Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις παιδιών από βρεφονηπιακούς σταθμούς

Για όργιο ψευδολογίας κάνει λόγο η Χ.Α.

Για όργιο ψευδολογίας κάνει λόγο η Χ.Α.

Ηχηρή απάντηση δίνει η Χρυσή Αυγή προς τον κ. Στυλιανίδη σχετικά με τα ονόματα των παιδιών με γονείς αλλοδαπούς που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Από την πλευρά του το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ουδέποτε ο βουλευτής του κόμματος κ. Ηλίας Παναγιώταρος που έκανε την σχετική ερώτηση προς τον υπουργό ζήτησε ονόματα παιδιών και ουδέποτε δήλωσαν ότι θα χτυπήσουν μικρά παιδιά.

Τα όσα διέρρευσαν χαρακτηρίζονται από την Χρυσή Αυγή ως όργιο ψευδολογίας. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Με ένα όργιο ψευδολογίας υποδέχθηκαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών που αποκλείονται από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η απάντηση του υπουργού Στυλιανίδη σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου περιείχε ανακριβή στοιχεία, γι΄αυτό και η Χρυσή Αυγή ζήτησε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, όπως προβλέπει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις και φυσικά ποτέ δεν είπαμε ότι θα χτυπήσουμε ανήλικα παιδιά. Όσοι ψεύτες αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες έχουν ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

parapolitika.gr

Σχόλιο: Γελοιότητες. Η ερώτηση αφορά μόνο τον αριθμό αλλοδαπών παιδιών όχι στοιχεία τους. Καλό θα είναι το πολιτικό σύστημα να βρει άλλους τρόπους αν θέλει να πλήξει την ΧΑ γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνει είναι να ανεβαίνει στα μάτια της κοινωνίας. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της ερώτησης αυτής μου φαίνεται άστοχη (δηλαδή τι μπορεί να γίνει αν είναι μεγάλος ο αριθμός; θα αλλάξει κάτι; το μόνο κέρδος θα είναι για την ΧΑ που θα κερδίσει ψηφοφόρους). Αλλά το κράτος όταν κλείνει παιδικούς σταθμούς και ο Έλληνας εργαζόμενος που πληρώνει φόρους δεν μπορεί να στείλει το παιδί του στον παιδικό σταθμό, είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις έστω και με τέτοιες ερωτήσεις και από αυτό το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.