Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σκληρή αντίδραση και προειδοποίηση της Ρωσίας προς την Τουρκία και το Ισραήλ να μην συνεχίσουν να επιχειρούν αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Συρία, γιατί θα έχουν… δυσάρεστες εκπλήξεις και θα το μετανιώσουν πικρά.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Mihail Bogdanov, σε συνάντηση που είχε στην Μόσχα με τον πρέσβη της Συρία στην Ρωσία, Riyad Haddad ,αναφερόμενος στους βομβαρδισμούς της Τουρκίας και του Ισραήλ στις 27 Απριλίου στην Συρία ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ξανά να βομβαρδιστεί το συριακό έδαφος και η ρωσική αντίδραση θα είναι άμεση και σκληρή.
Παράλληλα έκανε γνωστό πως στις διεθνείς συνομιλίες για το συριακό που γίνονται στην Αστάνα του Καζακστάν, η Ρωσία δεν προσκάλεσε τον λεγόμενο «Συριακό Απελευθερωτικό Στρατό» που μάχεται κατά του Άσυντ και τον οποίο βοηθά και στηρίζει η Άγκυρα.
Ίσως έτσι να βάλουν κάποιοι «μυαλό»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.