Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, προέβηκε ο αρχηγός του τουρκικού επιτελείου Ναυτικού, αρχιναύαρχος Bülent Bostanoğlu, επί τη ευκαιρία της παρουσίας του τουρκικού ερευνητικού πλοίου, Barbaros Hayreddin Paşasismik, για έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος αρχιναύαρχος επιβαίνων της τουρκικής φρεγάτας TCG Gaziantep, επισκέφτηκε τα κατεχόμενα και αναφερμένος στις διαμαρτυρίες της κυπριακής δημοκρατίας για τις παράνομες τουρκικές έρευνες στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα, τόνισε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προασπίσει τα συμφέροντα της και στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.
Στην επίσκεψη του στα κατεχόμενα ο Bülent Bostanoğlu συνοδευόταν και από τον αρχηγό του τουρκικού στόλου της Μεσογείου, Veysel Kösele, για να συνοδέψουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος σε μια επίδειξη δύναμης στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Τούρκος αρχιναύαρχος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με δηλώσεις που είχε κάνει και είχε αναφέρει ότι το Αιγαίο ανήκει στην Τουρκία και θα πρέπει να πάρει πίσω αυτά που της… ανήκουν!
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.