Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Οι Άγγλοι »εντόπισαν » σαρίν…όπως ο σημερινός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ο Mike Pence το 2004 έλεγε ότι βρέθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ κάτι που απορρίφθηκε στη συνέχεια…


H pencewmd
Mετά την Τουρκία η Μεγάλη Βρετανία δια του πρέσβη της στον ΟΗΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι βρετανοί επιστήμονες συμπέραναν τη χρήση sarin ή ενός ανάλογου νευροτοξικού αερίου κατά την διατεινόμενη επίθεση στο Khan Cheikhoun στη Συρία.

«Η Αγγλία συμμερίζεται τα συμπεράσματα των ΗΠΑ που αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν το καθεστώς (του Bachar al-Assad) να είναι υπεύθυνο για την επίθεση», δήλωσε ο Matthew Rycroft στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Οι αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους παίζουν επαναλήψεις…..Ο σημερινός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence ως εκπρόσωπος της Ιντιάνα το 2004 διαβεβαίωνε στην Βουλή των Αντιπροσώπων ότι ο αμερικανικός στρατός στο Ιράκ βρήκε όπλα μαζικής καταστροφής κάτι που στη συνέχεια καταρρίφθηκε.Όταν ρωτήθηκε που είναι είπε το περίφημο  »είναι εκεί που είναι, είναι πάντα κρυμμένα στο Ιράκ…. »…
Ενδεικτικό έιναι ότι η  τελική έκθεση του ISG, που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2004 έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τις θέσεις του Kay: «το ISG δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν διέθετε αποθέματα όπλων μαζικής καταστροφής το 2003…».
Συμπέρασμα οι ίδιοι άνθρωποι αναλαμβάνουν τις ίδιες αποστολές….σκηνοθετούν πολέμους.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.