Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ BLAKO-ΣΗΡΙΑΛ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΑ ΈΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη ταραχή σημειώθηκε χτες στην περιοχή της θάλασσας της Μαρμαρίδας, όταν κοντά στο νησάκι Yassı-ada που βρίσκεται στην συνοριακή γραμμή Ελλάδας –Τουρκιάς, έφτασε το γιότ του διάσημου και πασίγνωστου στην Ελλάδα από τα σήριαλ Τούρκου ηθοποιού, Kıvanç Tatlıtuğ, μαζί με τον επίσημης ηθοποιό Çağatay Ulusoy.


Το γιοτ στη συνέχεια εισήρθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κάνοντας τοπική κρουαζιέρα χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια.
Η τουρκική ακτοφυλακή του Μποντρούμ, δηλαδή της Αλικαρνασσού, καθώς επεσήμανε την πορεία ταυ τουρκικού γιότ σήμανε συναγερμό προφανώς για να προλάβει κάποια… «δυσάρεστη» ελληνική παρέμβαση και πλοία της κατευθύνθηκαν προς το τουρκικό γιοτ για να συστήσουν τον Kıvanç Tatlıtuğ να προσέξει την πορεία του.
Έτσι το επεισόδιο έληξε καθώς ο Τούρκος ηθοποιός άλλαξε την ρότα του γιοτ και τελικά γύρισε πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα και η μαγκιά του τέλειωσε με αυτόν τον τρόπο.
Το επεισόδιο ενδεικτικό δείχνει πολλά πράγματα, καθώς κάποιοι θεωρούν την περιοχή ξέφραγο αμπέλι.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.