Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…?


putin-praying-AP

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι ο πιο καταστροφικός από όλους τους άλλους στην ανθρώπινη ιστορία ???

00-putin-christmas-2014-church-of-the-icon-of-christ-not-made-by-hands-sochi-rf-14-01-14-777x437
Ένα τρομακτικό ερώτημα που αιωρείται πάνω από την συριακή τραγωδία, από την κρίση στην Ουκρανία και γενικότερα. Η ομιλία του Ρώσου προέδρου από την Αθήνα ήταν σαφής στις προθέσεις των δυτικών να εγκαταστήσουν τα πυραυλικά τους συστήματα στα σύνορα της Ρωσίας στοχεύοντας την. Η ρωσική απάντηση θα είναι ανάλογη.
Η όλη ιστορία της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010 η οποία είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Η πρώτη φάση ήταν να ακυρωθούν τα όποια σχέδια της ενεργειακής σύνδεσης Ιράν-Ιράκ και Συρίας και αφετέρου και κυρίως για να μεταφέρουν απρόσκοπτα με την μεσολάβηση των Κούρδων του βορείου Ιράκ και της Τουρκίας, το πετρέλαιο του Ιράκ στα τουρκικά λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου και από εκεί στις ΗΠΑ και κυρίως στο Ισραήλ. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή άρχισε να προχωρεί και το σχέδιο της άμεσης πλαγιοσκόπησης της Ρωσίας, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής της Ευρώπης σε φυσικό αέριο με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση εξάρτηση από ένα βασικό αστάθμητο παράγοντα, όπως είναι η Ρωσία του Πούτιν.
Όλες οι κινήσεις του Ρώσου προέδρου τα τελευταία χρόνια, όπως η μεγάλη του στήριξη στην αναζωογόνηση της Ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας, η απαγόρευση των ξένων ΜΚΟ, (που δρούσαν υπονομευτικά), οι νομικές διώξεις των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, αλλά κυρίως η απαγόρευση λειτουργίας ξένων τραπεζών που υπονόμευαν το ρωσικό τραπεζιτικό σύστημα, έδειξαν πως προβάλλονταν σαν ένα μεγάλο ανάχωμα στην επέλαση της Νέας Τάξης. Η δυναμική επέμβαση του Πούτιν στην Συρία όπως και η κίνηση του να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου ΔΝΤ από την ομάδα των BRICS, (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική), ήταν η αποκορύφωση της «ανταρσίας» του Ρώσου προέδρου.
Όπως αποκάλυπτε μια τουρκική αντισιωνιστική εφημερίδα, η Milligazete, στις 20/7/2014, επικαλουμένη δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, η περίφημη οικογένεια των Ρότσιλντ, η μεγάλη οικογένεια που ελέγχει άμεσα το ΔΝΤ, είχε επικηρύξει τον Ρώσο πρόεδρο γιατί για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία κλονίζονται τα οικονομικά της συμφέροντα και η φιλοδοξία της να υποτάξει όλο τον πλανήτη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Όσοι παρακολουθούν αμερικανική τηλεόραση θα γνωρίζουν ότι από τις αρχές της πρώτης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα, τα μεγαλύτερα δορυφορικά αμερικανικά θρησκευτικά κανάλια, όπως πχ. το GOD TV, το DayStar το Christian Television, το The Family Channel κ.α. έκαναν αλλεπάλληλες εκπομπές με μακροσκελείς αναλύσεις αφιερωμένες στον νέο τότε πρόεδρο της Ρωσίας που τον παρουσίαζαν σαν τον αναμενόμενο Αντίχριστο. Μέσα σε αυτό το πνεύμα ήταν και η πρωτοφανής δήλωση που έκανε στις 5 Μαΐου 2014, ο τότε Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ, (ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας 1991-1994, τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg, του Council on Foreign Relations, (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη και ένας από τους «νεκροθάφτες» της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας), πως η Ορθοδοξία είναι άμεση απειλή για τον δυτικό πολιτισμό και πως το πρόβλημα είναι πως η Ρωσία… είναι ορθόδοξη χώρα.
Το μεγάλο μισός που καλλιεργείται στις δυτικές χώρες κατά του Πούτιν και της ορθόδοξης ταυτότητας του, έχει από την μια σαν αφετηρία το σκληρό και αρρωστημένο θρησκευτικό πουριτανικό προφίλ των Προτεσταντικών σέκτων και από την άλλη, την υποκριτική έμφαση πάνω στα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις «δημοκρατικές διαδικασίες», την ελευθερία των ομοφυλόφιλων, τα φεμινιστικά κινήματα που κηρύττουν πως ο Πούτιν είναι στυγνός δικτάτορας χειρότερος ακόμα και από τον Στάλιν. Όποιοι ακόμα νομίζουν πως στην Αμερική και στην Γερμανία υπάρχει ελευθερία πληροφόρησης, δυστυχώς απατούνται οικτρά. Ένα τεράστιο και καλά οργανωμένο σύστημα ΜΜΕ με μεγάλες δυνατότητες παραπληροφόρησης, κατασκευής πλαστών βίντεο, δημιουργίας τεχνητών ειδήσεων, έχει στήσει μια τρομερή εκστρατεία δυσφήμησης του Ρώσου πρόεδρου που τον παρουσιάζουν σαν η «μάστιγα της ανθρωπότητας» και σαν η παγκόσμια απειλή για την ειρήνη.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda στις 1 Μαΐου 2015 που υπογράφεται από τον γαλλικής καταγωγής Nicolas Bonnal, για πρώτη φορά αναλύονταν όπως αναφέρονταν, οι πέντε λόγοι με το ανάλογο αιτιολογικό για τους οποίους η σημερινή αμερικανική ηγεσία επιδιώκει με κάθε μέσο να καταστρέψει την Ρωσία.
Ο πρώτος λόγος είναι ο «πνευματικός», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται. Η Ρωσία χαρακτηρίζεται σαν μια ανερχόμενη πνευματική χώρα εξ αιτίας της αναδυόμενης Ορθοδοξίας και τον κυρίαρχο ρόλο στον χριστιανικό κόσμο που έχει αρχίσει να παίζει η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία. Ο Nicolas Bonnal υπενθυμίζει ότι το βασικό λήμμα της Μασονίας στον δέκατο ένατο αιώνα ήταν το ρητό, «Destroy the Cesar and the Pope», δηλαδή «Καταστρέψτε την εξουσία του Καίσαρ και του Πάπα». Είναι σχεδόν αδύνατο η σημερινή Δύση να αποδεχτεί μια ανερχόμενη Ορθόδοξη υπερδύναμη που δεν μπορεί να ελεγχτεί. Είναι αδύνατο η σημερινή άθεη Δύση να συνδιαλλαχτεί με μια σημερινή Ρωσία που της θυμίζει τουλάχιστον την Ορθόδοξη Ρωσία των Τσάρων, σε μια εποχή που επιδιώκει να επιβάλει με κάθε μέσο ένα ανεξίθρησκο και άθεο κοινωνικό πρότυπο.
Ο δεύτερος λόγος είναι ο…σεξουαλικός. Αν και αυτό ακούγεται εκ πρώτης παράδοξο και όμως ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο γνωστός Brzezinski, έχει επιμείνει σε αυτό το θέμα, δηλαδή στην επιβολή μιας ανώμαλης κατά φύση διπλωματίας και πολιτικής. Είχαμε εδώ ένα πολύ πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την περίοδο εκείνη η Γάλλια έστελνε στο Βατικανό τον καινούργιο πρέσβη της ο οποίος όμως απελάθηκε σχεδόν αμέσως. Ο λόγος ήταν ότι ο Γάλλος πρέσβης ήταν δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος. Αλλά να μην πάμε μακριά. Πολλοί σημερινοί πολιτικοί της Δύσεως, (π.χ. πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, σημερινός πρωθυπουργός του Βελγίου κλπ), είναι δεδηλωμένοι ομοφυλόφιλοι. Αντιλαμβάνεται κανείς την δυτική λύσσα κατά του Πούτιν τον οποίο έχουν καταγγείλει ότι προωθεί την ομοφοβία. Εδώ καταλαβαίνουμε γιατί και στην δική μας χώρα έχουν λυσσάξει (μέχρι και νόμο προώθησαν), πολλοί όταν κάποιος εκφράζεται κατά αυτής της ανωμαλίας και σπεύδουν να τον καταδικάσουν σαν ομοφοβικό, κ.λ.π.
Ο τρίτος λόγος είναι ο «μεσσιανικός». Η Αμερική, (βλέπε Νέα Τάξη) σήμερα ουσιαστικά και μέσω της Γερμανίας κυβερνά την Ευρώπη αλλά δεν κυριαρχεί ένεκα της Ρωσίας στην Ευρασία και αυτό την έχει εξοργίσει. Τα μεσσιανικά της σχέδια είναι να επικρατήσει απόλυτα στο μαλακό υπογάστριο της Γης, δηλαδή στην Ευρασία μέσω Ουκρανίας, Ρωσίας και Καζακστάν. Αλλά αυτό προς το πάρων δεν είναι εφικτό. Παλαιοτέρα είχε προσπαθήσει να στρέψει την Κίνα, (βλέπε γεωστρατηγικές αναλύσεις του καθηγητή Mearsheimer), κατά της Ρωσίας αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε βάρος της Αμερικής καθώς η Κίνα διάκειται φιλικά προς την Ρωσία. Για τον λόγο αυτό πολλοί θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον δεν βλέπουν άλλο μέσο να εκπληρώσει η Αμερική τον μεσσιανικό της ρόλο από τον ατομικό πόλεμο. Προς τον σκοπό αυτό έχει αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια να προπαγανδίζεται και αυτό προωθείται από τις διάφορες προτεσταντικές σέκτες και τα δορυφορικά τηλεοπτικά θρησκευτικά κανάλια, ο μεσσιανικός ρόλος της Αμερικής που προϋποθέτει την απόλυτη κυριαρχία της και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας για το…καλό της ανθρωπότητας.
Ο Ατλαντικός παράγοντας είναι ο πέμπτος λόγος. Η Ευρώπη από το 1945 μέσω του βορειοατλαντικού συμφώνου είναι στρατηγικά μια αμερικανική αποικία. Η κατάρρευση της ανατολικής Ευρώπη έδωσε την ευκαιρία στο ΝΑΤΟ να επεκταθεί στις βαλτικές χώρες και στην ανατολική Ευρώπη στις παρυφές της Μόσχας. Παρ όλο που ο σκοπός του ΝΑΤΟ ήταν να καταπολεμηθεί ο κομουνισμός, σήμερα αντί να καταργηθεί αφού εξέλειπε αυτός ο λόγος ύπαρξης του, επεκτείνεται και η αμερικανική προπαγάνδα το παρουσιάζει σαν τον κύριο προστάτη της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» της Ευρώπης που καταπατώνται στην Ρωσία. Έτσι το στρατοκρατικό αμερικανοκρατούμενο ΝΑΤΟ προβάλλεται σαν… ο προστάτης των ανθρωπίνων ελευθεριών. Αυτό όμως έχει προκαλέσει κάποιες πολιτικές αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που βλέπουν πως η Ευρώπη έχει καταντήσει ένα στρατηγικό προτεκτοράτο του αμερικανικού ΝΑΤΟ και ένα υποχείριο μιας αδίστακτης τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απόρροια αυτών των αντιδράσεων είναι το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, ο Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία, οι Ποντέμος στην Ισπανία, το UKIP στην Αγγλία. Το ΝΑΤΟ για να δικαιολογεί την συνέχιση της ύπαρξης του πρέπει να προβάλλει τον ρωσικό «κίνδυνο» μέχρι τελικής εξοντώσεως της Ρωσίας.
Τέλος υπάρχει και ο γεωστρατηγικος παράγοντας. Η Αμερική φαντάζει πως είναι το κέντρο του κόσμου όπως είχαν περιγράψει κάποτε την Αγγλία οι συγγραφείς, McKinder και Spykman. Ο κόσμος όλος γύρω από τον κεντρικό αμερικανικό άξονα θα πρέπει να ελέγχεται απόλυτα και με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι η Ουκρανία έπρεπε να καταστραφεί αντί να πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Τώρα λένε πως σχεδιάζεται ένας ολοκληρωτικός παγκόσμιος πόλεμος χρησιμοποιώντας και δορυφορικές χώρες. Για παράδειγμα χρησιμοποίει την Ιαπωνία εναντίον της Κίνας για να ελέγξει όσο μπορεί την ανερχόμενη κινεζική υπερδύναμη. Μια διάσπαση της Ρωσίας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για το Αμερικανικό Κέντρο του κόσμου, όπως και μια μελλοντική σε δεύτερη φάση διάσπαση της Κίνας, σύμφωνα πάντα με τα σχέδια του μεγάλου διδασκάλου του Ομπάμα, του Zbigniew Brzezinski.
Σύμφωνα με μια τελευταία έκθεση του Ινστιτούτο Brookings τον Φεβρουάριο του 2015 που επηρεάζεται από την σχολή σκέψης του Μπρεζίνσκυ, η Αμερική θα αναγκαστεί αργά η γρήγορα να προμηθεύσει με «ανωτέρου τύπου» οπλικά συστήματα το ναζιστικό καθεστώς του Κίεβου έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους Ρώσους στην ανατολική Ουκρανία, διευρύνοντας όμως με αυτόν τον τρόπο την αιματηρή σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Ο Francis Anthony Boyle, Αμερικανός καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο πανεπιστήμιο του Illinois των ΗΠΑ, σε άρθρο του στις 18/2/2015
τόνισε πως τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί στο αμερικανικό κογκρέσο ένα έντονα αντιρωσικό κλίμα. «Υπάρχουν δυο πολύ ισχυρές φατρίες εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά της Ρωσίας και των Ρώσων οι οποίες καθοδηγούν αυτή την πολιτική και υπάρχουν πολύ λίγες φωνές που αντιτίθενται σε αυτή». Όπως τόνισε ο Αμερικανός καθηγητής, «η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Από τότε που είχε εκραγεί η κρίση της Κούβας το 1962 δεν θυμάμαι μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση. Η κρίση της Κούβας με είχε προτρέψει από τότε να κάνω μια μελέτη για την Σοβιετική Ένωση στο πανεπιστήμιο του Σικάγου και του Χάρβαρντ και με την μεγάλη πείρα στο θέμα αυτό επισημαίνω για άλλη μια φορά τους κίνδυνους που οδηγεί αυτή η πολιτική των ΗΠΑ καθοδηγούμενη από τα σχέδια του Μπρεζίνσκυ γιατί υποτιμά με εγκληματικό τρόπο τις ρωσικές αντιδράσεις».
Η προσοχή της παγκόσμιας Ελίτ αυτή την χρονική περίοδο συγκεντρώνεται σε μια πλαγιοσκόπησης της Ρωσίας και στον πόλεμο της Συρίας. Οι εξελίξειες προκαλούν τον τρόμο για τις πιθανές συνέπειες μιας ολοκληρωτικής θερμής σύγκρουσης και την ομαδική κατευθυνόμενη έξοδο εκατομμυρίων από τη περιοχή αυτή, που αποστέλλονται σχεδιασμένα στην Ευρώπη για την διάλυση και πολτοποίηση των ευρωπαϊκών λαών με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα.
Η ψήφιση στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 από την τουρκική βουλή της παράτασης της άδειας στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων της Τουρκίας, κατά παράβαση κάθε διεθνούς δικαίου, (και κανένας ΟΗΕ δεν διαμαρτύρεται), η συγκέντρωση για πρώτη φορά μετά την εισβολή στο Ιράκ αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην περιοχή και οι πληροφορίες για αποστολή επίλεκτων ρωσικών κομάντος στο συριακό έδαφος, σκιαγραφούν ένα άκρως εκρηκτικό τοπίο.
Εκτός από τις ΗΠΑ και το Κατάρ φαίνεται πως έχει συνάψει συμφωνία με την Τουρκία για την συμμετοχή του σε επιχειρήσεις εντός του συριακού εδάφους. Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες το Κατάρ θα στείλει αεροπορικές δυνάμεις σε τουρκικά αεροδρόμια για να λάβουν μέρος υποτίθεται στις επιχειρήσεις στο συριακό έδαφος κατά της DAEŞ, (στρατιωτική δύναμη των Τζιχαντιστών). Συγκεκριμένα το Κατάρ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποίει το αεροδρόμιο του Ιντζιρλίκ μαζί με τις ΗΠΑ για να συμμετέχει στις πολεμικές επιχειρήσεις με αεροπορικές επιδρομές.
Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι το Κουρδικό όπου εδώ υπάρχει διαφωνία απόψεων από τις ΗΠΑ και την Τουρκία και από την άλλη το Ιράν που έχει δείξει τα «δόντια» του στη Τουρκία. Ένας από τους κυριότερους λόγους τουρκικής επέμβασης εναντίον των Κούρδων είναι η διαφαινόμενη δημιουργία διαδρόμου στην βόρειο Συρία υπό τον έλεγχο κυρίως του ΡΚΚ, (PYD, συριακός κλάδος του ΡΚΚ) που θα διοχετεύει το πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ στην Μεσόγειο και η πιθανότητα ανακήρυξη αυτονομίας της κουρδικής περιοχής γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την ανακήρυξη αυτονομίας στο τουρκικό Κουρδιστάν. Σύμφωνα με τον Mehmet Alşı Güller, αρθρογράφου και στρατηγικού αναλυτή της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, ο πόλεμος γίνεται καθαρά για αυτόν τον περίφημο ενεργειακό διάδρομο. Την κατάσταση επιδείνωσε και η ουσιαστικη κατάρρευση της διαδικασίας επίλυσης του κουρδικού που είχε διαφημίσει τα τελευταία χρόνια ο ίδιος ο Ερντογάν
Στον πιθανό Αρμαγεδδών στο ένα μέτωπο, το «Ατλαντικό», σύμφωνα με Mehmet Alşı Güller, βρίσκονται οι Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Μπαρζανί και από πίσω Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ. Στο άλλο μέτωπο βρίσκονται το Ιράν, Κίνα, Ρωσία, Ιράκ, Συρία και Λίβανος. Οι Κούρδοι βρίσκονται μεταξύ αυτών των δυο μετώπων αλλά είναι σαφής η αντιπαράθεση τους με τον Ερντογάν. Το ενδιαφέρων σε όλα αυτά είναι η στάση του Ισραήλ.
Ένεκα των εξελίξεων υπάρχει μια επαναπροσέγγισης Τουρκίας Ισραήλ με την πρωτοβουλία του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας , Feridun Sinirlioğlu. Όπως αποκαλύπτεται, στις 23 Ιουνίου 2015 ο τότε σύμβουλος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Feridun Sinirlioğlu, συναντήθηκε στην Ρώμη με τον διευθυντή του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Dore Gold, με τον οποίο συμφώνησαν ότι με την νέα τουρκική κυβέρνηση να δοθεί άδεια ώστε οι τουρκικές εταιρίες θα αναλάβουν να προωθήσουν το φυσικό αέριο του ισραηλινού κοιτάσματος Λεβιάθαν στην Τουρκία και από εκεί στην δυτική Ευρώπη. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν υλοποιηθούν αυτά τα σχέδια τότε η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελλάδα μένουν έξω και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την προώθηση του φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και αυτό μέσω Τουρκίας.
Η Μέση Ανατολή σήμερα μοιάζει περισσότερο με το θρυλικό αερόστατο Hindenburg γεμισμένο με υδρογόνο όπου μια σπίθα μπορεί να το πυροδοτήσει ανά πάσα στιγμή. Η Τουρκία αναφλέγει πυροτεχνήματα σε κάθε ρωσικό «αερόστατο» και έχει ήδη επιβάλλει περιορισμούς σε ρωσικά εμπορικά πλοία στα στενά του Βοσπόρου καθυστερώντας το πέρασμά τους σε παραβίαση των διεθνών συνθηκών. Βλέπουμε και έναν Ρώσο στρατιώτη ο οποίος φωτογραφήθηκε στο κατάστρωμα ενός ρωσικού πολεμικού πλοίου το Caesar Kunikov, με έναν πύραυλο να στοχεύει τους Τούρκους καθώς διέσχιζε το Βόσπορο.
Την κατάρριψη του ρωσικού τζετ στις 24 Νοεμβρίου 2015 από 2 τουρκικά F-16 ακολούθησε μια αυξημένη στρατιωτική ρωσική παρουσία στη Συρία, ενώ η Τουρκία απειλεί να κλείσει τα Στενά της στα ρωσικά πλοία αν θεωρήσει ότι απειλείται η εθνική της ασφάλεια. Ο Πούτιν προχώρησε στην εγκατάσταση πυραύλων S-400 μεγάλης εμβέλειας σε μια ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία, μόλις 50 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Τουρκία απειλώντας να καταρρίψει οποιοδήποτε τουρκικό τζετ.
Πολλοί στην Τουρκία μπορεί λανθασμένα να πιστέψουν ότι ο Πούτιν είναι μόνος του χωρίς να υπολογίζουν ότι η Κίνα μπορεί να σπεύσει σαν σύμμαχος για να βοηθήσει. Η Τουρκία αισθάνεται κάποια σιγουριά καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός θεωρεί ότι έχει την έγκριση των πράξεων του από τις ΗΠΑ, με τον «σκλάβο» του τον Ομπάμα και στην Ευρώπη, με την «παλλακίδα» του τη Μέρκελ από τη Γερμανία.
Η Ρωσία έχει από τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια. Πρόσφατα ο Vladimir Zhirinovsky πρότεινε να ρίξουν μια πυρηνική βόμβα στο Βόσπορο για να σβήσουν την Κωνσταντινούπολη. Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ίσως ήταν η τελευταία σταγόνα. Η οργή της κοινής γνώμης στην Ρωσίας για την Τουρκία άρχισε πριν λίγο καιρό και αφορούσε τον Καύκασο, τη Μεσσόγειο, την Κύπρο και πιο πέρα. Η Ρωσία σύντομα θα αυξήσει τις κυρώσεις της κατά της Τουρκίας με την υποστήριξη και άλλων συμμάχων της όπως το Ιράν Κίνα και Ινδία. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η Τουρκία έχει πολλούς φίλους στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει επίσης μια μεγάλη συμμαχία με Ιράκ, Ιράν στην Μέση Ανατολή.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας του ιρακινού κοινοβουλίου Zamili κατήγγειλε την κίνηση της Τουρκίας προς τη Μοσούλη σαν μια εισβολή. Πρόσθεσε ότι τα τουρκικά στρατεύματα έχουν ως στόχο την κυριαρχία του Ιράκ. Οι ιρακινές αεροπορικές δυνάμεις ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό, Haider al-Abadi, για την κατάσταση και περίμεναν την άδεια του για να επιτεθούν στα τουρκικά στρατεύματα. Η λανθασμένη πολιτική της Αμερικής για την Μέση Ανατολή δημιούργησε ένα κενό το οποίο επιδιώκουν να «γεμίσουν» το Ιράν και η Τουρκία.
Η Μοσούλη ήταν κάτω από τον έλεγχο του Ιρακινού Κουρδιστάν μέχρι το προηγούμενο χρόνο. Αλλά τον Ιούνιο του 2014 οι τρομοκρατικές ομάδες της ISIS κατέλαβαν τη μεγαλύτερη πόλη του βορείου Ιράκ μετά από σκληρές συγκρούσεις με τις Ιρακινές κουρδικές δυνάμεις. Η Τουρκία στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τον πόλεμο κατά του ISIS σαν μια δικαιολογία για να διεισδύσει στα πιο πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου του Ιράκ. Υπάρχει ένα παλιό μίσος από τους Άραβες προς τους Τούρκους. Πιο πολλές πιθανότητες έχουν Τούρκοι να τα βρουν με τους Κούρδους του β Ιράκ, παρά με τους Άραβες.
Για πολλούς το 2016 θα είναι το πιο κρίσιμο έτος και το έτος των πιο κρίσημων αμερικανικών εκλογών. Για τον λόγο αυτό η ανάγκη πνευματικής καθοδήγησης για ένα ηγέτη του αναστήματος του Πούτιν τον οδήγησε στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος.
Η σκηνή που ο Πούτιν έκανε την προσευχή του μπροστά τον ιερό ναό του Άξιον Εστί. ήταν η πιο συγκινητική εικόνα της επίσκεψης του στο Άγιο Όρος.
Δυστυχώς. δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κανένα Έλληνα πολιτικό ηγέτη να κάνει το ίδιο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

304 σχόλια:

 1. Field Engineer is an online marketplace that connects businesses who have jobs with Telecom Engineers who have the skills and availability to complete them.
  know more: Field Engineer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Install your office.com/Setup by downloading now. Microsoft Office applications are a complete package if multiple integrations like Microsoft Office, Microsoft Power Point, Microsoft Excel etc. 
  McAfee.com/Activate Since the world is developing each day with new computerized advances, digital dangers, malware, information, and harming diseases have additionally turned out to be increasingly more progressed with every day. These digital contamination's harm a gadget or documents in different ways. McAfee.com/Activate  follows the concept of refine your system, you don’t need to worry about data loss or system failure because of the malfunctions. McAfee.com/Activate   works finely on every system including android and ios and supports device like, computer, laptops, mobile phones and tablets. Norton.com/Setup  McAfee.com/Activate 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. McAfee is one of the most known security suites for computers and other advanced gadgets. By introducing McAfee in your computer, you can keep your gadget from such web dangers and noxious programming. McAfee has won the trust of a huge number of clients around the world.
  mcafee.com/activate | www.mcafee.com/activate | mcafee download
  McAfee antivirus programming incorporates an individual firewall and offers WebAdvisor apparatus. You just need to take one membership of McAfee antivirus to utilize its administrations. This antivirus squares infections and malware, which can hurt your own information and gadget.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Notwithstanding that, Norton Internet Security gives all that you have to defend your PC from dangers both new and rising.
  This even enables the product to get out vindictive programming which isn't known at this point, since it distinguishes the conduct of such programming as opposed to the product itself. Norton Internet Security gives all that you have to defend your PC from dangers
  norton.com/setup || norton download | norton login | norton.com/setup | Norton setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. One exceptional feature you will see on the Plenty Of Fish Login Page is the chemistry predictor through which the clients have the decision of going through a single or the entirety of the available tests which incorporate psychological assessment, sex test, chemistry assessment, keeper test, and needs assessment.
  For more details visit!
  https://plenty-offish.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. canon.com/ijsetup offers the Printer Setup download link where you can install the printer setup further. office.com/setup gives multiple options to activate and register setup for everything you work on office products. Visit roku.com/link & roku.com/link/activation and enter the link code shown on your display to connect Roku with your account and device as well. The 123.hp.com/setup & 123.hp.com/setup is actually a website which is set up by HP technicians to help people set up their HP Printer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Twitch TV has been the greatest and the most famous video streaming platform for every gamer on this planet
  twitch.tv/activate .
  The 123.hp.com/setup & 123.hp.com/setup is actually a website which is set up by HP technicians to help people set up their HP Printer. Go to mcafee. com/activeate and register your subscribed McAfee product such as McAfee total protection or McAfee Internet Security. Use the 6 digit amazon mytv code displayed on your smart tv screen at Amazon.com/mytv .

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 8. Garmin Express is an extremely versatile software application available for both Windows and Mac devices. However, you are required to check the specified requirements and ensure your system conforms to it. This is extremely important for flawless setup and unmatched performance.


  Garmin.com/Express

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. I like the valuable information you provided in your article. I'm sure I'll get a lot of new stuff here! ฝาก-ถอน isc888

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. QuickBooks error code H202 occurs when QB desktop tries to establish a connection with your company file but cannot due to a server issue. To resolve QuickBooks error code H202, firstly, you will have to verify the network connectivity. For that, open the Run dialogue box, type CMD, hit enter. Once the command window opens, type the Ping servername and press the enter button. The alternate solution is to use the QuickBooks file doctor tool to fix the network issues. If these steps do not resolve the problem, then the firewall settings might be blocking the QuickBooks operation. You can temporarily turn it off and check if it fixes the H202 error in QuickBooks.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Thanks for sharing this great article. Hi, I am John Smith, I am working as a technical manager at email support. I have 3 years of experience in this field. If you have any problems related to the AIM mail settings, then please contact for instant help related to email problems.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Roadrunner Email Support is an mind-blowing e-mail help provider.Our Team of professional will offer you the nice Support call on toll loose quantity +1-833-536-6219
  https://roadrunnermailsupport.com/roadrunner-email-problems/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. If you Canon printer offline and you are unable to complete the scheduled tasks? This might happen if your printer is not connected properly to the power source but most of us overlook this because it is so basic. Your first step must be to check the connection between the printer and the power source and see if there are any loose wires or not.
  If it is properly connected then you can open the control panel in order to see if the canon printer is set as the default printer or not. If more than one printer is connected and some other printer is set as default then your canon printer will show offline.
  If you are still stuck in the Canon printer offline situation then you can connect with us and the experts will help you to get it back online.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Commenting on a blog is an art. Good comments create relations. You’re doing great work. Keep it up. We provide the highest quality in mold remediation services, asbestos removal & water dry out in Maricopa County including Phoenix, Mesa, Chandler, Glendale, Scottsdale, and Gilbert! for more information visit our website We water damage restoration | Water Restoration experts | water cleanup experts

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Nice content thanks for sharing with Us. If you are facing from Canon Printer Offline Error, then Fix Canon printer offline error you have to place a single call at Canon customer Support Phone Number to resolve this issue.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Nice content thanks for sharing with Us. Are you looking for Brother printer install? If you want to connect your computer or system, you’ve come to the right place! How to install brother printer This article will show you how to make it quickly and easily!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. At whatever point it gets tough to deal with the school assignments, getting Assignment Help in Malaysia is an insightful decision. Students regularly miss assignment submission deadlines and gain low grades. That is actually where assignment help online is valuable. Greatassignmenthelp.com has best assignment experts, who are equipped for giving quality assignment help and writing services at low costs. To start with, you need to comprehend what is Assignment Helper online? Is it equal to assignment writing for you? Here is the answer. We don't write an assignment for you.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Various websites have added a wide menu in order to lure the gamblers constantly flocking together, thus becoming the isc888 สมัครสมาชิก stop for our peddler tables to put on paper or write different to play on the website. Instead, it is easier and safer than that.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Nous souffrons tous à certains moments de maux de dos, mais nous ne guérissons pas tous aussi facilement et souffrons de graves problèmes de dos. Selon vous, quelle est la cause de l'augmentation des problèmes de dos chez les gens de nos jours? Oui! Ce n’est rien d’autre que nos modes de vie qui nous conduisent non seulement à des problèmes de dos, mais aussi à d’autres problèmes de santé graves. Selon les statistiques, une personne moyenne passe plus de 55% de son temps assis et si votre travail consiste à rester assis toute la journée, ce pourcentage sera beaucoup plus élevé pour vous. Au milieu de cela, ne pas prendre des intervalles appropriés entre les travaux ou ne pas maintenir une bonne posture peut vous causer des problèmes de dos à court ou à long terme. Une fois que vous avez déterminé la hauteur optimale de votre bureau, vous devrez alors sélectionner les sièges appropriés. Les chaise de bureau ergonomique à Montpellier sont un excellent choix; cependant, gardez à l'esprit qu'il ne suffit pas d'en posséder un pour préserver votre dos. Que vous utilisiez une chaise de bureau traditionnelle ou une option ergonomique comme une chaise agenouillée suédoise ou un ballon d'exercice suisse, vous devrez également l'ajuster à vos proportions individuelles.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. WordPress is the most popular website builder, better known to provide elegant, secured, mobile, and SEO friendly sites. You can easily create the website using WordPress and manage the site using a simple yet powerful platform. Besides all these features, WordPress support is very prompt and available through live chats, email, and forums. The optimum support is vital to build trust, and that’s what we do for WordPress users worldwide. Here is what we provide:

  1. Speed Optimization: Our experts will optimize the website speed to enhance user experience and hosting services.

  2. Cloud backups: We provide the backup service so that you can store the content in the cloud. This will help you to restore the crashed website in a moment.

  3. Monitor the uptime: We hate downtime, and our services will notify you when your website is down. Do not worry; we will also fix it.

  4. All-time Security: Our alert 24/7 security will strengthen your site against hacking.

  All you need to do is call our support number, describe the WordPress issue in detail, and resolve the issue in a few minutes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. My Printer is also equipped with MAC address. I don’t know my printer MAC address exactly. I know very well that the Mac address is mainly used to recognize the each gadget connected to a network. I want to find out the Mac address of my printer machine. Due to lack of technical knowledge, I am not able to find the Mac address of my printing machine. It is a difficult job for me, hence I am facing technical problems. I am searching my printer mac address correctly, but I am failing to access correctly. I have never done this job, hence I am getting technical troubles. I am not able to guess what should I do for this problem? I am using my whole knowledge to find media access control of my printer machine. But I am not able to find it rightly. Could anyone suggest the simple ways to find printer mac address?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Windstream login issues are common. You can fix them all on your own with a little guidance. This is why we bring to you this quick guide addressing all your concerns and queries regarding windstream email login issues at the snap of the fingers.

  windstream login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. An error in the icon can result in
  Yahoo small business login glitch and therefore it becomes all the more necessary to use the help that is offered by the customer care team. You can also take an alternative by using the support webpage of the service and implementing their solutions to get rid of the problem.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Get Cash app customer service to comprehend the money related to equality?
  While the Cash Card is given by Sutton bank which appears to be a brisk store fuse filled by LinColn sparing bank. This current bank's obligation is to give Square Cash app customers planning and another financial adjustment number that is utilized for the store. Because of having any requests, by then use
  Cash app customer service.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Lanier Islands Wedding Atlanta prices are a subject of research for couples to marry. In fact, Lanier Islands wedding venue reviews should be given more attention. Lanier Islands images will help you decide.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Mcafee is an antivirus that provides protection to your device from various online threats. McAfee Account Login will help you to use various features. You first have to start with the McAfee Login process for getting access to all the information regarding your Mcafee account. The login is simple as well as an easy process.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. There where a lot of holy places of Muslims across Syria but they where destroyed by Israel and they captured the west bank and looted homes of Syrian people.
  mcafee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. We can say this world is heading towards a big destruction .These super power countries had developed Things for that to happen.
  office.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Netflix Phone Number:- Netflix offers a customised streaming service that allows customers of the organisation to watch movies and TV shows ("Netflix content") streamed to some Internet-connected TVs, computers and other devices over the Internet ("Netflix ready devices"). These Terms of Use regulate the use of the company's service by the consumer. The Netflix membership of the client will continue until terminated. To use the Netflix service, the website user must have Internet access and a ready-to-use Netflix system, and must have one or more payment methods to www.netflix.com. A variety of membership plans may be provided by Netflix, including exclusive promotional plans or memberships offered by third parties in accordance with the provision of goods and services of their own. Some subscription plans which have various requirements and restrictions that will be disclosed at the sign-up of the customer or in other correspondence made available to the customer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. As we know, printers have become a must-have in today's era. With an advanced printer, people can handle all their printing needs. Canon is the organisation that provides people worldwide with the best printer service. With canon, users of advanced-quality printers can not only print high-quality copies of their documents and images, but can also scan, fax, and duplex copies. We should also not deny, in addition to all this consistency, the fact that a printer is originally a computer and often a machine falls ill. They quit working, hampering the job. Similarly, one of them is the Canon printer and can cause you problems such as Canon Printer in Error State. A number of people who use Canon printers in their daily work can experience a "Canon Printer in Error State" printer error. They also often seek assistance to address this challenging issue. You need a particular machine as well as printer experience to solve these types of problems. Therefore, if you are unable to address this issue, then it is best to look for the assistance of an expert. You may use the assistance of Canon Support team members to correct this issue at a rapid pace. The professional technicians will definitely assist you to repair the problem. They also make sure that you have not encountered these kinds of problems for a long time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Hi! this is nice article you shared with great information. Thanks for giving such a wonderful informative information. I hope you will publish again such type of post. Geek Squad Appointment | PayPal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. By what does the Cash app customer service report to the IRS?

  Cash app is needed here to record a copy of Form 1099B to the IRS for the applicable cost year. You can figure it to deal with your great position and disasters. Truly, there is a law, that is the explanation you have a need to reply to the IRS. If you have any sales concerning it, by then use Cash app customer service.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Online platform for the fastest online payday loans. Getting you .online payday loans for bad credit and no credit line is easier now than ever. Apply in as few min and get an instant loan decision. Contact payday loan near me

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Very helpful article information here and, When I seek for this I found this website at the top of all blogs in google. I am happy to find this blog data very needful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the unquiet and mind blowing content and this thing I found in you release. online assignment help Australia -
  do my assignment -
  thesis statement help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. The Dolby atmosphere provides superb sound quality, and we also have a fingerprint reader for added security. The connectivity options on this laptop are Three USB 3.1 Gen 1, two USB Type-C / Thunderbolt 3, Mini DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Ethernet (RJ-45), headphone/microphone combo jack, side docking connector, security keyhole.best laptop for virtual machines

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. CBS app on Roku will assist you to watch the super bowl live stream. Yes, this time, it has scored rights to stream the entire game. You can also watch this game with the help of FOX Sports, Hulu with Live TV, Sling TV, Fubo TV, etc., once after subscribing to their packages. visit How to watch super bowl on roku. Call tech support via +1-850-789-2110

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Generally, we find it hard to perform research for any activity. Some scholars don’t find dissertation writing interesting as they feel inactive for collecting information. For them, the best solution is to hire experts and place an order for Dissertation Help services. You can collect valuable information for your dissertation using the assistance of professionals. If you are looking for a reliable service provider, you must explore our dissertation writing services.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. If you are new to Roku, get help from Roku.com/support to activate your streaming device. It’s easy to complete the activation if you learn the activation steps. At first; fix the necessary hardware and then select the appropriate network settings. If the connection is active, sign in to the account to collect the activation code. This code must be provided on the page, Roku.com/link to complete the channel activation process. Our team of Roku support is trained to answer your queries, activate Roku streaming device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. I read your blog and i found it very interesting and useful blog for me. I hope you will post more like this, i am very thankful to you for these type of post.
  AOL Customer Service Email Hacked

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. The day to day activities of the users are tracked easily without any difficulty of running out of the updates and crucial details such as the missing calories. Garmin GPS is very useful device, Garmin gps update also helps one to stay up to date with maps.Garmin GPS will perform to receive information from satellite for all the data that will require the maps. Update Garmin express and enjoy the latest features fo tracking all your directions. Garmin express also allows a user to install voices and download product manuals. It is very common to a user can automatically update your maps.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Among all the other shotguns, The Remington 870 seems to be the perfect candidate. But we have decided to choose the Mossberg 500. It’s the most extraordinary shotgun ever. Despite several breakthroughs in modern warfare, the weapon has managed to stay intact. The United States authority is a huge fan. It has also become one of the best guns to buy online. The Weatherby SA-08 is the finest shotgun that can be used for hunting. But what matters is the caliber. Unless you get a proper cartridge, then the outcome will not be good.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Get the steps to fix AOL mail sign in issues such as authentication issues, can not sign in , Unblock AOL account and so on. For more queries reach us & get best help.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. When you do connect the Canon printer into your pc, your system does not need to install the driver on it.
  ij.start canon | http //ij.start.canon
  |Webroot.com/secure |Webroot.cpm/safe
  is the leading antivirus software in the list of software, protecting data and devices. Webroot is a compatible antivirus program that can be easily used in offices and even homes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. How To Get Money Off Cash App Without Bank Account With Ease?

  Are you one of those who are looking to know about the way to know How to Get Money Off Cash App Without Bank Account? All you need to do is to contact the troubleshooting professionals and experts who will help out in every possible manner. Here, you will need to implement the instructions and guidelines to do the same in a hassle-free manner.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Are you looking For AOL mail imap setting and POP moves email from the server to your device (PC, tablet, smartphone) when you're accessing email and either saves or deletes it from the server and your inbox. With the IMAP setting, email that is received at your mail server stays there, allowing you to track what is happening in each local inbox. for more to connect our technical expert engineers can help you all.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 48. Connect with us to Get money on cash app without bank account.

  We have a competent team of cash app technical executives that helps in eliminating all your technical issues. Whether you want How to Get money on cash app without bank account or get a refund, just rely on our cash app support technical team for this. Make sure to get instant support without any fail from us.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. cash app login error can be frustrating when you need to make an urgent payment. You get such errors on your mobile app and these can be fixed by applying the troubleshooting steps.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Akshi Engineers has the resources to < a URL=https://www.akshi.co.in/gear-boxes.html>Gear Boxes Manufacturer in India at affordable and reasonable prices. To learn more contact us to discuss how we can fulfill your requirment of Gear Boxes as soon as doable. Our Company offering all the equipment realtes to rolling mill industry with 100% satisfaction or quality at best prices in india and other countries. For more information cantact us or visit our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Akshi Engineers has the resources to Gear Boxes Manufacturer in India at affordable and reasonable prices. To learn more contact us to discuss how we can fulfill your requirment of Gear Boxes as soon as doable. Our Company offering all the equipment realtes to rolling mill industry with 100% satisfaction or quality at best prices in india and other countries. For more information cantact us or visit our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. How to Activate Cartoon Network on Roku

  1.Initially, Press the home button.
  2.Navigate to the Roku channel store
  3.Search for cartoon network
  4.Add the channel to your watchlist to see an activation code.
  5.Now, Google for cartoonnetwork.com/activate
  6.Then, Enter your activation code.
  7.Login in using your Roku account.
  8.Move on and Tap "what to watch" and Choose the channel store.
  9.Search for cartoon network and add.
  10.Yup! Activation is Done

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Create a Roku account and make a note of the Roku Sign in credentials to proceed with the activation. After accessing the account, collect the Roku activation code and enter the code by navigating to the page, Roku.com/link. Fix Roku login errors if any. Please contact our network support @ +1-820-300-0570 , if you require any help to execute Roku.com Sign in instructions to activate the device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. This is Very very nice article. Everyone should read. Thanks for sharing. Don't miss WORLD'S BEST GAME 4 �� GameDownload

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. If you are facing issues with Roadrunner email setting Check your email server settings such as SMTP, IMAP, and POP and correct them to avoid Roadrunner email not working, Check internet connectivity in your device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Your article post has decent and helpful subject information would like to appreciate you for outstanding content delivery. Your knowledge are much like my own concerning this subject. I will visit daily your posts because I know. It may be very beneficial for me. Thank you for the sharing. music assignment help -
  c plus plus assignment help -
  assignment help chicago

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Best wedding planner in Delhi In this website you will get latest updates regarding the destination wedding in delhi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. NETGEAR EXTENDER SETUP In this website you will get latest updates regarding the NETGEAR EXTENDER SETUP.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Cordelia Cruise Honeymoon Offers In this website you will get latest updates regarding the Cordelia Cruise Honeymoon Offers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Descriptive English In this website you will get latest updates regarding the Descriptive English.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. New BMW 340i Review In this website you will get latest updates regarding the New BMW 340i Review.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. The stuff you give here is intriguing you buckle down. much obliged for sharing this blog. Marvelous and useful blog. I generally like your blog on the grounds that your online journals are actually quite noteworthy.
  plex.tv/link | unblocked games

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. You've got a Samsung smart television and seeking to start out amazon prime video on your Samsung smart and unexpectedly it won't open, it won't load and you'll face difficulty of amazon prime video no longer working on Samsung smart tv sometimes with a basic fixes , you will find numerous methods to fix this issue, lets watch all probable procedures to resolve amazon prime video not focusing on your own Samsung smart tv in more detail.
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. When there's that an account correlated with, you are going to get an email using that a connection to make a fresh password. In the event you never watch this particular email in that your in box over a quarter hour, try to find it into that your junk mailbox. In the event you find there, please indicate that the email rather than Junk and then add @hulu.com into your own address publication.
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Hulu is now beginning to let audiences see tv-shows on that their mobiles and tablet computers without even spending money on a subscription. Beginning on Android now, virtually everything which you may now see at No Cost on Hulu's site may now be viewed at No Cost on cellular apparatus.
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  hulu.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 67. Installing the printer on a Windows 10 computer is no banger at all. Well, you can start by connecting the printer to the computer by using the USB cord. From the start menu, open the settings app. Now you will have to choose the Devices option and click to add the printer or scanner. In case if the Windows finds out that the printer is present, select the printer’s name and take note of the on-screen guidelines to complete the installation. Choose refresh to avert any unwanted issues in the upcoming days. Just visit our blog HP Printer Setup or call our support number +1-850-761-8950

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Your blog is filled with unique good articles! I was impressed how well you express your thoughts.

  BIMS Kerala , BIMS Kerala Treasury, BIMS Kerala Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Thanks for share this helpful post. We have an online store of leather jackets. We are offering worldwide free shipping on every order.
  BLACK LEATHER JACKET
  FLYING JACKETS
  LEATHER BOMBER JACKET
  SHEARLING JACKETS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. our team of Tableau assignment help specialists can likewise direct you to gauge the forecast stretches and the accounting for occasional inconstancy. Despite your tableau homework help necessity, you can contact us, and we will take it from that point. cheap assignment help , write my assignment

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Microsoft service such as OneDrive, Outlook.com, Skype, or Xbox Live, it means you already have an account that you can use for any Microsoft activity
  Microsoft365.com/setup.
  Canon offers the Printer Setup download link where you can install the printer setup further.
  http //ij.start.canon , https //ij.start.canon
  Canon printers fall in the list of well-known and popular printer brands. Moreover, they are known for providing high-quality printing documents.
  http //ij.start.canon
  https //ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Amazon is well known for their massive internet shopping network, but in case you have an Amazon Prime accounts you will find lots of additional advantages to get out of their services.
  mytv
  mytv
  mytv
  amazon.com/code
  mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. For Amazon gift card redeem - Are you looking to redeem an amazon gift card visit the web www.amazon.com/redeem enter your gift coupon code and complete your redeem process no longer?
  For more info about AOL mail login
  AOL login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Games will give entertainment and also helps us to think in every perspective. Google Surprise Spinner has 19 different games which helps you find more entertainment.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. WHY DO YOU NEED to Select AMAZON PRIME VIDEO AS YOUR STREAMING PARTNER? There are several reasons as a result of which you must embrace Amazon Prime Video as your streaming partner. Let us Find out that are these reasons:
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  mytv

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Go to noton.com/setup norton.con/setup noton.com/setup norton.con/setup and download Norton setup. With over 64+ Million Users, Norton is already on the list of best antivirus security that helps you manage your digital life anywhere.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Are you looking for block unwanted email on yahoo, have any trouble can follow the onscreen instruction or connect our highly experienced engineers team can resolve your query at a time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. The 3rd solution is through external devices which can be linked to the television throughout the HDMI input signal and that utilize software much like this one described previously. These teams should have the state Amazon Prime Video application to perform.
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  amazon.com/mytv
  www.amazon.com/mytv
  amazon.com/code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Nice content thanks for sharing with us. If you are facing any issues due to CenturyLink email server setting which SMTP, POP3 and IMAP follow this post can help you all.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Let us help you to begin HP Printer Setup and Installation. If www.123.hp.com/setup steps are clear, you can begin execution right away. At first, check if you have the necessary requirements. If yes, find the appropriate port to fix the hardware. Then switch the device ON and go to the device control panel to choose the option, wireless setup wizard. Find the available networks. Select and provide the Wireless network SSID, Password. Then proceed with the on-screen guidelines to establish the connection. You can also check if the WPS feature is compatible. If yes enable the appropriate settings. The software update is the next step. Access the driver download portal; provide the Printer name, Version to download the matching software. Please contact our customer support for HP Printer Setup and Installation assistance.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Canon printer drivers and software are essential to install and set up your Cannon device. Ij.start.cannon is the solution for easy Canon printer drivers download. Ij.start.cannon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. WatchCartoonOnline is an anime streaming website that allows you to watch HD video quality English dubbed cartoons for free.
  Telugu Dj Songs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. The station activation steps to build the Twitch television activation-code really are fairly easy. Simply visit the browser and then key in Twitch television Publish , and as soon as you've finished filling at the credentials in every single area, you may be re directed into the'Publish' button. No dependence on any other outside application or internet site, only an email address, password, and also a couple more credentials for enrollment. If you have a merchant account, then you may even make a brand new account and follow the display directions.
  twitch.tv/activate
  twitch.tv/activate
  pluto.tv/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. It is truly an amazing article to read. I am fascinated by the level of research you do. I provide essay writing help to students from various countries. Be it an English word or a researched economics assignment or a case study, we provide assignment help in all areas. So, if you come across any requirement where assignment writing services are required, feel free to connect with doassignmnethelp for instant help. Visit our website to know about all our services. We do provide our services at competitive rates and focus on delivering quality content so the students always score good grades.
  Continue reading: Best essay writing service.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Great post! I am actually getting ready to across this information, is very helpful my friend. Also great blog here with all of the valuable information you have. Keep up the good work you are doing.
  webroot.com/safe

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Go through the canon.com/ijsetup webpage, click Set Up and start the Canon ij printer setup process. If you have a Canon inkjet printer (wireless or wired), setting up the complete printer is easy. To download canon printer drivers and install them on your pc, visit canon.com/ijsetup and follow instructions

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. With the Alaska Airlines Manage Booking option, passengers can apply desirable changes to their existing booking without any hassle. Follow some simple steps on the airline’s official site to modify your reservation.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Nice blog


  10 Best Paco Rabanne Fragrances for Women in 2021<\a>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Everything you need to know about how to resolve cash app dispute?

  To resolve money laundering applications, contact a support person who will assist you during the process. Fraudulent transactions can also be protested. Fraudulent transactions are transactions in which you are not involved. This can happen if cash app dispute your account is hacked or your money card is lost or stolen. If you find a fraudulent transaction, please report your card if it is lost or stolen and contact the support team on our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. It’s not challenging to fix Roku Error Code 018 if you choose the appropriate troubleshooting guide. Before you begin the troubleshooting, understand what causes the error to pop up on your device screen. Roku error 018 occurs due to poor internet connection. Hence you can improve the network signal strength to the maximum. If the error codes persist, contact our Roku customer support for troubleshooting assistance.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Canon setup is the Official support site. Download Canon inkjet scanners and printers setup for multiple devices including MAXIFY, PIXMA, CanoScan, and imagePROGRAF. ij.start canon | ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Microsoft365.com/setup allows you to download and activate the Microsoft Office setup. Microsoft 365 plans for personal and home provides robust Office desktop apps including Word, PowerPoint, Excel, Outlook, and OneNote. Microsoft 365 subscribers can always install the latest version of MS Office and get frequent software updates. Microsoft365.com/setup | Skype Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. There are many usa escort agencies in the USA. But when it comes to genuine and most trustworthy none can stand with us. Escort city We are the top female escort, American call girlsservice provider in the USA. If you choose our female escort service, it will definitely be a wise decision. Offer In Call or OutCall escort service only all VIP hotels. Top-rated New York City escorts updated for 2021. View decadent high-res photos of irresistible escorts available right now. Escort service in California | ESCORT in New York City

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Pretty! This was an extremely wonderful post. Thanks for providing these details. amazon.com/code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Check out Assignment Studio if you need help with writing a thesis statement from professional writers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. How does Facebook have live chat support to make a report with no issue for us?

  To settle down your solicitation does Facebook have live chat support to induce a report, to if it's not all that much difficulty, hit here. You can utilize this live chat whenever from any spot to pick your requesting in a brand name way. You simply need to ensure that, you didn't open any befuddling site.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. I really like your post, I always like to read quality content having accurate information regarding the subject. Thanks for sharing. It is such a very amazing post.
  Paypal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. McAfee antivirus on any device. Once you visit the retail store like Walmart and Best buy, they issue you a retail card that holds McAfee 25 digit activation code in its backside mcafe.com/activate , macfee.com/activate
  mcafee.com/activate

  Install Norton setup from norton and set up on your current device. Enter your 25 digits Norton product key and download Norton setup.
  norton.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 99. McAfee anti-virus reduces cybercrime rates as well as safeguard your personal data. To get McAfee security , you need to purchase a 25-digit McAfee activation code and use it for McAfee activate.
  macfee.com/activate.
  Office.com/setup Home & Student 2019

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Showtime Anytime is one of the online video streaming platforms Like Amazon prime video, which is exclusively available in the USA. To know more interesting details about Showtime Anytime you can visit us at showtimeanytime/activate
  Netflix is one of the most popular online video streaming platforms all over the world. which can be accessed just by paying for a monthly subscription account. To get more details about this feel free to visit Netflix login whenever you are free.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. very nice blogs!!! i have to learning for lot of information for this sites.Sharing for wonderful information. Thanks for sharing this valuable information to our vision. You have posted a trust worthy blog keep sharing
  Paypal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Activate Starz and select the entertaining Starz channel programs to begin streaming. You will enjoy watching the Starz channel programs such as Outlander, Power, P Valley, Black Sails, Power, American Gods, and much more. The channel activation is not a challenging task. You can choose a compatible device, execute the setup. Then add the Starz channel by navigating to the device app store or channel store. After launching the channel app, collect the channel activation code. Finally, enter the code by visiting the channel activation portal. Contact our customer support for channel activation assistance @ +1-805-243-0300.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. lsm99 เว็บหลัก เรามีเกมการพนันที่ได้รวบรวมเอาไว้อย่างมากมายไม่ว่าจะเป็นกีฬาจากทุกมุมโลกและเกมคาสิโนออนไลน์ยอดฮิต ลูกค้าสามารถสมัคร กับเราพร้อมรับโบนัสทันที 20% ของยอดฝาก สูงสุด 2,000 บาท ทำรายการรวดเร็วทันใจเพียง 2 นาทีเท่านั้น

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. mcafee.com/activate - Find the McAfee antivirus download, install & activation steps. Enter McAfee activate code and get started at www.mcafee.com/activate.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Going through 123.hp.com/laserjet provides wired and wireless, both Hp printer software download options, hence if you have hp wireless printer, connect it with below steps;
  Turn on the hp printer and connect to home WiFi also, see the available WiFi networks on display.
  Go to norton.com/setup and download Norton setup. With over 64+ Million Users, Norton is already on the list of best antivirus security that helps you manage your digital life anywhere. If you have a Norton product key

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Great thanks for sharing it was very informative blog. A useful wording is a great way to highlight the significant aspects of the topic keep it up.

  pluto.tv/activate | Netflix Party

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. This is an informative post, please find nearby stores on fyndhere ios and andriod app

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. This is an informative post, please find nearby stores on fyndhere ios and andriod app

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. I’m happy to suggest the best blog about adding and activating Tubi TV via tubitv/activate, and it also includes features of Tubi TV and popular shows that you can stream on Tubi TV. If you’re unaware of activating Tubi TV via tubitv/activate or struggling with any errors during the activation, go through the blog for more information and clarification about tubi.tv/activate. And the article was evident, and the steps given were understandable and straightforward. You can also refer these blogs to your friends and family.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. I agree with you. I was looking for some cross-references, and found this one. I really think that I found something worth reading. I am putting it on my RSS feed to ensure that I don't miss out on your posts.

  Etech

  Sorry, No Manipulations With Clipboard Allowed
  VIPBox
  TheWatchSeries.to

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. I have been reading your posts for quite some time. And everytime, it adds to my knowledge. But could you please elaborate on the last section in your upcoming post? Keep writing.
  tech ransom
  Gorgeous Rainmeter Skins
  Google Picasa Alternatives
  [pii_email_ddb7b0ca0f8cb4d23f14]
  Best Windows 10 Apps
  8 Best Voice Changer Apps for Discord
  Cool Discord Bots
  SNES Emulators

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Let us help you to activate Crackle channel using the page, crackle.com/activate. The process of activation is easy if you learn the activation steps. You can choose a compatible device and move to the store to add Crackle channel. Check if you can find the added crackle channel. If yes, tap on the channel icon and log in with the appropriate credentials. The activation code must be typed on the page, crackle.com/activate to complete the channel activation. You can now pick the best shows on the channel to start streaming. For help and support to activate the Sony crackle channel, reach out to our team of customer support @ +1-805-221-0330

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Go through the canon.com/ijsetup webpage,e, click Set Up and start the Canon ij printer setup process. If you have a Canon inkjet printer (wireless or wired), setting up the complete printer is easy.
  microsoft365.com/setup allows you to download and activate the Microsoft Office setup. Microsoft 365 plans for personal and home provides robust Office desktop apps including Word, PowerPoint, Excel, Outlook, and OneNote.
  Go through the canon.com/ijsetup webpage,e, click Set Up and start the Canon ij printer setup process. If you have a Canon inkjet printer (wireless or wired), setting up the complete printer is easy.
  microsoft365.com/setup allows you to download and activate the Microsoft Office setup. Microsoft 365 plans for personal and home provides robust Office desktop apps including Word, PowerPoint, Excel, Outlook, and OneNote.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. For venmo login with Venmo, Facebook, or PayPal login details, follow these guidelines. If you want to sign in to Venmo Groups, then use the details given here.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. quickbooks login makes online accounting easy. Log in to your QuickBooks Online account to keep track of the money you spend and to see how much money you are making.
  quickbooks unrecoverable error |
  quickbooks error 3371 |

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Nice post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the ultimate section 🙂 I take care of such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.
  Essay on ecosystem restoration

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Go through the canon.com/ijsetup webpage,e, click Set Up and start the Canon ij printer setup process. If you have a Canon inkjet printer (wireless or wired), setting up the complete printer is easy.
  microsoft365.com/setup allows you to download and activate the Microsoft Office setup. Microsoft 365 plans for personal and home provides robust Office desktop apps including Word, PowerPoint, Excel, Outlook, and OneNote.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Go through the 123.hp.com/laserjet provides wired and wireless, both Hp printer software download options, hence if you have hp wireless printer, connect it with below steps;
  Turn on the hp printer and connect to home WiFi also, see the available WiFi networks on display.
  Go to norton.com/setup and download Norton setup. With over 64+ Million Users, Norton is already on the list of best antivirus security that helps you manage your digital life anywhere. If you have a Norton product key.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Looking for the best Assignment Help writers at a fair price? New Assignment Help welcomes you with qualified assignment writers and best assignment help experts at the most affordable prices in USA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. I read your blog and i found it very interesting and useful blog for me do check mine Paypal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Issues with AOL email might be repaired by obtaining AOL email in a subsequent moment. You may likewise attempt making use of AOL standard Mail to look at mails as it doesn't need a quick website. Get fine solutions for AOL mail problems.

  aol login
  aol mail login
  aol mail login problems

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 122. At, ‘Fix HP Printer Setup’, we understand how much it can be annoying when your printer shows capricious behavior. Fortunately, you landed on the right page. We don’t drop an issue because it might be hard to fix. We are here 24/7 to provide you with the best HP printer support. Our experts offer quality-rich remote HP printers assistance with useful and handy help. In other words, ‘Fix Printer Setup’, protect your HP and Epson printers.

  Services:

  HP Printer Support
  Canon Printer Support
  Epson Printer Support
  Brother Printer Support
  Lexmark Printer Support

  Contact Us Feel free to get in touch with us. Phone: +1-866-869-0554
  Email: support@fixprintersetup.com
  website: https://www.fixprintersetup.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 123. Nice post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the ultimate section 🙂 I take care of such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.
  the fault in our stars pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Attractive portion of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get in fact loved account your blog posts.
  카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. This type of article will be able to think and analyzed to the readers thats leads them in a bright future.
  토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job ! 야설

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Thank you for providing a quality article. Having read this I believed it was rather informative. This kind of clever work and exposure! 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Many Thanks for providing a quality article. Having read this I believed it was rather informative. This kind of clever work and exposure 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. 룰렛사이트탑 Thanks for providing a quality article. Having read this I believed it was rather informative. This kind of clever work and exposure~

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Microsoft 365 plans for personal and home provides robust Office desktop apps including Word, PowerPoint, Excel, Outlook, and OneNote.
  microsoft365.com/setup allows you to download and activate the Microsoft Office setup. Go through the canon.com/ijsetup webpage,e, click Set Up and start the Canon ij printer setup process. If you have a Canon inkjet printer (wireless or wired), setting up the complete printer is easy.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. If you want to perform exceptionally in your group with the most elevated grades, present your assignments and papers on schedule. ABC Assignment Help guarantees that you get each arrangement before the referenced date. programming assignment help
  assignment help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. This article is very helpful and 바카라사이트 interesting too. Keep doing this in future. I will support you.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing.
  https://www.casinosite777.info

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. hp.com/123 is the best answer to technical support. State your problem now and find the solution immediately. Call HP Printer Support Toll Free Number and talk to our experienced technician's team.

  Car part junction has offered many, used car spare parts online. Now replace the defective parts of your car and give your car a new look and life, now you can buy used auto engine at the cheapest price.

  Norton set up is one of the most popular antivirus which is highly known for protecting device and giving a one stop security solution to all the people worldwide. If you have any questions, visit - norton.com/setup download and install.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. You might have been looking for a proper guide that helps you in downloading, installing and activating the Norton antivirus setup Visit - norton.com/setup download and proceed for the Norton installation setup.

  If your HP printer has a technical problem, call now HP Printer Help Phone Number USA, or visit - 123hp/setup and talk to our experienced technician's staff.

  Contact us if you want to buy used auto parts or aftermarket transfer cases at the lowest price.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Now change the defective parts of your car and purchase used auto part, You can buy used car engine at the cheapest price.

  Call us for any type of Norton internet security login and setup problems and visit :- norton.com/setup download and install.

  If you are facing any kind of problem in your HP printer then you can call HP Printer Support Contact Number USA or visit our website - 123.hp.com/setup.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. If you are setting the printer for the first time follow the below instructions given and setup your new HP printer easily. Unbox the 123.hp.com/ojpro9025 printer by removing all the packing materials and recycle the materials.
  solutions.brother.com/windows printers are the all-in-one solution for office use as well as for home use.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. https://ij.start.canon is the solution for easy Canon printer drivers download. http://ij.start.canon allows you to install and set up a Canon inkjet printer and ensure that you receive outstanding printing results.
  canon.com/ijsetup | ij.start.canon | norton.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. how to change singapore airlines flight Date Online. Browse through Singapore Airlines’ official website. After logging in, enter the details at the “Manage Booking” section. Enter the name of the passenger and flight confirmation number before pressing on the ‘continue’ button.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. HP Deskjet 2622 to WiFi organization network should be possible in minutes with our help. Call us today to think about 123.hp.com/dj2622 Wi-Fi prerequisites, establishment and setup guidelines. Follow the straightforward 123.hp.com/dj2622 Wi-Fi setup steps to finish the guidelines.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. https://sites.google.com/a/setups.great-site.net/https-ij-start-canon/ is the solution for easy Canon printer drivers download.
  https://sites.google.com/a/setups.great-site.net/cannon-ij-setup/ | http://ijstartcanon.tilda.ws/ijstartcanonsetup/ | https://sites.google.com/setups.great-site.net/nortoncomsetup/home

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Nice Blog !
  Our team at Quickbooks Support Phone Number provides an exceptional level of support service for QuickBooks in this major economic and health crisis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Go through the canon.com/ijsetup webpage, click Set Up and start the Canon ij printer setup process.Use ij.start canon to set up your Canon product. Get inkjet Canon printer and scanner support here is a Canon printer help site to download and install Canon printer drivers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Next time whenever you'll go to microsoft365.com/setup you won't require to enter the product key. As the product key is activated, simply enter the Microsoft login account to install Microsoft 365 apps. microsoft365.com/setup , All your transactions are secured with a Paypal Login | Paypal Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. To activate your playstation account visit playstation.com/account and follow the activation process.
  playstation.com/account

  To reset your playstation password visit playstation.com/resetpassword and follow the process.
  playstation.com/changepassword

  To activate your wellsfargo card visit wellsfargo.com/activatecard and follow the activation process. You can also make a call on our number to confirm your card.
  wellsfargo.com/activatecard

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Read the article posted on your portal, 123.hp.com/setup with the title “How to setup Kodak Driver ‘’. It’s interesting to read. The Driver setup steps are clear. I could complete the setup process easily. Let me share the post with users who do not know how to execute HP printer setup steps.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. You have done a great job on this article. It’s very readable and highly intelligent.
  You have even managed to make it understandable and easy to read. You have some real writing talent. Thank you
  amazon quiz
  gk quiz
  general knowledge quiz
  english stories
  bedtime stories
  bedtime short stories
  english short stories  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Webroot product keycode is 20 alphanumeric characters code and can be registered through webroot.com/safe site . ij.start canon helps to set up canon printer. It’s the online support platform to download and install canon printer drivers, firmware, and software ij.start.canon , ij.start canon , ij.start.canon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. event planner. maximize event ROI and Then do yourself a favor and leverage the power of event software when planning and managing your next event and This type of tool will save you time on average also businesses that use event software. military biography sample and great invitations

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. When these gentlemen came to visit our campus, I was startled to see them standing in front of me. It was amusing and mind-blowing, so I started an alterjob on the same day they came. Fortunately, my blog had a positive response from Google, and I began making passive money.
  hulu.com/activate
  www.hulu.com/activate
  youtube.com/activate
  www.amazon.com/mytv
  www.amazon.com/mytv
  www.amazon.com/mytv
  www.amazon.com/mytv
  disneyplus.com/begin
  disneyplus.com/begin

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. B3 Bomber Jacket For Sale - Free Shipping and Best Deal
  Men consistently partial to skins and hides due to the fact the start of timethey utilized it to insure by themselves and safeguard them by your cold temperatures.
  Now shearling leather coats, Leather Bomber Jacket, Real Leather Jacket holds probably the best legacy , masculinity along with ruggedness to get a guys outer wear.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. Input the 16-digit code found under the SCRATCH TO REVEAL CODE strip onto the back part of one's own physical present card or on your digital present card email.
  google play redeem code
  google play redeem code

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 153. This applicationis considered for video calling across the globe. Be it with friends or family or with your colleagues, this application makes it possible to connect and do video chat or conferencing, wherever you are. Skype Login canon.com/ijsetup | cannon/ijsetup | Cox webmail Login  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. To activate Trend micro, make sure you already have an activation code that you’ll probably enter on the <a

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. Are you looking for flats for sale in perungudi ? For the people who are looking for Premium 2bhk flats for sale in chennai can look no further, living close to your place of business in terms of your health, time and money. Aliyah Lily is the best Investment you can make in opposition to RMZ Millennium. Aliyah Lily is located at a junction where business and suburban life interacts. Aliyah Lily is conveniently placed in the city, accessible to public transportation and with large roads and no bottlenecks, making it easy to get to Aliyah Lily. Aliyah Lily is one of the top 2 bhk flats for sale in perungudi. People who are looking for premium 2 bhk Flats for sale in chennai will be a best choise.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. An entire section of the visitors’ guide to the Holy Mountain of Athos is devoted to the subject of photography, and to summarize the gist of it – there are no pictures allowed. We learned about this a bit late in our trip. Yuri Kozyrev, TIME’s contract photographer, had already flown from Moscow to meet the rest of our trio in northern Greece. Otis, our Greek translator, had come from Athens. I had come from Berlin. And a few days later, Russian President Vladimir Putin was due to arrive on the Holy Mountain for a pilgrimage.

  Affiliate Marketing
  Content Marketing
  Ecommerce Marketing
  Email Marketing
  Influencer Marketing
  Local SEO
  Mobile App Marketing
  Search Engine Marketing
  SEO service provider
  Social Media Advertising
  Social Media Marketing
  Video Marketing

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content! 온라인카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays. 온라인카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. It’s perfect time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I may I want to suggest you some attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to learn even more things approximately it! 온카지노사이트인포

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. Hi everyone, it’s my first visit at this web site, and piece of writing is actually fruitful designed for me, keep up posting these posts. What’s up, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing facts, that’s genuinely fine, keep up writing. 토토사이트핫

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. It is a tiny peninsula, about one-tenth the size of Long Island, that juts out of northern Greece into the Aegean Sea. Known as the Holy Mountain of Athos, it has been governed by Orthodox Christian monks ever since the Byzantine Empire first granted them sovereignty over this spit of land at the end of the 9th century.

  Affiliate Marketing
  Content Marketing
  Ecommerce Marketing
  Email Marketing
  Influencer Marketing
  Local SEO
  Mobile App Marketing
  Search Engine Marketing
  SEO service provider
  Social Media Advertising
  Social Media Marketing
  Video Marketing

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. ISO 14001 is a well- known international standard that approaches high-level structure to improve an organization’s environmental performance and reduce its impacts effectively. iso 14001 certification in UK

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. If you do not know how to choose the required input on Roku, let me suggest an article titled, How to select go.roku/selectinput port? Read the post a few days back. The instructions are clear and I could complete the device setup easily. If you are new to the Roku platform, spend your free time reading the article.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. You have done a great job. It’s interesting to read your article titled “How to execute HP Printer Setup?”. I could learn HP printer setup and troubleshooting tips. Let me share the post with new users who do not know how to execute 123.hp.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. Thank you for posting such a great article! It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work


  Bihar Student Credit Card Scheme 2021 | BSCC Scheme

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. I’m impressed after reading your article titled, How to execute 123 HP setup. I could easily understand how to begin 123 HP setup. The setup steps are clear. I like the creative writing style as well. Keep up the good work.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.