Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ»!!!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι «παράνομο» και θα πρέπει να τιμωρηθούν οι Έλληνες που διεξάγουν αυτές τις μέρες ασκήσεις στο… «τουρκικό» νησί Bulamaç, δηλαδή στο ελληνικό Φαρμακονήσι.


Σύμφωνα με μερίδα του τουρκικού τύπου, που όπως φαίνεται επιδιώκει να τραβήξει το σχοινί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι τελευταίες στρατιωτικές ασκήσεις των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων πέριξ του Φαρμακονησιού έχουν προκαλέσει την τουρκική πλευρά, η οποία και θα πρέπει να απαντήσει.
Συγκριμένα αναφέρεται ότι δύναμη 40 Ελλήνων κομάντος πραγματοποίησε αυτές τις μέρες ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή της νήσου Κω και στο τουρκικό νησί Φαρμακονήσι. Η ελληνική άσκηση άρχισε στις 26 Μαΐου και τελείωσε σήμερα παραβιάζοντας κάθε τουρκική νομιμότητα στην περιοχή.
Μετά από αυτό η ελληνική πλευρά θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα της παρανομίας της. Μάλιστα
Φίλοι μας Τούρκοι και… εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.