Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΗΧΗΡΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ




Για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας η Ελλάδα είναι από τα παλαιοτέρα μέλη, αδειάζει με χαρακτηριστικό τρόπο την ελληνική πλευρά στις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις, δίνοντας ηχηρό χαστούκι στους πάσης φύσεως που τρέφονται ακόμα με ευρωπαϊκές ψευδαισθήσεις.

Όπως έγινε γνωστό η Ε.Ε. πρόκειται να διοργανώσει σύνοδο κορυφής με την Τουρκία κύριο προσκεκλημένο τον ερχόμενο Μάρτιο προκειμένου να την… επιβραβεύσει για τις παράνομες ενέργειές της τόσο στο Αιγαίο αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ!
Αυτό πρακτικά προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΕ Ντ. Τούσκ σήμερα προφανώς για να κατευνάσουν οι Ευρωπαίοι τον Ερντογάν και να συζητήσουν μοιράζοντας τα κοιτάσματα της Κύπρου!
Με την Ελλάδα και την Κύπρο απλούς παρατηρητές!
Βέβαια και για να κρατήσει τους τύπους ο Τούσκ κάλεσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, την Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις παράνομές ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δήλωσε πως ενημερώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.