Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Από σήμερα 2 Μαίου ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. Ήρθε η ΩΡΑ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μια καλή φίλη μόλις διάβασε τις νέες σημερινές απειλές των τούρκων μου κτύπησε καμπανάκι.
Ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, όλα τα προρρηθέντα του Οσίου επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας.
Υπάρχει τίποτε πιο έκτακτο από το έκτακτο;
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ από εδώ και πέρα ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τα ΜΜΕ

Να τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ
«Άφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι «αιτία πολέμου» για την Άγκυρα
οποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις Ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις Κυπριακές ακτές.»
«Δημοσιοποιήθηκε έγγραφο στον ΟΗΕ με το οποίο η Αγκυρα χαρακτήρισε ως «αιτία πολέμου» («casus belli») κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, «χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!»
«Με τον μονομερή ορισμό της τουρκικής υφαλοκρηπίδας όλη η ελληνική υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου πέραν των χωρικών υδάτων των 6 ν.μ. των ελληνικών νησιών, περιέρχεται στην Τουρκία και αποστερείται η Κύπρος κάθε θαλάσσιας ζώνης πέραν των χωρικών υδάτων της και πλέον για να αμφισβητηθεί αυτό, θα πρέπει να γίνει χρήση όπλων από ελληνικής και ελληνοκυπριακής πλευράς!
Aνατολικά της Ρόδου και της Κρήτης, πέρα από τα 6 ν.μ. χαρακτηρίζεται όχι απλώς «τουρκική ΑΟΖ», αλλά και «τουρκική υφαλοκρηπίδα», εγκαταλείποντας την πάγια τακτική, από το 1974 της αμφισβήτησης, μεν, αλλά και διαβούλευσης με την Ελλάδα για τον ορισμό της υφαλοκρηπίδας.
Για την Μεγίστη (Καστελόριζο) αναγνωρίζει «ελληνικό δικαίωμα και υφαλοκρηπίδα» μόλις περιμετρικά του νησιού στα 6 ν.μ. εκτός από το βόρειο τμήμα που είναι η ενδιάμεση γραμμή με την τουρκική ακτή.»
του Γιάννη Πετρίδη http://www.pronews.gr/portal 2 Μαίου 2017
«Σε επιστολή που κατέθεσε στον ΟΗΕ, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα Ηνωμένα Εθνη, Φεριντούν Σινιρλίογλου, είναι κατηγορηματικός: «Η Τουρκία είναι δεσμευμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της και δεν θα επιτρέψει σε ξένες εταιρίες να πραγματοποιήσουν μη εξουσιοδοτημένες έρευνες υδρογονανθράκων και δραστηριότητες εξόρυξης στην δική της υφαλοκρηπίδα» αναφέρει στο επίσημο έγγραφο το οποίο θα δημοσιευθεί μάλιστα και στο Law of the Sea Bulletin των Ηνωμένων Εθνών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mignatiou.com που παρουσιάζει και την σχετική επιστολή, ο Τούρκος διπλωμάτης επαναλαμβάνει την θέση την οποία έχει καταθέσει στον ΟΗΕ με ρηματικές διακοινώσεις η Τουρκία. Σύμφωνα με αυτή, η Αγκυρα έχει δικαιώματα και συμφέροντα, δυτικά του μεσημβρινού 32º16’18″Ε στα όρια δηλαδή των χωρικών υδάτων της Κύπρου. Ο Φεριντούν Σινιρλίογλου δηλώνει ακόμη ότι η Άδεια που προσέφερε η «ελληνοκυπριακή διοίκηση για το Οικόπεδο 6» στις 6 Απριλίου 2017 «δεν παράγει νομικά αποτελέσματα επί των ipso facto and ab initio, κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας στην υφαλοκρηπίδα της για την έρευνα και εξόρυξη των φυσικών πόρων της.
Ουσιαστικά, η Άγκυρα απειλεί με casus belli την Κύπρο όσο και τις δυο εταιρίες που έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό για το Οικόπεδο 6». http://www.iefimerida.gr/ 2 Μαίου 2017
ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ
¨Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417 ¨ Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους… Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨
Αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας σήμερα ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994 http://www.newsbomb.gr/
ΚΑΙ οι τούρκοι μετά από τις σημερινές απειλές τους τεντώνουν το σχοινί για να σπάσει.
«Μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και το έγγραφο της Τουρκίας στον ΟΗΕ οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν άλλη μία παράνομη NAVTEX (443/17) με την οποία δεσμεύουν περιοχή Δυτικά της Κύπρου (πλησίον της περιοχής του οικοπέδου 6) για διεξαγωγή άσκησης με πυρά τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 3/5.» http://www.militaire.gr/ 2 Μαίου 2017
Δεν μας αξιολογούν μόνο οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν και οι τούρκοι.
Όλοι βιάζονται να αρπάξουν από την ΕΛΛΑΔΑ.
Όσοι Πιστοί στην Ορθοδοξία και στην Ελλάδα φαίνεται να μένουμε μόνοιμας.
ΟΜΩΣ
Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο:

 1. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

  Δηλαδή, τώρα εγώ αγαπητή μου blogerισα Πόπη Σουφλή, τι να σου γράψω;
  Πρέπει, σύμφωνα με την παραπάνω ανάρτηση να σε πάρω με τις λεμονόκουπες, που με ξεσηκώνεις με κάθε ανάρτησή σου που λέει, "Ξύπνα μωρέ, τι δεν καταλαβαίνεις;
  και ν΄αρχίσω να σταυροκοπανιέμαι από το πρωί ως το βράδυ, μπροστά στο εικονοστάσι, και να μην χολοσκάω για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς εχθρούς της πατρίδας μου και του έθνους, διότι αφού ο θεός μεθ΄εμού ουδείς καθ΄εμού, και αφού ουδείς καθ΄εμού, μπορώ να κοιμάμαι ήηηηηηηηησυχος και να σταυροκοπιέμαι νυχθημερόν, αφού την πόλη έτσι και αλλιώς θα μου την δώσουν εμένα(των Ελλήνων που ο θεός μεθ΄εαυτών) οι μεγάλοι της γής.
  Αλλά έχω μια απορία που με βασανίζει πολύ. Αυτοί οι αδελφοί μου οι Κύπριοι που σκλαβώθηκαν στους Μογγόλους κατά 36%εδαφικά, θα πρέπει ή να ήταν πολύ παλιάνθρωποι και να μην ήταν καθόλου ο θεός μαζί τους. Όπως και αυτοί οι ήρωες στα Ίμια δεν πρέπει να είχαν θεό πάνω τους(θεέ μου σχώρα με), ο ήρωας Ηλιάκης, Αυξεντίου, 1.000.000 και πάνω της Μικράς Ασίας το 1922, οι χιλιάδες το 1955 στην Κωνσταντινούπολη κι αυτοί, δεν πρέπει να είχν θεό πάνω τους(και πάλι σχώρα με θεέ μου).
  Αλλά το παπαδαριό που το τσάκωσε στα πράσσα ο Κων. Παλαιολόγος να διαπραγματεύεται την παράδοση και τα προνόμια, είχαν θεό πάνω τους, και τον έλεγαν "σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω"(Ιστορία Γεωργίου Σφραντζή. Η άλωση της πόλης)
  Σ΄αυτόν τον θεό των παπάδων που έσωσε τους παπάδες αλλά κατέσφαξε το ευκολόπιστο ποίμνιο των παπάδων ακόμα και πάνω στην αγία τράπεζα της Αγια Σοφιάς, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω.
  Διότι σώζει μόνο παπάδες και όχι και τον λαό.
  Γιαυτό τέτοιες αναρτήσεις, όπως του ανωτέρω, μου προκαλούν την πιο εμμετική διάθεση, για να μην πώ τίποτε βαρύτερο.
  Πούσαι μωρέ Γέρω του Μωριά, με το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" να τους πάρεις παραμάζωμα όλους αυτούς.
  Να ανασταινούσουν και Σύ Μωρέ Γέρω του Μωριά, μόνο για μια φορά, μόνο για μια φορά!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.