Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η Αλ Νούσρα δημοσιοποιεί φωτογραφία με τα προσωπικά είδη του ρώσου πιλότου και την ταυτότητά του.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ …πέταξε την χειροβομβίδα και είπε: »αυτό είναι για σας μάγκες »



H HTS η τ.Αλ Νούσρα η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού Su 25 δημοσιοποιεί προσωπικά έγγραφα και είδη του μάρτυρα ρώσου πιλότου Filipov Roman Nikolaevich που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι τζιχαντιστές αφότου προσεδαφίστηκε με αλεξίπτωτο.
Πρόκειται για την ταυτότητα, πορτοφόλι,κινητό και υπηρεσιακό έγγραφο κ.α
Λέγεται ότι προέβαλε αντίσταση εναντίον των τρομοκρατών που έσπευσαν να τον αιχμαλωτίσουν πυροβόλησε με πιστόλι που είχε στην κατοχή του και οι τελευταίες του λέξεις πριν πετάξει τη χειρομομβίδα ήταν  »αυτό είναι για σας μάγκες ».
ο πιλότος
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.