Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Σ ευχαριστούμε Όσιε Παίσιε, έγινες ο γεωπολιτικός αστέρας της Βηθλεέμ στις μέρες μας


%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%8a%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%83

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δόξα και Τιμή ανήκουν στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ που μας χάρισε τέτοιον Άγιο στις σκοτεινές μέρες μας.
Δόξα και Τιμή ανήκουν στον Ενσαρκωθέντα και Τεχθέντα ΚΥΡΙΟ μας.

Αν τα μάθατε τα νέα;
Oι ΗΠΑ και η Ρωσία ετοιμάζονται λόγω των εορταστικών συγκυριών να γυαλίσουν όχι τα ασημικά τους αλλά τα πυρηνικά δια να εορτάσουν ως φαίνεται με πυροτεχνήματα καθ όλη την διάρκεια του 2017.
Θεόσδοτο Δώρο του Ουρανού ο Άγιος Παίσιος και η χορεία των ΟΣΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ των ημερών μας που αφουγκράστηκαν με πόνο τα σύγχρονα προβλήματα και πνευματοκίνητα ενισχύουν με τα λεγόμενα τους την πορεία μας που γίνεται ήδη σε δύσκολα μονοπάτια.
ΕΡΩΤΗΜΑ
Τι θα γινόμασταν δίχως την ζωντανή παρουσία των λόγων του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μας πυροβολούσαν πισώπλατα σαν άτομα και σαν Έθνος οι αντίχριστοι.
Δόθηκε ικανός χρόνος και οι ζωοπάροχες συμβουλές και προρρήσεις του Αγίου για τα Εθνικά μας Θέματα έγιναν κτήμα της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που μετεωρίζεται στα τεχνητά αδιέξοδα της καθημερινότητας που του επέβαλλαν.
Ο Όσιος ομίλησε για την πολιτική κατάσταση των ημερών μας, για την αντίχριστη τοκογλυφία των Δυτικών, για τον εξ Ανατολών και το εκ Βορρά κίνδυνο, για την Μακεδονία μας και για το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .
Τόλμησε και ομίλησε και σήκωσε στις αδύναμες σαρκικές πλάτες του το βάρος του αγώνα κατά του αντίχριστου σφραγίσματος με το δυσώνυμο νούμερο, όπως μαρτυρεί και το ιδιόγραφο σημείωμα του «τα σημεία των Καιρών».
Τόλμησε και ομολόγησε απέναντι στους διαχρονικούς χλευαστές του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού και της Ρωμιοσύνης, το πάρσιμο και το δόσιμο στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης επιβεβαιώνοντας τις προφητείες τόσων άλλων ΑΓΙΩΝ της φιλτάτης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Τόλμησε και τολμάει και σήμερα να ομιλεί απέναντι στους οικονομικούς δυνάστες και κατακτητές μας, απέναντι στους Θρασύδειλους Τούρκους, και να ομολογεί ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο πιο στενός του πνευματικός φίλος αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ορολογία βγήκε και μίλησε πριν λίγες ημέρες και φυσικά αυτό μόνο τυχαίο γεγονός δεν αποτελεί.
«Τι μου κατέθεσε ο Άγιος Παΐσιος για τα μελλούμενα στην Ελλάδα» Π. Χριστόδουλος Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
«Προς τας εκεί πάνε τα πράγματα για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»
«τρεις εβδομάδες πριν κοιμηθεί τον επισκέφτηκα στην Σουρωτή, μου είπε ότι η Ελλάδα θα περάσει μια μεγάλη πείνα, μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά στο τιμόνι της Ελλάδος είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ και θα την βοηθήσει»
«όταν ο ΚΥΡΙΟΣ, μου είπε, πήγαν οι Έλληνες να τον επισκεφτούν, είπε, ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου»
«μας μίλησε για μια σύρραξη που θα έχουμε με την Τουρκία»
« είπε ότι θα βοηθήσουν οι Ρώσοι, η Ελλάδα να μην πάθει ζημιές»
«μετά από αυτό μας μίλησε για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»
«και το εξήγησε»
-δεν σας είπα πέρσι και δεν σας λέω τώρα λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτά θέματα ,αντιλαμβάνεστε ότι είναι εθνικοί λόγοι και δεν χρειάζεται στην φωτιά να ρίχνουμε λάδι και πετρέλαιο και βενζίνη»
«πάντως πολλά πράγματα που είπε σε εμένα, πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί»
«έχουν έρθει, τα έχουμε περάσει»
«Είπε για το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ότι περάσαμε μια κρίση, την περάσαμε και την περνάμε»
«πάντως οι τούρκοι έχουν τα κόλλυβα τους στο ζωνάρι»
«Πάντως στον χάρτη δεν θα υπάρχει η τουρκία»
« πάντως οι κρυπτοχριστιανοί θα ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια»
Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.
ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2016
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. 17/10/2016
Πηγή: apantaortodoxias
https://www.youtube.com/channel/UCxb3…
Η μόνη επανάσταση στην ανθρωπότητα ξεκίνησε από μια ΦΑΤΝΗ τέτοιες ημέρες ενώπιον του ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥ στο σπήλαιο της Βηθλεέμ.
Δεν έπαψε, ούτε θα παύσει ο ΤΕΧΘΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ να αποστέλλει νοητούς αστέρες και στις μέρες μας για να φωτίζει τον ΛΑΟ του ώστε να εξέλθει από το επιβαλλόμενο με νόμους ψηλαφητό σκότος της διαστροφής.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.