Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Αξιολογούν την Ελλάδα με οικονομικά μνημόνια και η Ιστορία τους ¨αξιολογεί ¨ με επερχόμενα πυρηνικά μνημόσυνα.



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
 Γράφει  ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
«Δεν θα προφτάσουν»
 κρατήστε αυτή την φράση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού γιατί ενεργεί στις μέρες μας.
Τελικά παίζουμε μέσα στον χρόνο της παράτασης για την αξιολόγηση της Ελληνικής οικονομίας από τους δανειστές μας μέχρι να μπει το καταστροφικό γκολ στα δίχτυα της Βόρειας Κορέας ή της Συρίας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής από το Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο- Μεσοποταμία, την στιγμή  μάλιστα που κάποιοι ανεγκέφαλοι γείτονες στα βόρεια σύνορα μας προπονούνται στα πέναλτι.

«Όλα είναι έτοιμα για προληπτικό πλήγμα από τις ΗΠΑ καθώς εγκαταστάθηκε το THAAD στην πόλη  Seongju της Νότιας Κορέας ενώ το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Michigan  (SSGN 727) που φέρει 154 πυραύλους κρουζ Tomahawk απέπλευσε από το λιμάνι του Busan χτες το απόγευμα για να «ασκηθεί μόνο του»
«Μια ενδεχόμενη αμερικανική πυραυλική επίθεση με πυρηνικά όπλα στην Βόρειο Κορέα «θα είχε απολύτως κατακλυσμιαίες και καταστροφικές συνέπειες», προειδοποίησε ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα.
Ο Max Baucus, ο οποίος ήταν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα επί προεδρίας  Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι «δεν πρέπει να αποκλειστεί » ότι ο Πρόεδρος Ν.Τραμπ είναι ικανός να διατάξει μια επίθεση στο αυταρχικό κράτος της Βορείου Κορέας.» Του Βασίλη Καπούλα http://www.pentapostagma.gr/ 30 Απριλίου 2017
Ο όγδοος στύλος της Ρωσικής γης, η Μεγάλη Αγία των ημερών μας που εορτάζει στις 2 Μαίου . η Οσία Ματρώνα η Αόμματη που όμως διέβλεπε καλά,  οριοθετούσε με τις προρρήσεις της τις σκοτεινές μέρες μας.
«Επισκέφθηκα την Ματρώνα τις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής (1952), λίγο πριν πεθάνει.
Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι και θα σηκωθούμε αλλιώς»
«Πώς αλλιώς;» την ρωτάω.
«Να, – μού λέει -, θα γυρίσουμε στο «ξύλινο»…
«Μάτουσκα, της λέω, τί σημαίνει το «ξύλινο;»
«Ξύλινο αλέτρι, μού λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε…»
«Και πού θα πάνε τα τρακτέρ πού τώρα έχουμε;…»
Ώ, – λέει -, άσε τα τρακτέρ… Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και ή ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τούς καιρούς. Εσύ όμως δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε και θα τα δεις όλα αυτά…
«Πόλεμος, συμπλήρωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ… (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο πού ξέραμε μέχρι τώρα).
Χωρίς πόλεμο θα πεθάνετε όλοι. Θα πέσουν πολλά θύματα. Όλοι οι νεκροί θα ξαπλώσετε επάνω στην γη….
Θα σάς πω και κάτι άλλο: αποβραδίς όλα θα είναι (όρθια και καλά) πάνω στην γη, και όταν θα σηκωθείτε το άλλο πρωί, όλα θα μπουν (θα ταφούν) μέσα στην γη»
(αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας»)

Και ενώ από Κίνα –Ρωσία-ΗΠΑ όλοι οι μεγάλοι ομιλούν καθαρά για πυρηνική εμπλοκή στην Άπω Ανατολή,  στην στενή γειτονιά μας κάποιος γνωστός ως σουλτάνος  έχει αναλάβει την διαχείριση της  απαλλοτρίωσης περιοχών των δυτικών Βαλκανίων για περάσουν ενεργειακοί  αγωγοί προς τας Ευρώπας.
Ουσιαστικά ο σουλτάνος προβληματίζεται αν η ΗΠΑ  ή η Ρωσία θα τουδώσουν καλύτερη αντιπαροχή για να διέλθουν από την άξονα Κόμβος Κωνσταντινούπολης-Στενά- Αν.  και Δυτική  Θράκη –Μακεδονία-Σκόπια-Αλβανία-Στενά Οτράντο οι πολύπαθη ενεργειακοί αγωγοί.
Να γιατί ο σουλτάνος πριν το 2013 από την Κεσάνη   έλεγε «Όταν εμείς λέμε Θράκη εννοούμε και τη Θεσσαλονίκη το Kircaali και Deliorman της Βουλγαρίας ακόμα και περιοχές έως τα Σκόπια και την Βοσνία. »
Και ξαφνικά τα Δυτικά Βαλκάνια πήραν φωτιά διότι εδώ και τώρα πρέπει να αποφασιστεί αν ο Turkish Stream κυρίως ρωσικών συμφερόντων ή ο  καταριανός αγώγος που ήδη μεταφέρει αίμα μαρτυρίου θα πρέπει ή ο ένας ή ο άλλος να τροφοδοτήσουν την ΕΕ πριν η κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας αρπάξει φωτιά από τον Αρκτικό κύκλο μέχρι τα στενά του Σουέζ-Ιράν –στενά Ορμούζ .
Το  παίγνιο  της αδικίας με τις ψυχές των  σημερινών Ελλήνων που παίχτηκε εδώ και 7 χρόνια και ολοκληρώνεται στις μέρες μας είναι όχι μόνο πολύπλοκο αλλά δαιμονιώδες και κακόγουστο..αλλά θα διακοπεί ξαφνικά με τέτοιες  ιστορικές ανατροπές που και ο ιστορικός του μέλλοντος θα αναρωτιέται πως οι άνθρωποι της περιόδου αυτής  άντεξαν.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.