Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ : ΝΑ… ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πολύ φιλόδοξος εμφανίζεται ο νέος αρχιμουφτής της Τουρκίας, προσωπική επιλογή του Ερντογάν, ο Ali Erbaş, (στην Τουρκία οι μουφτήδες δεν εκλέγονται αλλά διορίζονται και ο ίδιος ο Ερντογάν που θέλει εκλογή μουφτήδων στην ελληνική Θράκη, στην ίδια την Τουρκία έχει μέχρι σήμερα διορίσει τρεις αρχιμουφτήδες κάθε φορά αλλάζοντας τους γιατί κάτι δεν του «άρεσε»).


Ο νέος αρχιμουφτής που συνόδευε τον Ερντογάν στον τελευταίο του προκλητικότατο ταξίδι την ελληνική Θράκη, μετά από την προσευχή σε ένα τζαμί στην Νίγδη, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανακοινώσε ότι σκοπεύει να γεμίσει κάθε δρόμο στην Τουρκία και από ένα τζαμί ενώ θα προωθήσει την μουσουλμανοποίηση και την κατασκευή τζαμιών και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.
Ήδη στην Τουρκία όπως αναφέρεται, υπάρχουν και λειτουργούν 67 χιλιάδες τζάμια και ο σκοπός είναι να τα… εκατοστίσουν!

Στην εμφάνιση του στην Θράκη μαζί με τον Ερντογάν, είχε σημαντικές συνομιλίες με τους εκεί ψευομουφτήδες και ένα από τα θέματα των συνομιλιών ήταν και η ανέγερση νέων μουσουλμανικών τζαμιών, φυσικά με επιχορήγηση της…. «μητέρας πατρίδας» Τουρκιάς.
Ενδιαφέρων έχει δείξει και για το τζαμί της Αθήνας καθώς και για την θρησκευτική κάλυψη όλων των μουσουλμάνων που έχουν έρθει τελευταία στην Ελλάδα.
Δεν μένει παρά να…. τον καλέσουμε εδώ να αναλάβει και επίσημα το έργο του. Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.