the app. Get your free trial and access to your device in the


  Hulu Login

  Hulu Plus Login

  Hulu Sign In
  Hulu Account

  Hulu Customer Service

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 16. Garmin Express is an extremely versatile software application available for both Windows and Mac devices. However, you are required to check the specified requirements and ensure your system conforms to it. This is extremely important for flawless setup and unmatched performance.


  Garmin.com/Express

  ΑπάντησηΔιαγραφή 17. The software gives you desktop notifications and step-by-step instructions so that you can update your devices with ease. Even if your application is not open or the device is not connected to your system, it will give you alerts on a regular basis. So for garmin.com/express setup, you need to follow all the full-proof steps given below.

  Garmin.com/express

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 18. Garmin.com/express is a computer application for easily setting up, registering and managing your Garmin device. The software gives you alerts whenever there are new updates available so that you can install them easily. You can also save multiple maps and preferred places with Garmin Express.  Garmin.com/express

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 19. Among all this, Product Activation Key is the most important requirement for Webroot Download. This 20-digit reference code combines a unique set of alphanumeric characters that identifies your Subscription Terms. You can get this code only after purchasing the preferred version of this software. This implies that you must purchase a Subscription.


  Webroot Download

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 20. Your Microsoft Office retail card or the receipt you purchased comes with an alphanumeric product key. If the activation key does not come with your product package, you should contact your retailer or Microsoft support in the correct manner.Nevertheless,

  Office.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή 21. An extensively famous and adored web-based email service, AOL Mail is now a renowned name. The mail service has gained its major fan following because of the fastest interface and features that are user-friendly. You need to choose this platform because here, you get convenient access to your emails and also enjoy several features that are brilliant.

  AOL Mail

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 22. AOL Desktop Gold is an advanced and easy-to-use version of AOL software. It includes the features of AOL mail with the personalized chat window and the AOL app that can be installed on both Android or iOS versions.  AOL Desktop Gold Download

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 23. Magellan Roadmate Update provides the best possible guidance for GPS navigation. The Magellan Roadmate delivers a best in class GPS navigation experience with spectacular features. Also, it is developed with features to reduce driving stress, save time and money.
  Magellan Roadmate Update  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Norton is an antivirus or anti-malware software product that provides users security with a variety of different virus detection methods. It offers real-time protection against viruses, malware, spyware, and other cyber-threats.

  Norton Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. I like the valuable information you provided in your article. I'm sure I'll get a lot of new stuff here! ฝาก-ถอน isc888

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Many aspirants face different types of issues to deal with their essays and assignments. For them, writing assignment help services are the right option. When you hire teachers, you are safe because the mentors are skilled in this field. They know how to deal with critical essays and complete it within the timeframe. If you are looking for the best Assignment Help or you need the top assignment experts for your assignment, you can u can get all the support here. We have a team of dedicated and professional staff who can give you a fruitful solution and help you get good grades

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. MkvPoker Adalah Situs Judi Poker Terbaik Dengan Taruhan Uang Asli Yang Menjaminkan Kemenangan Yang Tinggi

  Wa : +855 9637 31855

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. QuickBooks error code H202 occurs when QB desktop tries to establish a connection with your company file but cannot due to a server issue. To resolve QuickBooks error code H202, firstly, you will have to verify the network connectivity. For that, open the Run dialogue box, type CMD, hit enter. Once the command window opens, type the Ping servername and press the enter button. The alternate solution is to use the QuickBooks file doctor tool to fix the network issues. If these steps do not resolve the problem, then the firewall settings might be blocking the QuickBooks operation. You can temporarily turn it off and check if it fixes the H202 error in QuickBooks.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Use Assignment Helper administrations in the event that you don't discover anything to form your scholarly paper or schoolwork. Now and again, you can't focus on your investigations in view of being occupied with numerous exercises and discover hard to compose your assignment

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Netflix has a lot of dissimilar emphasis of its app crosswise many devices. This create streaming easier for the standard customer. The one issue is that it introduces different glitches that constrain specific fixes. Here are the most common Netflix issues and their connected fixes. Please Contact on Netflix Contact Number Australia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Thanks for sharing this great article. Hi, I am John Smith, I am working as a technical manager at email support. I have 3 years of experience in this field. If you have any problems related to the AIM mail settings, then please contact for instant help related to email problems.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. We all love online shopping coupons & deals that help us save a lot of money, and Coupon2deal brings you that. Use the Coupon2deal website to find the best coupons, promo codes, & cashback offers to save on fashion, travel, food, electronics & more. Best Place to get Up to 80% Off Free Coupon Codes, Promotion Codes, Discount Deals and Promo Offers For Online Shopping. You can directly check out my all stores right here-
  CVS Photo Coupon
  CVS Coupons
  Rosegal Coupon
  Light In The Box Coupon
  Alamy Promo Code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Roadrunner Email Support is an mind-blowing e-mail help provider.Our Team of professional will offer you the nice Support call on toll loose quantity +1-833-536-6219
  https://roadrunnermailsupport.com/roadrunner-email-problems/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Hi my name is Jimyyandrew. I am from technical team i have 2 year of expriance.If you face any problem for setting up hp printer you can visit on this link 123.hp.com/setup here you will find right steps for setting up hp printer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 35. Thanks for sharing post.

  Hi, I am Sofi Hayat, I am working as a tech expert at email support. I have 3 years of experience in this field. If you have any problems related to Bellsouth Email Settings, etc, then please contact for instant help related to email problems.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. If you Canon printer offline and you are unable to complete the scheduled tasks? This might happen if your printer is not connected properly to the power source but most of us overlook this because it is so basic. Your first step must be to check the connection between the printer and the power source and see if there are any loose wires or not.
  If it is properly connected then you can open the control panel in order to see if the canon printer is set as the default printer or not. If more than one printer is connected and some other printer is set as default then your canon printer will show offline.
  If you are still stuck in the Canon printer offline situation then you can connect with us and the experts will help you to get it back online.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Commenting on a blog is an art. Good comments create relations. You’re doing great work. Keep it up. We provide the highest quality in mold remediation services, asbestos removal & water dry out in Maricopa County including Phoenix, Mesa, Chandler, Glendale, Scottsdale, and Gilbert! for more information visit our website We water damage restoration | Water Restoration experts | water cleanup experts

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Such great information for the blogger I am a professional blogger thanks. The La Barbera proudly serves a great combination of modern and traditional barbery. for more information visit our website Barbershop | haircut near me

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Place an order for Assignment Help in Singapore so you can connect with professional writers. Pay a good amount to buy the services of online assignment help even in Singapore.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Nice content thanks for sharing with Us. If you are facing from Canon Printer Offline Error, then Fix Canon printer offline error you have to place a single call at Canon customer Support Phone Number to resolve this issue.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Nice content thanks for sharing with Us. Are you looking for Brother printer install? If you want to connect your computer or system, you’ve come to the right place! How to install brother printer This article will show you how to make it quickly and easily!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Students must avail of online assignment help service if they want to hire someone to do my assignment. Grab academic writing services to boost your knowledge as well as marks efficiently.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. PNJ Sharptech, one of India's quickest Responsive Web designing services provider. Our Low cost Web designing services team is fully equipped with the top set of skills, tools, and sources. With appealing graphics and accessible, complete user-friendly navigation our website designers team guarantees that your site not only brings just traffic but also engages and helps you to convert them to clients.

  Also Read: Top Reasons To Choose React Native for Mobile App Development

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Associate with top homework helpers to beat study blues. Looking for Homework Help online? If you are confronting any difficulty and need direction on subjects where you are trapped, we have a pool of profoundly qualified Homework Helpers. Our guides are experts, who have long stretches of involvement with the field of academics.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. At whatever point it gets tough to deal with the school assignments, getting Assignment Help in Malaysia is an insightful decision. Students regularly miss assignment submission deadlines and gain low grades. That is actually where assignment help online is valuable. Greatassignmenthelp.com has best assignment experts, who are equipped for giving quality assignment help and writing services at low costs. To start with, you need to comprehend what is Assignment Helper online? Is it equal to assignment writing for you? Here is the answer. We don't write an assignment for you.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Various websites have added a wide menu in order to lure the gamblers constantly flocking together, thus becoming the isc888 สมัครสมาชิก stop for our peddler tables to put on paper or write different to play on the website. Instead, it is easier and safer than that.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Nous souffrons tous à certains moments de maux de dos, mais nous ne guérissons pas tous aussi facilement et souffrons de graves problèmes de dos. Selon vous, quelle est la cause de l'augmentation des problèmes de dos chez les gens de nos jours? Oui! Ce n’est rien d’autre que nos modes de vie qui nous conduisent non seulement à des problèmes de dos, mais aussi à d’autres problèmes de santé graves. Selon les statistiques, une personne moyenne passe plus de 55% de son temps assis et si votre travail consiste à rester assis toute la journée, ce pourcentage sera beaucoup plus élevé pour vous. Au milieu de cela, ne pas prendre des intervalles appropriés entre les travaux ou ne pas maintenir une bonne posture peut vous causer des problèmes de dos à court ou à long terme. Une fois que vous avez déterminé la hauteur optimale de votre bureau, vous devrez alors sélectionner les sièges appropriés. Les chaise de bureau ergonomique à Montpellier sont un excellent choix; cependant, gardez à l'esprit qu'il ne suffit pas d'en posséder un pour préserver votre dos. Que vous utilisiez une chaise de bureau traditionnelle ou une option ergonomique comme une chaise agenouillée suédoise ou un ballon d'exercice suisse, vous devrez également l'ajuster à vos proportions individuelles.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. WordPress is the most popular website builder, better known to provide elegant, secured, mobile, and SEO friendly sites. You can easily create the website using WordPress and manage the site using a simple yet powerful platform. Besides all these features, WordPress support is very prompt and available through live chats, email, and forums. The optimum support is vital to build trust, and that’s what we do for WordPress users worldwide. Here is what we provide:

  1. Speed Optimization: Our experts will optimize the website speed to enhance user experience and hosting services.

  2. Cloud backups: We provide the backup service so that you can store the content in the cloud. This will help you to restore the crashed website in a moment.

  3. Monitor the uptime: We hate downtime, and our services will notify you when your website is down. Do not worry; we will also fix it.

  4. All-time Security: Our alert 24/7 security will strengthen your site against hacking.

  All you need to do is call our support number, describe the WordPress issue in detail, and resolve the issue in a few minutes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. My Printer is also equipped with MAC address. I don’t know my printer MAC address exactly. I know very well that the Mac address is mainly used to recognize the each gadget connected to a network. I want to find out the Mac address of my printer machine. Due to lack of technical knowledge, I am not able to find the Mac address of my printing machine. It is a difficult job for me, hence I am facing technical problems. I am searching my printer mac address correctly, but I am failing to access correctly. I have never done this job, hence I am getting technical troubles. I am not able to guess what should I do for this problem? I am using my whole knowledge to find media access control of my printer machine. But I am not able to find it rightly. Could anyone suggest the simple ways to find printer mac address?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Windstream login issues are common. You can fix them all on your own with a little guidance. This is why we bring to you this quick guide addressing all your concerns and queries regarding windstream email login issues at the snap of the fingers.

  windstream login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. We are a top-leading, certified, and independent third party techn0069cal support provider, which is providing live technical support services including live phone and chat support options.
  cash app customer service
  cash app customer service phone number
  Gmail customer service
  Facebook customer service
  HP support assistant

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. An error in the icon can result in
  Yahoo small business login glitch and therefore it becomes all the more necessary to use the help that is offered by the customer care team. You can also take an alternative by using the support webpage of the service and implementing their solutions to get rid of the problem.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Get Cash app customer service to comprehend the money related to equality?
  While the Cash Card is given by Sutton bank which appears to be a brisk store fuse filled by LinColn sparing bank. This current bank's obligation is to give Square Cash app customers planning and another financial adjustment number that is utilized for the store. Because of having any requests, by then use
  Cash app customer service.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. We Ascent Fund Services have a dedicated team of experienced Venture Capital Fund Administrator experts who can help you in every step to grab the maximum outcomes from the VCC launch.Our team will help your fund Management Company, tax review, and compliance of your VCC and draft your legal documents. Additionally, we will provide you with market intelligence and forecasting for market entry and incorporate your VCC.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. why have you ever upset in case your printer indicates a message - The Epson Printer is an Error State. We have the technical ability to cope with this trouble extra efficaciously and smartly. You can whenever name to our top-maximum gifted tech-professionals for impactful answers at the element of advanced outcomes. When you touch them, in heaps a good deal much less attempt you'll get in hand answer at your doorstep.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Nice Post...
  How do I set up and install HP OfficeJet 3830?
  Installing HP OfficeJet 3830 printer is pretty simple, and it won't take much of your time to set it up at your workstation. For HP Printer Installation, all you have to do is complete the printer initialization like inserting the ink cartridges, inserting the paper stack, etc. After that, you have to visit the HP support website 123.hp.com, enter your printer model under "let's identify your printer to get started," and click Submit. Now click download drivers under the Driver heading, the default operating system is selected, and you can alter it if required. Now you should download the complete package on your PC and let the process complete by itself. Now navigate to the download section on your computer, double-click the HP printer installer file, agree with the terms and conditions, and follow the on-screen instructions to install HP OfficeJet 3830 printer on your computer. Now you are all set to print.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Lanier Islands Wedding Atlanta prices are a subject of research for couples to marry. In fact, Lanier Islands wedding venue reviews should be given more attention. Lanier Islands images will help you decide.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Uzun vadeli yatırım yapmak için iyi analiz ve iyi sabır gerekiyor. Birbirilerini tamamlayan bu ikili, kazancın anahtarı durumunda. Çünkü, geleceği görmeden alınan uzun vadeli yatırım hisseleri, hüsranla sonuçlanabiliyor. Bu nedenle de piyasa odaklı analiz yapmakta fayda var.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Here, you will get one of the troubleshooting tips to utilize Cash.app/help to make instant transactions. Actually, once you move to make any payment, then you will get the option to make a standard payment or instant payment. So, if you select instant payment to transfer money into the bank account, then you have to pay a 1.75% charge fee, but in the case of standard payment, you never asked to pay an extra amount.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Here, it is sure that the Facebook Marketplace is available for all devices like mobile phone, tablet, desktop, laptop. You only need to open your Facebook account and then you will get the icon of a marketplace at the top of the screen or on the right bottom of the screen accordingly.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Mcafee is an antivirus that provides protection to your device from various online threats. McAfee Account Login will help you to use various features. You first have to start with the McAfee Login process for getting access to all the information regarding your Mcafee account. The login is simple as well as an easy process.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Got stuck with Hp Envy 4500 Error Code 0x83c0000a and want to quickly troubleshoot this error? dont worry we are here for you you just need to visit us as well follow our blog or can contact us on our toll free number.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Use Assignment Help if you have doubts about the assigned topic and can't complete your papers according to your professor's demand. Follow the necessary steps to access the best services from the Australian service provider and finish your work without any issue.
  Read More:- ASSIGNMENT HELP BRISBANE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. There where a lot of holy places of Muslims across Syria but they where destroyed by Israel and they captured the west bank and looted homes of Syrian people.
  mcafee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. The most egalitarian and supportive management is the world's Epson Link Printer Setup. With world-class Epson Printers, experience fast printing! Start writing using handy gadgets from every part of the globe, such as cell phones and laptops. Download the Epson Connect Printer Configuration tool right now to use Epson Email Print, Remote Print or Cloud Scan. We promise that the Epson name's reputation is maintained and the finest fulfillment is successfully extended to a wide range of people in this way. Both the administrations and services given to the end of the client are one of a sort and important in nature. Call if you would like assistance with the Epson Printer Setup issues. To handle every scope of printer problem, we are accessible every minute of every day.
  Please visit our site: Epson Printer Setup Utility

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Being a technical writer, it’s my passion to write creative articles and blogs. Let me recommend an article with the title "Roku device activation using the URL Roku.com/link code". Start reading, if you are interested to learn how to activate your Roku device using URL Roku com link. Also, reach out to know more about my profile, Call us @ +1-805-283-0300

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. We can say this world is heading towards a big destruction .These super power countries had developed Things for that to happen.
  office.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Netflix Phone Number:- Netflix offers a customised streaming service that allows customers of the organisation to watch movies and TV shows ("Netflix content") streamed to some Internet-connected TVs, computers and other devices over the Internet ("Netflix ready devices"). These Terms of Use regulate the use of the company's service by the consumer. The Netflix membership of the client will continue until terminated. To use the Netflix service, the website user must have Internet access and a ready-to-use Netflix system, and must have one or more payment methods to www.netflix.com. A variety of membership plans may be provided by Netflix, including exclusive promotional plans or memberships offered by third parties in accordance with the provision of goods and services of their own. Some subscription plans which have various requirements and restrictions that will be disclosed at the sign-up of the customer or in other correspondence made available to the customer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. As we know, printers have become a must-have in today's era. With an advanced printer, people can handle all their printing needs. Canon is the organisation that provides people worldwide with the best printer service. With canon, users of advanced-quality printers can not only print high-quality copies of their documents and images, but can also scan, fax, and duplex copies. We should also not deny, in addition to all this consistency, the fact that a printer is originally a computer and often a machine falls ill. They quit working, hampering the job. Similarly, one of them is the Canon printer and can cause you problems such as Canon Printer in Error State. A number of people who use Canon printers in their daily work can experience a "Canon Printer in Error State" printer error. They also often seek assistance to address this challenging issue. You need a particular machine as well as printer experience to solve these types of problems. Therefore, if you are unable to address this issue, then it is best to look for the assistance of an expert. You may use the assistance of Canon Support team members to correct this issue at a rapid pace. The professional technicians will definitely assist you to repair the problem. They also make sure that you have not encountered these kinds of problems for a long time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Thanks for sharing post. Hi, I am Jyoti shash, I am working as a SMM panel. Here, you will easily get the point that owning an SMM panel and provide SMM service is a legal thing, which means it is not a crime. It is very secure on our platform as well as they are resistant to DDoS-attack. Along with this, it also keeps updated from time to time to boost services.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. This article explains about the HP Officejet Pro 9010 setup , HP Officejet Pro 9012 setup for Windows and mac computer Using a USB Cable or wireless method

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. While making another Roku account, you will be approached to give an installment strategy. Thanks for watching my blog.

  Roku.com/link

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Hi! this is nice article you shared with great information. Thanks for giving such a wonderful informative information. I hope you will publish again such type of post. Geek Squad Appointment | PayPal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. By what does the Cash app customer service report to the IRS?

  Cash app is needed here to record a copy of Form 1099B to the IRS for the applicable cost year. You can figure it to deal with your great position and disasters. Truly, there is a law, that is the explanation you have a need to reply to the IRS. If you have any sales concerning it, by then use Cash app customer service.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Fixmerepair is the Home Appliances Repair Dubai company that do fridge repair, washing machine repair, dryer repair, oven repair, gas cooker repair, dishwasher repair, television repair and more. To get the best offers just contact through website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. If you could just envision the number of students who are whining about confounded assignments requiring a lot of time and nerves. Here, each student can purchase a Research Paper Help and thusly, make his/her academic cycle run smoothly. Your request will be cultivated by the best degree masters. We have dedicated research paper helpers who are always ready to give you impressive service in the best and possible timeframe.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Online platform for the fastest online payday loans. Getting you .online payday loans for bad credit and no credit line is easier now than ever. Apply in as few min and get an instant loan decision. Contact payday loan near me

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Very helpful article information here and, When I seek for this I found this website at the top of all blogs in google. I am happy to find this blog data very needful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the unquiet and mind blowing content and this thing I found in you release. online assignment help Australia -
  do my assignment -
  thesis statement help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. May I use Gmail customer service to login account?

  Definitely, you may utilize Gmail customer service to login account without check. Yet, you need to guarantee that you have a choice to distinguish your way of life just as your record. Indeed, you can make the rear of your confirmation code. For it, you need to sign in to your record and access the SmsAuthConfig page to get a confirmation code.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. The Dolby atmosphere provides superb sound quality, and we also have a fingerprint reader for added security. The connectivity options on this laptop are Three USB 3.1 Gen 1, two USB Type-C / Thunderbolt 3, Mini DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Ethernet (RJ-45), headphone/microphone combo jack, side docking connector, security keyhole.best laptop for virtual machines

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Thinking about how to set up an email account on Suddenlink.net? You've come to the right spot. Basic Suddenlink email settings consisting of POP, IMAP and SMTP settings must be added to the complete Suddenlink account configuration. If your Suddenlink.net email settings are a problem, then you may face a problem when sending or receiving emails. You need to enter some essential information/details when setting up your Suddenlink.net email account, such as Suddenlink IMAP (POP) settings, Suddenlink SMTP settings, username, etc. Without any error, all this significant information must be entered, so be careful when entering the same. You would not be able to access your Suddenlink mail on various devices or email clients like Android, iPhone, Outlook, Incredimail, etc. without the correct Suddenlink email settings.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. The article explained very well. i'm looking for more information about epson connect with detailed explaination. That would be great!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Apply for an online payday loans today from payday loans near me and get a lending decision in minutes. If approved, you could get INSTANT cash to your debit card.online payday loans for bad credit

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Kunjungi situs panduan CARA BERMAIN LIVE GAME IDN yang baik dan benar di situs ini,kalian akan mengetahui tata cara bermain yang dianjurkan agar meraih keuntungan yang banyak di live game IDN. kalian bisa melihat panduan cara bermain game
  - ROULETTE
  - 12D
  - 24D
  - 24Dspin
  - 3D Shio
  - 5D Ball
  - Baccarat
  - Billiards
  - Dice 6
  - Dragon Tiger
  - Fantan
  - Gong Ball
  - Head Tail
  - Monopoly
  - Race Ball
  - Sicbo[Dice]

  Semua bisa kalian pelajari di Cara Bermain Live Game IDN LIVE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Thinking about how to set up an email account on Suddenlink.net? You've come to the right spot. Basic Suddenlink email settings consisting of POP, IMAP and SMTP settings must be added to the complete Suddenlink account configuration. If your Suddenlink.net email settings are a problem, then you may face a problem when sending or receiving emails. You need to enter some essential information/details when setting up your Suddenlink.net email account, such as Suddenlink IMAP (POP) settings, Suddenlink SMTP settings, username, etc. Without any error, all this significant information must be entered, so be careful when entering the same. You would not be able to access your Suddenlink mail on various devices or email clients like Android, iPhone, Outlook, Incredimail, etc. without the correct Suddenlink email settings.
  Suddenlink Email Settings
  Suddenlink Email Settings
  Suddenlink Email Settings

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. We are offering the best services to activate the Roku channels that telecast 2021 Super Bowl. Being an independent service provider, it’s our vision to provide quality and timely support to the customers. Visit our portal; accept the terms and conditions, the privacy policies before accessing our services. It’s time to stay entertained watching Watch Super Bowl Live | How to watch Super Bowl live

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. CBS app on Roku will assist you to watch the super bowl live stream. Yes, this time, it has scored rights to stream the entire game. You can also watch this game with the help of FOX Sports, Hulu with Live TV, Sling TV, Fubo TV, etc., once after subscribing to their packages. visit How to watch super bowl on roku. Call tech support via +1-850-789-2110

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Glitch in record add-on mess up considering ATT Yahoo login disappointment? Discover an assistance gathering.


  On the off chance that some glitch creates in the ATT Yahoo login measure, by then it very well may be taken out by utilizing the tech help that the assistance pack needs to bring to the table or you can utilize the assistance that is given by the particular assistance site page pages that are accessible on the web. Regardless of that particular assistance vid shows are accessible on Youtube.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Generally, we find it hard to perform research for any activity. Some scholars don’t find dissertation writing interesting as they feel inactive for collecting information. For them, the best solution is to hire experts and place an order for Dissertation Help services. You can collect valuable information for your dissertation using the assistance of professionals. If you are looking for a reliable service provider, you must explore our dissertation writing services.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. If you are new to Roku, get help from Roku.com/support to activate your streaming device. It’s easy to complete the activation if you learn the activation steps. At first; fix the necessary hardware and then select the appropriate network settings. If the connection is active, sign in to the account to collect the activation code. This code must be provided on the page, Roku.com/link to complete the channel activation process. Our team of Roku support is trained to answer your queries, activate Roku streaming device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Visit the site link to Get Started with Your McAfee Security Activation. You can Activate McAfee easily with the help of this link, or you can also check the below-mentioned steps to get more information about the activation of McAfee. mcafee.com/activate | www.mcafee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. I read your blog and i found it very interesting and useful blog for me. I hope you will post more like this, i am very thankful to you for these type of post.
  AOL Customer Service Email Hacked

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. The day to day activities of the users are tracked easily without any difficulty of running out of the updates and crucial details such as the missing calories. Garmin GPS is very useful device, Garmin gps update also helps one to stay up to date with maps.Garmin GPS will perform to receive information from satellite for all the data that will require the maps. Update Garmin express and enjoy the latest features fo tracking all your directions. Garmin express also allows a user to install voices and download product manuals. It is very common to a user can automatically update your maps.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Garmin Nuvi using a Windows or Mac. The Garmin Nuvi update device can added in the Garmin Express. The Garmin express automatically opens an information window that displays the device's notification as well as information about available updates.The Garmin express update do help manage the current data storage. If you don’t, then your device may not perform well. Our team helps in getting free updates Garmin Nuvi within no time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. If you are thinking to gain good score in your school or college, then you can opt for our Assignment Help writing service. We have helped thousands of students to gain amazing scores in their college.
  Assignment Help Online
  Online Assignment Help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. I am working as a SMM panel. Here, you will easily get the point that owning an SMM panel and provide SMM service is a legal thing, which means it is not a crime. It is very secure on our platform as well as they are resistant to DDoS-attack. Along with this, it also keeps updated from time to time to boost services.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Thanks for sharing post. You are very articulate and explain your ideas and opinions clearly leaving no room for miscommunication. Please Kindly check My web: yoyomedia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Among all the other shotguns, The Remington 870 seems to be the perfect candidate. But we have decided to choose the Mossberg 500. It’s the most extraordinary shotgun ever. Despite several breakthroughs in modern warfare, the weapon has managed to stay intact. The United States authority is a huge fan. It has also become one of the best guns to buy online. The Weatherby SA-08 is the finest shotgun that can be used for hunting. But what matters is the caliber. Unless you get a proper cartridge, then the outcome will not be good.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Building an AR-15 pistol might be a challenging process, but there are several ways to simplify it. The Pistol is the mini version of the rifle, and there’s no doubt in that. You have to acquire the receiver and then start the crafting. Unless you get the frame, you can never get to add the other parts. Acquire the rail system to include all the accessories you like. Finally, take hold of a good grip for better handling. If you have queries on how to build AR-15 Pistol you can ping a gunsmith and get the job done.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. If you facing any issues due to your Comcast email login issues, get rid of emails related query. or can connect our experienced team engineers USA Email Help, can resolve your all problems.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Get the steps to fix AOL mail sign in issues such as authentication issues, can not sign in , Unblock AOL account and so on. For more queries reach us & get best help.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. 123.hp.com/laserjet | hp123.com/setup you can print high-quality documents and graphic outputs using the wireless connection. This is one way that allows allowed devices such as your PIXMA printers to connect to your network without needing to enter a password and allow a quick and easy method to connect your device.
  ij.start canon |
  ij.start.canon |
  ij.start canon |
  ij.start canon | ij.start.canon | ij start canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. ESET is antivirus, antimalware and anti threat defender program to secure your device, data, folder, and other important data. www.eset.com/ca/download |
  The trusted antivirus by individuals and businesses, ESET protects globally more than 110 million users. ESET security offers antivirus and firewall products where ESET NOD32 is counted in the top list. www.eset.com/us/download |
  ESET antivirus security is trusted by millions of users worldwide that is available for home, business and more. www.eset.com/us/retail

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. The Browning Bolt X Mountain pro is arguably the best rifle to buy in 2021. It has a carbon fiber stock and a fluted spiral barrel that works out several miracles. The gun also shrugs off the bad weather and is chambered for various types of calibers. Other than this, the Savage 110 Ultralight seems to be a better choice. There is also a detachable box magazine that works in your favor. Brownell's is known to be the best place to buy guns online. You can approach a gunsmith and get more ideas on what to get.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. When you do connect the Canon printer into your pc, your system does not need to install the driver on it.
  ij.start canon | http //ij.start.canon
  |Webroot.com/secure |Webroot.cpm/safe
  is the leading antivirus software in the list of software, protecting data and devices. Webroot is a compatible antivirus program that can be easily used in offices and even homes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. How To Get Money Off Cash App Without Bank Account With Ease?

  Are you one of those who are looking to know about the way to know How to Get Money Off Cash App Without Bank Account? All you need to do is to contact the troubleshooting professionals and experts who will help out in every possible manner. Here, you will need to implement the instructions and guidelines to do the same in a hassle-free manner.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. For more details about Canon Printer Setup, Driver Download and Troubleshooting just visit our site www.canon.com/ijsetup | ij.start.canon | canon.com/ijsetup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Are you looking For AOL mail imap setting and POP moves email from the server to your device (PC, tablet, smartphone) when you're accessing email and either saves or deletes it from the server and your inbox. With the IMAP setting, email that is received at your mail server stays there, allowing you to track what is happening in each local inbox. for more to connect our technical expert engineers can help you all.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 110. Connect with us to Get money on cash app without bank account.

  We have a competent team of cash app technical executives that helps in eliminating all your technical issues. Whether you want How to Get money on cash app without bank account or get a refund, just rely on our cash app support technical team for this. Make sure to get instant support without any fail from us.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Instantly play free online games, including solitaire, mahjong, hidden object, word, casino, card, and puzzle games. Play on your computer, tablet, or phone.

  pogo games sign in |
  www.pogo.com games |

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Take chemistry assignment help and overcome all issues of academic writing. Make timely submission of chemistry assignments using experts’ help and meet the due dates without any stress.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Wow, such an awesome blog you have written there and you and I get exactly what information I am looking for, in the third paragraph you put amazing effort to explain the theme of the content. As a content writer, I can understand efforts because when students ask me for zara case study, I do the same.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. It's the official roku.com/link that can activate the Roku Streaming device. Set up the device, get the roku link code, and visit this activation page to initiate the activation process. or roku.com/link create account, without having an access to a Credit card at the moment, he/she can follow these steps to set up an account.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Nice. I am really impressed with your writing talents and also with the layout on your weblog. Appreciate, Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to peer a nice weblog like this one nowadays. Thank you, check also event management and how to write a thank you email

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Grow your Local online business with Indias Top local SEO agency. We provide local seo services at best-cost. Our local seo services india helps you to increase your page rankings, thus increasing your online visibility and traffic.Our SEO specialists help you to Get More web traffic, leads, and sales from local consumers?Call at 8287878854.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. cash app login error can be frustrating when you need to make an urgent payment. You get such errors on your mobile app and these can be fixed by applying the troubleshooting steps.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Akshi Engineers has the resources to < a URL=https://www.akshi.co.in/gear-boxes.html>Gear Boxes Manufacturer in India at affordable and reasonable prices. To learn more contact us to discuss how we can fulfill your requirment of Gear Boxes as soon as doable. Our Company offering all the equipment realtes to rolling mill industry with 100% satisfaction or quality at best prices in india and other countries. For more information cantact us or visit our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Akshi Engineers has the resources to Gear Boxes Manufacturer in India at affordable and reasonable prices. To learn more contact us to discuss how we can fulfill your requirment of Gear Boxes as soon as doable. Our Company offering all the equipment realtes to rolling mill industry with 100% satisfaction or quality at best prices in india and other countries. For more information cantact us or visit our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Do you want to grow your business online we provide you world best digital marketing services at the lower cost. our digital marketing agency hold your business as the way you want we even have attractive packages of digital marketing solutions our services are enriched with quality we focus on to build your business into a brand.
  Visit Our Website To know About The Digital Marketing Services:- Digital Marketing Services

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. aol mail login - aol mail sign in is a free web-based email service provided by AOL. AOL webmail enables its users to check and send emails directly on a browser.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Value Services Provide The NBN Design in Australia We are an Australian Based Organization Which Deals in the National BroadBand Network Services.
  Visit Our Website To know About The NBN:- valueservices

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Hello Connections! I hope you doing well. I am Lezzy Berg from Los Angeles USA. Past seven month, I'm working in a tech support company who provides you top notch QuickBooks Customer Service near you as per your requirement. For more information you can call us or visit our official website www.quickbookscustomerservice.com
  Chnage QuickBooks Password Online
  Quickbooks Desktop Installation Errors
  QuickBooks Error Code 64
  QuickBooks Online Error Code 101
  QuickBooks Error Code C=51

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 125. To Get to the Amazon account, you should simply to enlist from your gadget and utilize the www.amazon.com/mytv enter code Wii that is of 5 to 6 character and it is arranged in the Amazon video application on the TV or the gadget. In the event that you don't know what is Amazon Prime, it is a paid membership application to www.amazon.com/mytv which will give you admittance to an enormous scope of administrations with free quick conveyance and limitless video web-based features that are only accessible with the arrangements among the others. It in addition permits the clients to get to limitless spilling of movies and TV shows. It is critical to comprehend that the majority of the substance that is accessible on the stage known as Amazon Instant video can be transferred for nothing on the Amazon Prime enrollment.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. I am very thankful for share this post. Buy real leather jackets with worldwide free shipping.
  Harley Davidson Jackets
  Superhero Leather Jackets

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Thank you for this brief explanation and very nice information. This post gives truly quality information. Hope to see you again. I find that this post is really amazing.

  Office.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. How to Activate Cartoon Network on Roku

  1.Initially, Press the home button.
  2.Navigate to the Roku channel store
  3.Search for cartoon network
  4.Add the channel to your watchlist to see an activation code.
  5.Now, Google for cartoonnetwork.com/activate
  6.Then, Enter your activation code.
  7.Login in using your Roku account.
  8.Move on and Tap "what to watch" and Choose the channel store.
  9.Search for cartoon network and add.
  10.Yup! Activation is Done

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Create a Roku account and make a note of the Roku Sign in credentials to proceed with the activation. After accessing the account, collect the Roku activation code and enter the code by navigating to the page, Roku.com/link. Fix Roku login errors if any. Please contact our network support @ +1-820-300-0570 , if you require any help to execute Roku.com Sign in instructions to activate the device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Literature Review Assignment Help
  Apply your knowledge on reading research that you've got learned in class provides superb quality of literature review assignment help to students worldwide. No need to go anywhere our writers offer best quality work at https://www.thetutorshelp.com/literature-review-assignment-help.php

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. This is Very very nice article. Everyone should read. Thanks for sharing. Don't miss WORLD'S BEST GAME 4 �� GameDownload

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Nice informatics article. I have got a lot of information. Thankful to you for giving to us, I additionally reliably increase some new helpful information from your post.

  pluto.tv/activate
  Pronhub
  tv.youtube.com/start enter code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. If you are facing issues with Roadrunner email setting Check your email server settings such as SMTP, IMAP, and POP and correct them to avoid Roadrunner email not working, Check internet connectivity in your device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. At mcafee activate , you can download McAfee , install and activate it. With the best Home network protection, Web Protection, Identity Theft Protection, and Multi-device protection mcafe.com/activate , macfee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Canon is a platform for getting the canon printer driver. You can easily download the driver according to your model as ij start canon is designed with a user-friendly interface.
  Ij.start canon |
  Ij.start.canon


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Use benefits from Home and Student setup, Once you purchase the Microsoft office 2019 pack, its essentials to activate the software using the product key.
  Office.com/setup Home & Student 2019

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Are you unable to activate using login setup, Roku.com Link ? Once the roku.com/link setup is complete, it is easy to activate Roku. Talk to our experts to get a troubleshooting guide for Roku .com Link. Get in touch with us.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Your article post has decent and helpful subject information would like to appreciate you for outstanding content delivery. Your knowledge are much like my own concerning this subject. I will visit daily your posts because I know. It may be very beneficial for me. Thank you for the sharing. music assignment help -
  c plus plus assignment help -
  assignment help chicago

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Delta airlines vacation Packages have reduced pricing on travel protection plans to offer everyone a chance to enjoy all the advantages with Delta airlines reservations. If you're getting to discover new places, get your travel plans and make your vacations remarkable.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. To download epson printer drivers on your Windows 10, Windows 7, or 8, or Mac, you need to go to the Epson Connect Utility page and scroll down. After scrolling down, you will find the two options to download the drivers for different operating systems. Once you find the download option for your OS, click on the Download option present again it, and follow some easy prompts.

  epson connect printer setup utility enables you to enjoy remote printing on the go without the hurdles of connecting your printer with cables and then print.

  Learn the essential steps to epson printer not printing error. Follow the instructions carefully to avoid interruptions in the process to resolve the issue.

  To fix epson error code 0x97, you can reset your printer, clean the print-head, update the printer drivers, or re-install the latest Epson printer drivers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Best wedding planner in Delhi In this website you will get latest updates regarding the destination wedding in delhi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. NETGEAR EXTENDER SETUP In this website you will get latest updates regarding the NETGEAR EXTENDER SETUP.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Cordelia Cruise Honeymoon Offers In this website you will get latest updates regarding the Cordelia Cruise Honeymoon Offers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Descriptive English In this website you will get latest updates regarding the Descriptive English.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. New BMW 340i Review In this website you will get latest updates regarding the New BMW 340i Review.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. The stuff you give here is intriguing you buckle down. much obliged for sharing this blog. Marvelous and useful blog. I generally like your blog on the grounds that your online journals are actually quite noteworthy.
  plex.tv/link | unblocked games

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. Get that assignment writing service, which students look for these days, from us. Unlike other websites, My Assignment Help is relatively easier and user friendly, when it comes to ordering your assignments. All you have to do is simply fill out the form and sit relax.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. You've got a Samsung smart television and seeking to start out amazon prime video on your Samsung smart and unexpectedly it won't open, it won't load and you'll face difficulty of amazon prime video no longer working on Samsung smart tv sometimes with a basic fixes , you will find numerous methods to fix this issue, lets watch all probable procedures to resolve amazon prime video not focusing on your own Samsung smart tv in more detail.
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. With the world attempting to save nature, numerous people have envisioned a paperless world to live in. This has been aimed at the reduction of the carbon footprints by the human race. Therefore, the digital paperless world has been increasing by the second. There are very few individuals who still choose to carry cash, or even debit and credit cards per se. We use several apps to pay for our expenses. PayPal is one such application. PayPal login has some benefits that will surely compel you to have an account with them.


  The Amazon platform allows you to watch the latest streaming via login www.amazon.com/mytv. It is one of the global accessed platforms that is now becoming a competition to Netflix and similarly offers the TV shows and movies to watch your favorite content on the internet-connected devices. The www.amazon.com/mytv login platform allows you to invest fortunes in the original TV content and also it covers the sports exclusive to the platform so that you can access the subscription to access the platform.

  Cox login
  Cox Connectivity is one of the world's largest internet providers in the United States today. To so many Americans, Cox offers internet services. Cox not only ended up as an internet service provider but also offers email service through Cox web-mail, direct TV and cable Television. Therefore, Comcast's webmail service is included in the list. There is a list that highlights the webmail service. Often Cox's high-speed webmail is called this service. This email service helps you to send and receive an email, pay online accounts, store data and get the new Cox services.


  With Xfinity Login, we deliver customers all their favorite entertainment – any time, anywhere. As a result, Xfinity X1 is a game-changer, allowing millions of people to search and discover the content they love like never before. And with the X1 Voice Remote, just say what you want and see it on screen. Therefore, Xfinity Stream extends this X1 experience to laptops, phones, and tablets, giving customers even more flexibility to enjoy their entertainment, at home.

  DIRECTV is an American digital entertainment services provider delivering sports, news, movies, family, and local programming channels.
  DirecTV login
  Video service

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. When there's that an account correlated with, you are going to get an email using that a connection to make a fresh password. In the event you never watch this particular email in that your in box over a quarter hour, try to find it into that your junk mailbox. In the event you find there, please indicate that the email rather than Junk and then add @hulu.com into your own address publication.
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. Hulu is now beginning to let audiences see tv-shows on that their mobiles and tablet computers without even spending money on a subscription. Beginning on Android now, virtually everything which you may now see at No Cost on Hulu's site may now be viewed at No Cost on cellular apparatus.
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 152. Installing the printer on a Windows 10 computer is no banger at all. Well, you can start by connecting the printer to the computer by using the USB cord. From the start menu, open the settings app. Now you will have to choose the Devices option and click to add the printer or scanner. In case if the Windows finds out that the printer is present, select the printer’s name and take note of the on-screen guidelines to complete the installation. Choose refresh to avert any unwanted issues in the upcoming days. Just visit our blog HP Printer Setup or call our support number +1-850-761-8950

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. Your blog is filled with unique good articles! I was impressed how well you express your thoughts.

  BIMS Kerala , BIMS Kerala Treasury, BIMS Kerala Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. Thanks for share this helpful post. We have an online store of leather jackets. We are offering worldwide free shipping on every order.
  BLACK LEATHER JACKET
  FLYING JACKETS
  LEATHER BOMBER JACKET
  SHEARLING JACKETS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. our team of Tableau assignment help specialists can likewise direct you to gauge the forecast stretches and the accounting for occasional inconstancy. Despite your tableau homework help necessity, you can contact us, and we will take it from that point. cheap assignment help , write my assignment

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. Go through microsoft webpage, Sign in, and enter the product key to download and install Microsoft 365 or Office on your computer. Microsoft365.com/setup. Canon offers the Printer Setup download link where you can install the printer setup further.
  http //ij.start.canon , https //ij.start.canon. Canon printers fall in the list of well-known and popular printer brands. http //ij.start.canon , https //ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. Microsoft service such as OneDrive, Outlook.com, Skype, or Xbox Live, it means you already have an account that you can use for any Microsoft activity
  Microsoft365.com/setup.
  Canon offers the Printer Setup download link where you can install the printer setup further.
  http //ij.start.canon , https //ij.start.canon
  Canon printers fall in the list of well-known and popular printer brands. Moreover, they are known for providing high-quality printing documents.
  http //ij.start.canon
  https //ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. Amazon is well known for their massive internet shopping network, but in case you have an Amazon Prime accounts you will find lots of additional advantages to get out of their services.
  mytv
  mytv
  mytv
  amazon.com/code
  mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. Go through microsoft webpage, Sign in, and enter the product key to download and install Microsoft 365 or Office on your computer. Microsoft365.com/setup. https //ij.start.canon. Canon printers fall in the list of well-known and popular printer brands. http //ij.start.canon , https //ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. For Amazon gift card redeem - Are you looking to redeem an amazon gift card visit the web www.amazon.com/redeem enter your gift coupon code and complete your redeem process no longer?
  For more info about AOL mail login
  AOL login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. Games will give entertainment and also helps us to think in every perspective. Google Surprise Spinner has 19 different games which helps you find more entertainment.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. If you are using any other Microsoft service such as OneDrive, Outlook, Skype, or Xbox Live, it means you already have an account that you can use for any Microsoft activity. Microsoft365.con/setup | Microsoft365.com/setup. Norton setup has been providing the best security to various devices and security software keeps the system secure from multiple online and offline threats. Norton.con/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. McAfee antivirus on any device. Once you visit the retail store like Walmart and Best buy, they issue you a retail card that holds McAfee 25 digit activation code in its backside mcafe.com/activate , macfee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. WHY DO YOU NEED to Select AMAZON PRIME VIDEO AS YOUR STREAMING PARTNER? There are several reasons as a result of which you must embrace Amazon Prime Video as your streaming partner. Let us Find out that are these reasons:
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. Go to noton.com/setup norton.con/setup noton.com/setup norton.con/setup and download Norton setup. With over 64+ Million Users, Norton is already on the list of best antivirus security that helps you manage your digital life anywhere.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. We at Assignment work help provides entire spectrum on business management help to the students. Our team of management assignment experts will assist you in clearing your exam and getting good score in the subjects of management throughout the whole session. No matter, it is one of the subjects from your marketing course or it is one of most important subject from your Management specialization. Because, our team has experience in providing the best business management assignment help to the students.
  business assignment help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 167. Are you looking for block unwanted email on yahoo, have any trouble can follow the onscreen instruction or connect our highly experienced engineers team can resolve your query at a time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 168. The 3rd solution is through external devices which can be linked to the television throughout the HDMI input signal and that utilize software much like this one described previously. These teams should have the state Amazon Prime Video application to perform.
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  www.amazon.com/mytv
  amazon.com/code

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.